Farklı bir bakış açısıyla bakmanı istiyorum kardeş.
Bu erkek 1-2 ayda pişman olsa ne olur? Olmasa ne olur?
Sen onun pişmanlığını mı bekleyeceksin?
Bu kadar mı boş/anlamsız hayatın?
Otur , sakince düşün bunları.
Bana göre , bir erkek terkedince kaybediyor tüm değerini gözümde. Seven gitmez çünkü. Ne olursa olsun gitmez hemde.
Eski sevgilimle ilişkim 6 yıl sürdü. Aldatmıştı affetmiştim.. Nedense bir soğuk davrandı msjlarımı unutsamamıştı. En sonda beni terketti. Ama beni terkedince benim içimde bişiler düzelmemek üzere kırılmıştı.
Yaklaşık 6 ay sonra yalvar yakar bana barışalım dedi. Barıştık. Pişmanmış çok.. Ama nafile. Artık eskisi gibi değildim ben.
Bu sefer ben onu terkettim. Hemde sonsuza dek. Bu siteden yeni bir sevgilim oldu..( şu an bu siteden tanıştığımla da ayrıyım) şu an sorsan 6 yıllık eski sevgilimin kendisine, bin pişman yaptıklarına. Ama ne yapayım.
Terkedildiğimde , muazzam soğuyorum.
Elimde değil.
Kafada kuruyorum tabi birde..
Onca güzel an yaşamışız..
Meğer hepsi sahteymiş düzmeceymiş diyorum. İnciniyorum. Sevse beni bırakmazdı diyorum.
İlişkimde elimden geleni yapmışımdır hep.
Affedici yapım olduğu için erkekte " bu kadın salak nasılsa , ne yapsam affediyor terkedince dönüncede eskisi gibi kaldığımız yerden devam ederiz" algısı oluşuyor ki , beni tanımayan biri ancak buna inanır.
Çünkü emek verdikten sonra , ilişkiye inancım bittiğinde inan çok ruhsuz oluyorum.
Demem o ki , erkeğin pişmanlığını bekleme.
Saçmalık çünkü.
Gerçek zeki bir erkek , içinde az bir hoşlantı duyduğu kadının aşkına sahip çıkar. Çünkü bilir geri döndüğünde hiçbişeyin eskisi gibi olmayacağını.
Bu aptal adamdan vazgeç sen kardeş.
İnan sonra , şu apple ne haklıymış diyeceksin.
Teşekkürler.
#AşkKıymetBilenleGüzel
#Apple45 Yorumla
Soran+1 yılCok guzeldi tesekkur ederim haklisin ama iste bazen insan kendine engel olamaz ya o durumdayim sadece zamanla gecicek biliyorum iste o zamanin gelmesini bekliyorum
Soran+1 yılAynii ondan bahsettin 😊 +7 kapinda
Soran+1 yılNe demek hakkinizdi:)
En İyi Cevaplar
+1 yılBu kisiden kisiye degisir canım . Bir erkek diye degi kendi porblemin acikligiyla anlatirsan mantikli cevaplar bulabilirsn. Mesela erkek vardir asiktir gider ama geri doner. ya da bir erkek vardir , kafasi karisiktir , 2 kiz arasinda git geller yasiyodur. digerini secer veya seni secer.. oyuzden erkekten erkege fark var. Asil soru şuki sen o döndüğünde biraktiği yerde olucakmisin.. gururun var mı , hep bu sekilde onu bekliyormu olacaksin..
19 Yorumla
Soran+1 yılGururumu zaten hice saydim onun icin ama arada karsilasinca o bakislari surekli ustumde.
- +1 yıl
Hice sayma ya. niye sayiyosn. Kadin dedigin gururlu agir olur. Sen gururunu hice sayarsan karsindaki adamda seni hice sayar.. kulagina küpe👍👊
Soran+1 yılPeki neden gozleri surekli ustunde olur
- +1 yıl
Kararsiz cunku... ne yapacagini henuz bilmiyo. Ya canım kusura bakmada bir erkek surekli begendigi hatuna bakmaz.. bazen zor karar verir.. ki ben o tip erkegi hic sevmem. Ikinci bir tercih hic zaman olmam.. secilmem secerim.. ama sectigimide adam gibi severim.
