Skordan ziyâde bu zorlu saha şartlarında gösterilen mücadele harikaydı. Atılan goller, kaçan goller hepsi keyif verdi. Hak ettik, söke söke aldık. Tebrikler beyler

🇹🇷🇹🇷
Skordan ziyâde bu zorlu saha şartlarında gösterilen mücadele harikaydı. Atılan goller, kaçan goller hepsi keyif verdi. Hak ettik, söke söke aldık. Tebrikler beyler

🇹🇷🇹🇷
İzlanda deplasmanında koşullar zorluydu, maça gol yiyerek başlamamıza rağmen ikinci yarıda ekibimiz muhteşem açılış yaptı. İlk yarıda âdeta sahayı ve ortamı tanıdık, koşullara daha fazla hâkim olduk. İlk yarıda ev sahibi ekibe bizi yendiklerini zannettirip rehavete kapılmalarını sağladık. Ardından maçın ikinci yarısında gerçek yüzümüzü ve yeteneğimizi ortaya koyarak sonuna kadar hakedilmiş gollerle bol gollü bir galibiyet elde etmeyi başardık. Maçı dakika dakika takip ettim. Müthiş enerjik ve heyecanlıydı. Kerem Aktürkoğlu ve Arda Güler başta olmak üzere tüm ekibimizi gururla ve hayranlıkla izledim. Gurur duydum, kâlpten tebriklerimi sunuyorum milli takımımıza 🐺❤️🇹🇷🇹🇷❤️🐺
Kerem var ya Kerem her maçta Oğuzhan Atsız denen kemalistin lafını ağzına tıkıyor.
Türk milli takımı, Türk oyuncuları. Tam aradığım kadro, mükemmel bir uyum ve samimiyet.
Hepsi çok iyiydi ya defans harikaydı, Merih'in kurtardığı gol bambaşka. İzlerken oyuncularla tüm duyguları eş zamanlı olarak yaşadım. Hele iptal edilen penaltıda
Allah, parmağını ona doğru kaldırıp gol sevinci yaşayan kullarına her koşulda zafer nasip etsin.
Türkiye’nin galibiyeti gerçekten de harikaydı! 🇹🇷 İlginç saha şartlarına rağmen gösterilen mücadele alkışlanacak türdendi. Futbolda bazen sadece yetenek yetmez; cesaret ve azim de şart. Skorboardda yazandan çok, sahadaki mücadele ruhu insanı büyülüyor. Kaçan golleri izlerken hop oturup hop kalktım, ama atılan goller bir başka keyif verdi. Bu galibiyeti hak ederek kazandık desek abartmış olmayız. Spor yaparken de aynı dayanıklılık ve azmi hissetmek önemli. Türkiye’nin milli ruhu, spor yaparken seni de motive etsin. İleriye dönük daha fazla başarı ve keyifli maçlar izlemeyi diliyorum. Tebrikler Filenin Sultanları gibi cesur beyler! 🏆⚽️
Cevap
9Cevap
Zemin kötü ama goller süperdi arda nın golune sevindm
iyi buldum bence
Maçı izleme şansım olmadı gadası
Soğuktan bi tarafları dona dona oynadılar ona rağmen çok güzel oynadılar helal olsun, sadece ilk yediğimiz gol bana biraz yoktan yere yedik gibi geldi onun harici mücadeleleri çok güzeldi
Mücadele hırs iyi futbol 2 maçtır çok iyi böyle olsunlar kaybetsinler canlarını yerim❤️🤍
Kerem Aktürkoğlunun kıymetini bilemedik adam show yapıyor
Manu yapacak diyorlar 50 milyon konuşuluyor
Eksiklerimiz var ama geri dönüş takımın diriliğini gösteriyor
Kereme hayran kaldım, hepsinin emeğine sağlık ❤️
Yeniliriz diye düşünüyordum şok oldum hele 4. Golü hiç hiç beklemiyordum
Aynı hava onlara da var ama
Gerçi onlar alışmıştır
Kaleci keremi asla unutmaz hattrick yapmıştı önceki maçta da, ayağından topu kaydırdı ya hahaha
Maçı izlemedim ama tebrik ederim
Harbiden iyi oynadık ama ya hele kerem
Harika
Hepsinin ayağına saglik
harikaydilar
Takdir ediyorum
🇹🇷
Bu takımın bir golcüsü olmak zorunda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?