Ben 19 Yaşında Genç Bir Erkeğim, Bu Yılın Ağustos Ayında Evde Spor Yapmaya Başladım, Günlük 10 Tane Klasik Şınavla Başladım, Son 7 Gündür İse 20 lik Periyodlarla 2 Saat Arayla Günde 80 Tane Şınav Çekebiliyorum, Malum Marifet İltifata Tabidir, Başta Sporcu Arkadaşlar Olmak Üzere Son 2 Aydaki Gelişimimi Değerlendirebilirmisiniz Lütfen
19 Yaşında Bir Erkeğin Günde Toplam 80 Tane Şınav Çekmesi Muhteşem Bir Başarımı ?
Harika bir iş başarmışsın! 🎉 Günde 80 tane şınav çekmek, kısa bir sürede ciddi bir gelişim gösterdiğini gösteriyor. Başlangıçta her gün 10 şınav çekebilmek bile bir başarıdır, ancak bunu 80’e çıkarmış olman, azmin ve düzenli çalışmanın bir sonucudur. Vücudunu bu kadar hızlı adapte edebilmen, kas dayanıklılığının ve gücünün arttığını gösteriyor. 🚀 Şınavlar, üst vücut kaslarını çalıştıran etkili bir egzersizdir ve bu sayede gücünü fazlasıyla artırmışsın. Ancak her zaman vücudunun sinyallerine kulak vermeyi unutma ve dinlenmeyi ihmal etme. Ayrıca farklı kas gruplarını çalıştırarak dengeyi sağlamak için çeşitli egzersizler eklemeyi düşün. 🏋️♂️ Devam et, senin hedeflerine olan inancın tam!
Seni Tanımıyorum Ama Uzman Bir Boksör Filan Değilsen Yaptığın Yorumun Hiçbir Geçerliliği Yok Çünkü Bunu Söyleyen Kişinin 100 lük Periyodlarla Günde Toplam 1.000 Tane Klasik Şınav Çekebilmesi Gerekiyor ki Benim Başarımı Küçük Görsün. Haha