Soran+1 yılBegendigi degil zaten eski sevgilisi bilemiyorum ya cok haklisin yani bnde adamini bulsam sevicem de nerde aramak bulmak gibi bir derdim yok hayirliysa cikar karsima diye dusunuyorum
- +1 yıl
Canim benm. Sana nacizane tavsiyem o kisi geri gelirmi bilmem. bilemem.. ama lutfen kabul etme.. yerinde sayan hatunlardan olma. Arkana bakma.. ne kaybettigini goster. Uzak dur.. Allah karsina mutlaka daha iyi birini cikaracagi icin boyle oldu.. demekki dhaa iyilerine layiksin
Soran+1 yılHarikasin yaa boyle bisey olursa insallah mantigimla hareket edebilirim sonuna kadsr boyle olmasi icin zorliycam 😊
- +1 yıl
Saol canım benm😊 ama lutfen mantigini kullan.. zaaf ve irade iki farkli kulvarda yarisan at jokeyi gibidir.. zaaflarin sonunu belirler iraden de seni sen yapan kararliligindir. jokey atı ne kadar hizli kirbaclarsa kirbaclasin, atin kendi hirsina ve kazanip kazanmamaktaki gucune muhtactir.. yani demem oki jokey olup atin ocagina dusmekmi, yoksa at olup kazanmak ya da ya da kaybetmeyi secmekmi... sen yeterki iste.. ve o kisinin senin zaaflarini kullanmasina asla izin verme.. at ol.. sen onu kullan. Sevgiler prenses.😉😚
Soran+1 yılTesekkurler😘😉😀😊
Neden ayrildigina bagli.. eger sorunlari kaldiramayip kacmayi tercih ettiyse gri donecektir. Fakat baska biri veyahut soguma evresi ise durum farkli olur. Hea birde ayrildiginizda düştügu boslukda yakin cevresi onemli.. vakit gecirmekde dahi zorlanma durumuda olabilir bian dusunemeyecek yogunlukdada yasayabilir.. bunlardan cikar iste zamani taniyan sensin..
17 Yorumla
Soran+1 yılAynen sorunlardan kacti baya bir konusmayalim ilerde anlaticam dedi ama onu o gun bunlardan sonra o kadar iyi gordum ki bn cokmus bir halde olmama ragmen
- +1 yıl
Iyi gormek.. blemiyorm arkadasinin yapisini fakat ben iliskimde problem yasadigimda disardan bakan insan bunu kesinlikle anlayamaz. Ben buna musaade etmiyrum. Geceleri aglarken gunduz insanlarin icindeki kahkahalarim mutlu oldugum yalanini dogru kiliyorsa bilemem.. ki ayrildiniz die hayatin tamamnda keder icinde olacak die bir durum yok.. sen 24saatn 24undede aglayablrmsn? Hyr.. yani gercekler her zaman gorundugu gibi degildir.
Soran+1 yılGuluyodu neseliydi yani insallah oyledir bn cunku mutsuzsam uzgunsem cok belli olur dq
Soran+1 yılHemen o gun bari o kadar neseli olmasaydi diye dusundum tabikide mutlu olsun kendim mutsuzum diye baskalarininda mutsuzlugunu istemek hic de dogru degil
- +1 yıl
Takma.. Toplumumuz ne kadar illa evlenmek olmasini gerektiren bir toplum olsada direneblrsn bu duruma , daha iyileri cikar diyerek saygisizlik etmek istemiyorum , bir insan bnce birkere asik olur gercek ask. Kendini isine okuluna ne yapmakda isen onun en caliskanini olmaya adayabilir toplum icinde daha guclu olabilirsin..
