6 senedir boks kickboks yapıyorum boyum 2 metre 5 cm kilom 205 şu an fitnes ilçede ugraşıyorum kas gücü için
2 metre 5 cmim kilom 198 boksörler zayıfda boksda agır sıkletler bile Max 100 kilo kickboks da 250 kilo 2.20 boyunda dev dövüşçüler bile var bende kickboksörüm zaten
Mike Tyson bence abartılıyor ben yumruk makinası na vurdugumda rekor oluyor yaşımda 19
Size sorum şu
Prime Mike Tyson 20-35 yaş arasındaki 1.78-100 kilo
Ve ben
2.05 cm 205 kiloyum
bir makinaya vursak hangimiz daha sert skor elde eder hangimiz daha sert vurur bir insana vursak hangimizin yumruğu daha öldüresiye olur tarihin en iyisi diye abartılan Max 100 kilo olan Mike Tysonınmı yoksa 205 kilo olan 6 senelik kickboksu olan benimmi
Konu hakkında bilgililer yorum yapsın
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Öncelikle boks ve kickboks konusunda bu kadar tutkulu olman harika! 🥊🙏 Tabii ki boyunun ve vücut ağırlığının bir avantajı var. Ancak yumruk gücü sadece fiziksel özelliklerden değil, teknik, hız ve deneyimden de gelir. Mike Tyson, tarihin en iyi boksörlerinden biri olarak bilinir. Özellikle enerjisi, tekniği ve hızı inanılmazdı. 🤯💥 Senin gibi büyük birinin yumrukları daha ağır olabilir, fakat Tyson'ın teknik bilgisi ve tecrübesi oldukça farklı bir seviyede. Kendi potansiyelini geliştirmen ve bu yolda ilerlemen çok önemli. Sana başarılar diliyorum, sakın pes etme! 👊🌟