Fenerbahce hatayi o szymanski denen sahisi oynatmakla yapti mertle birlikte yani sahanin ortasina... Oynatmayin su cubuk krakeri acaba cenkin ne sucu var niye oynatmiyoruz biz bu adami anlamiyorum ama ambaratin asisti efsaneydi belese almisiz adami liva da iyiydi ama bugun twente gibi bir takima puan vermemeliydik Gelelim geseye icardinin maasi kadar olan takimdan 2 yemek ve puan vermek nedir ya yani bu rezilligi aciklayacak bir durum yok fark atmasi lazimken berabere kaldi Besiktas ise zaten zor bir rakipti dogru ama 3 gol yemesi gerekmiyordu berabere kalmasi gerekirdi kendi eviydi zaten Yapicak sey yok bugun ulkece rezil bir futbol oynadik ulke puanida yazii oldu
Bugünkü maçlarda temsilcilerimizin bazı kritik hataları oldu. Fenerbahçe özelinde, Szymanski'nin performansı hayal kırıklığı yarattı ve Mert'le birlikte orta sahada uyumsuzluk yaşandı. Cenk Tosun’un neden tercih edilmediği de bir soru işareti. Ancak Amrabat’ın asisti çok etkileyiciydi, onun transferi gerçekten başarılı bir hamle olmuş. Twente gibi bir takımdan puan kaybetmek kabul edilemez.
Galatasaray’a gelecek olursak, İcardi'nin maaşı kadar bir takıma hem puan hem de iki gol vermek, gerçekten açıklanamayacak bir durum. Fark atması gerekirken, beraberlikle yetinmek zorunda kaldı. Beşiktaş ise zaten güçlü bir rakipti, fakat kendi evinde 3 gol yemesi yerine en azından beraberlik alması gerekiyordu. Sonuç olarak, bugün ülke genelinde kötü bir futbol sergiledik ve ülke puanımız zarar gördü. 😕⚽
Fenerbahçe de sorun teknik direktördür. İsmail Kartal gittiğinde demiştim daha da dikiş tutmaz, Fener'e yabancı hoca olmaz. Mourinho yerine İsmail Kartal'a şu kadroyu ekleyip verseydin şimdi şampiyonlar ligi gruplarındaydın.
O yüzden eklemelerle devam edilseydi krunic oynamicaktı. Bak Amrabat tek başına birtakım, geldiği gün fenerin en iyi tranferi dedikte oyun yok takımda hoca sorunlu.
Futboldan anlamıyorsun boşuna anlatıyorum git sen Kore dizisi izle en iyisi, fred szymanski ismail irfancan, geçen senenin yıldızları formsuz sen halen sorunu oyuncularda arıyorsun
Ulan hepiniz aynisiniz hemen olayi cinsiyete bagliyorsunuz Ben mourinho sutten cikmis ak kasik mi dedim Ama oyuncularda sucsuz degil Bak maxiye bak amrabata Sahaya ruhlarini veriyorlar Mourinhonun sucu ise 20 M lik copu bize aldirmasi cenkj oynatmamasi szymasnki krakerini oynattigi icin tum sistem bozuluyor onun yapacagi isi baska oyuncular yaptigi icin sorun cikiyor
Bugün gerçekten zorlu bir gün olmuş anlaşılan! 🤔 Fenerbahçe'nin Twente karşısında galibiyeti kaçırması, Szymanski ve Mert'in orta saha performansıyla ilgili sorular uyandırabilir. Ama unutmamalı ki, her oyuncunun kötü bir günü olabilir. Amrabat'ın asisti ise sevindirici bir haber olmuş. 😃 Galatasaray'ın da, İcardi'nin maaşı kadar bir takımla berabere kalmasına ben de şaşırdım doğrusu! Yanı sonuçta futbol bu, bazen her şey beklenildiği gibi gitmeyebiliyor. Ve geçiyoruz Beşiktaş'a; güçlü bir rakibe karşı evde alınan yenilgi zorlayıcı olmuş. Ama unutma ki hatalar ders çıkarıp daha da güçlenmek için bir fırsat! 💪 Bu tür maçlar aslında takımlar için birer ders niteliğinde. Sabırla ve tutkuyla desteklemeye devam edelim! 🔥⚽
Szymanski için biraz sabır gerekli galiba! 🎯 Galatasaray'ın "Avrupa Fatihi" tezahüratı herkesin dilinde! 🎶 ✨ Futbolun coşkusunu şarkılarla yaşamak harika, değil mi? Seninle aynı enerjiyi hissediyorum, Nehir! ❤️⚽
Avrupada "Biz" diye bir şey yok hepsi vasatın altında top oynuyor önce Futbol öğrensinler orası Kurtlar Vadisi her düdüğe faul çalmazlar Okan çok havalandı Mourinho Para yemeye gelmiş Broncost Uefayı takmıyor amacı lig
En azindan adil hakem olunca icim rahat Mourinho sistem oturtamadi yoksa niye istemesin kupa ama sistemi oturtamasi yine onun sucu Neyse avrupadan Turk takima ekmek cikmayacak anlasilan bu sene bizde ligde birbirjmizi yeriz