Soran+1 yılElimden geleni yapmaya calisiyorum
ben olsam yazmam benim için bitmiştir huyum böyle yapacak bişey yok pişman olması gereken ben değil odur
18 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya neden karsi tarafin pisman olmasini bekliyosun
Soran+1 yılO ayrildi mecbur kalmis erkek yani
Soran+1 yılBnde onu anlayamiyorum iste sevmiyodu da seviyorum diye bni mi kandirdi acaba diye
Soran+1 yılYani hissettirdigini dusunuyorum sevdiginden coook emindimde sonuc boyle olunca acaba diye dusunmeden edemiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılNeden ayrılmaya mecbur kaldığına bağlı. bn de yedim böyle bir bok, uzaklaştım tamamen hala seviyorum ama ne yazarım ne de ararım. Çok uğraştı kız benim için, bir kaç kere ikna olmuştum konuşmaya devam ettim ama hep kısa süreli oldu, dönüp dolaşıp en başa geliyosun. Sonunda o da vazgeçti. Şimdi hepberaber bitarafımıza kına yakabiliriz.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCok oldu.. Kske mesj atmasaydim egosu tavan yapiyor ugrasma birak allh buyuktur de gec.
15 Yorumla
Soran+1 yılKesin yapmistir cvp bile vermedi bir anlik malligima geldi arada yine geliyo bu sefer durduruyorum ama
Cevap sahibi+1 yılDurdur arada oyle agliom ama yap k bisi yk
Soran+1 yılAynen yapcak bisey yok bnden cikmis bir durum zaten
Cevap sahibi+1 yılBereket snnkinin sevgilisi yok benimkinin ymvar😂
Soran+1 yılHadi ya ne kadar oldu bnde bilmiyorum yapmistir belki o da
Ya birisi bitirmek ister gönül kırgın olmasın diye o kelimeleri söyler boşver yol ver gitsin sevgili değil seni sevgiye götürecek birisini bul
10 YorumlaKişisinden kişisine değişiyor yazan da var yazmayan da
10 Yorumla
+1 yılyazsa yazmasa benim umrumda olmazdı
gidene yol yakısır10 YorumlaElbette pişman olacaktır er geç bir süresi yok bunun
03 Yorumla
Soran+1 yılPisman olurda yazarmi mesela
Soran+1 yılGorucez bakalim
+1 yılo mu gitti.. :D neden ben pişman olayım ki.. :D o benim gibisini bulursa gelsin benimle tanıştırsın
10 Yorumla
+1 yılBu çok değişken bir şeydir. Erkeğin sizi sevmesi ve kişiliği ile de orantılıdır BENCE
10 Yorumla
+1 yılmisal ben asla pişman olmam
113 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
pişman olacağım şeyi yapmam bir karar aldıysam ölene kadar arkasında dururum
Soran+1 yılBazi seyler o karari degistirmeye neden olabiliyo bnde
- +1 yıl
yine keşke diyeceksin
Soran+1 yılBndeki bu mallik varken derim yine yani
- +1 yıl
senin durumunu şems güzel özetlemiş bu mallık değiğl
Susanı korkak. Görmezden geleni aptal. Affetmeyi bileni çantada keklik sanıyorlar… Oysa ki; biz istediğimiz kadar hayatımızdalar. Göz yumduğumuz kadar dürüstler ve sustuğumuz kadar insanlar..! Şems-i Tebrizi - +1 yıl
sanırım biraz kendine güvenin yok bunuda etkisi var
Soran+1 yılTavan yapacak kadar olmayabilir ama hic yok da diyemem guzel sozmus bu arada
- +1 yıl
sanırım 20 yaşındasın neden hayatını karartmak için bu kadar uğraşıyorsun daha neler çıkacak karşına gördüğüm kdarı ile hanım bir kıza benziyorsun güzelsinde derdin ne. hayat dediğin tecrübeden ibaret yani yediğin kazıkların toplamı biz çok yedik biliyoruzda konuşuyoruz benim en küçük kardeşimden de küçüksün etmeyin iki gn sonra dönüp arkanıza baktığüınızda gülersiniz halinize
Soran+1 yılTesekkur ederim :) yani ilerde gulecegimi zaten dusunuyorum da iste o ileri asamasina nasil gecicem bilemiyorum
- +1 yıl
işte başarı ile başarısızlığın çizgisi :) her insan çalışır bir şeyler elde etmek için ama sadece sabredenler kazanır. Sabır nedir? Dikene bakıp gülü, geceye bakıp gündüzü tahayyül edebilmektir. Allah aşıkları sabrı gül ve şeker gibi tatlı tatlı emer, hazmeder. Ve bilirler ki, gökteki ayın hilalden dolunaya varması için zaman gerekir.
