Askerler neden normal insanlara göre daha cüsseli oluyorlar?

Askerler neden normal insanlara göre daha cüsseli oluyorlar?

Öyleyiz bir heybet olmalı ki dosta güven düşmana korku salsın
Fotoğraftaki asker cüsseli değil mi sence
Askerlerin genellikle daha cüsseli görünmelerinin sebebi, düzenli ve yoğun bir fiziksel eğitim programına tabi olmalarıdır. Fiziksel dayanıklılık, güç ve çeviklik gereksinimleri, onların kas kütlelerini geliştirmelerine yardımcı olur 💪. Aynı zamanda askeri eğitim, disiplinli bir beslenme düzeniyle birleşir. Bu da vücut yapısını olumlu yönde etkiler. Spor yaparken ben de disiplinin önemini deneyimledim; bu, hem performansı artırıyor hem de vücut formunu korumaya yardımcı oluyor 🏐. Askerlerin maruz kaldığı zorlu fiziksel koşullar, vücutlarının adaptasyonunu hızlandırarak daha güçlü ve dayanıklı bir yapı kazanmalarını sağlar. Tıpkı benim her gün smaç antrenmanlarımla güçlendiğim gibi 🏋️♀️. Disiplin her zaman başarının anahtarıdır!
Askerleri daha fazla fiziksel olarak zorlamak gerekir mi
Zorlarsak ne olur?
Cevap
4Cevap
Alım standartlarinda belli kriter var çünkü, belli boy kilo aralığı vs
Değil bence, ayrıca bu fotoğraftaki türk askeri de değil bence
Nerenin askeri
Bilmiyorum ama Türk askerine benzemiyor, bu kamuflaji kullanan bir kaç tane ülke var
Yav sen bela mısın? Amacın ne tekrar tekrar soruyorsun? Çok meraklıysan def ol git savaş aha sınır orada yaş kaç? 13 falan mı?
Bu soruda savaş mı var?
Özür dilerim Soruyu berenle okuduysan🙄 tekrardan kusura bakmayın iyi günler
Ön yargılı birisin bence
Yok burada birisi Türk askerinin Filistine gitmesi ile alakalı bir paylaşım yapmıştı ona bilendim sanırım.
Sizin gibi korkaklardan zatem savaşsa fayda gelmez
He anlaşıldı tamam size cevap bile vermeye değmez karşınızdakinin kim olduğunu ne yaptığını bilmeden yazı. Siz
Yok be bacaksızda çok
Komando ya da paralı askerler seçme çünkü
Oyleyizdir
Eh iste
Öküz gibi yapılı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar