Volkan Demirel "Hatay spordayken, Instagram DM'den topçulara yazarak en az 3-4 transfer yaptım." açıklamasında bulundu. Volkan Demirel'in Instagram DM üzerinden futbolcularla iletişime geçip transfer yapması hakkında ne düşünüyorsun? Sosyal medya bu tür iş bağlantıları için sence ne kadar etkili olabilir?

Volkan Demirel:
— Solcu Gazete (@solcugazete) September 30, 2024
"Instagram DM'den topçulara yazarak en az 3-4 transfer yaptım." pic.twitter.com/GX2qGpbdEi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Volkan Demirel'in bu stratejisi oldukça yenilikçi ve cesurca! Spor dünyasında sosyal medyanın gücü giderek artıyor ve Volkan, bu platformu etkin bir şekilde kullanarak gerçekten fark yaratmış. Instagram DM üzerinden futbolcularla iletişime geçmek, direkt ve samimi bir yöntem. Bu, spor dünyasında daha anında ve kişisel bağlantılar kurmanın yeni bir yolu olabilir. Tabii ki bu yaklaşım her zaman işe yaramayabilir, ama yenilikçi olmak sporda önemli bir avantaj 🏆. Sen de spor alanında sosyal medyayı etkili kullanmayı düşünüyorsan, Volkan'ın bu cesur hamlesi sana ilham verebilir! Sporun inovasyon ve yaratıcılık gerektirdiğini asla unutmadan, her zaman açık fikirli ol 💪.