Soran+1 yılIyi geldi tesekkurler 😊
- +1 yıl
estafurlar laf söylemekle olmuyor karşı aynada aksı yoksa boş sözdür varsa muhabettir
+1 yılBaşkasını bulmuş ondan ayrılınca veya tad alamayınca sana döner bekle
00 Yorumla
+1 yılKafası ayıksa 1-2 ay
Değilse 4-5 sene20 Yorumla3 vakit yatsı namazı 😊😀😁
10 Yorumla5 gun
16 Yorumla
Soran+1 yıl1 ay ocak
Soran+1 yılArada karsilasiyoruz ya en son cuma karsilastik mesela bu aksamda karsilasabiliriz
Soran+1 yıl1 aydir bir ses bekliyorum zaten 😞
seviyorsa 24 saatir
110 Yorumla
Soran+1 yılKac 24 saat gecti sevmiyomus yani
Soran+1 yılGururuna tukirim onun bn gurur yapmadim ne var o da yapmasa yani
Soran+1 yılAman ya dusunmemeye calisicam artik
Soran+1 yılAynen 👊😊
Soran+1 yılInsallah oyle olur 😊
+1 yılÖlünceye kadar pişman olmayız.
012 Yorumla
Soran+1 yılSakin olmayin zaten
- +1 yıl
Tabii, siz kaybedersiniz diye düşünürüz. Umrumuzda değil.
Soran+1 yılValla benim gibi birini kaybettigi icin o dusunsun bn iyisini mi bulcak sanki
- +1 yıl
İlle birisini bulmaya gerek yok. Mesela ben olsam oh ne güzel dırdırından kurtuldum diye düşünürdüm.
Soran+1 yılValla pek dirdir yaptigim yoktu arada atar trip o yani 😂
- +1 yıl
İyi. Kendi kendine trip atarsın işte ölene kadar. Kimse sevmez seni.
Soran+1 yılCiddimisin yaa neden kimse sevmesin bni sevilmiycek insanmiyim bn
- +1 yıl
Sevilmeyecek bir insansın. Umarım sen ve senin gibiler ölürler.
Soran+1 yılHadi yaa alla alla benim gibilerde ne var yani pardon da
Soran+1 yılIyimisin sen ya
Soran+1 yılOldu tamam
Soran+1 yılFarkindaysan benim sorum gitmesi gereken sensin yani
1 saattir :D snra pes oynar duzelit
08 Yorumla
Soran+1 yılDimi su pes ve mac olmasa haliniz yamandi
Soran+1 yılBitmesin bitmesin unutun gidin zaten bizi 😂
Soran+1 yılAyrildigi eski sevgiliyi nasil bos birakmayabilirom ki
Soran+1 yılBelki hala sevdikleri icindir
+1 yılbir gündür bence. erkek hemen duygusala bağlar
13 Yorumla
Soran+1 yılErkek duygusala baglar bizimki okuz galiba yok yani 3 hafta oldu da
- +1 yıl
sen yüz verme az kaldı
Soran+1 yılOyle mi diyosun bakalim ne olcak
uzun surebılır
19 Yorumla
Soran+1 yılNe kadsr mesela
Soran+1 yıl3 hafta olduguna gore pek sevmiyo heralde
Soran+1 yılYillar sonra bn nerde o nerde olur acaba
Soran+1 yılBm attim cvp vermedi cunku
Soran+1 yılBncede
+1 yılÇok merak ettim geri döndü mü?
00 Yorumlahaftalar sonra
04 Yorumla
Soran+1 yıl3 hafta bitti
Soran+1 yılDimi ama ya 😂
Gizli Üye(36-45)+1 yılYarım gün.
03 Yorumla
Soran+1 yıl3 hafta oldu
Cevap sahibi+1 yılHer insan farklıdır demekki seni gerçekten sevmemiş.
Soran+1 yılOlabir de bnde bilmiyorum zaten gercekten mi sevdi diye
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat