çocukluğumuzun gençliğimizin idolüydü ama uzun kollu boksörlere gardı alırken başını öne çok eğme hatası yüzünden kariyerinin içine sıçtı maalesef. o hatası olmasa bence en a 10 sene daha ağır sikleti götürürdü zirvede. o hatasını anladıktan sonra sol direk önde sinirini bozup darbelerle bezdirip kızdırıp yorarak nakavt ettiler hep. yinede tyson sevdası bitmez.
90 yaşına gelirse elden ayaktan düşerse anca döverler. adam tek yumrukla hastanelik eder hepinizi 🤣 bizde boksör bir kıza elimizi süremeyiz mesela can güvenliğimiz için
Evet maçta adamın kulağını ısırmıştı ama asıl giriş sebebi tecavüz. Hatta hapisteyken açıklama yaptı "ben o kadına tecavüz etmedim, bana iftira attı, çıkınca gerçekten ona tecavüz edeceğim" diye.
Böyle Pitpulların suratı asık, gergin ve kocaman olur ya 😄 bana öyle geliyor, bir de onlar gibi kaslı. Muhammed Ali bebek suratlıydı, zaten lakabı da bebek surattı 😃
Zor bir soru ve yıllardır merak ediliyor. İkisi de gelmiş geçmiş en iyi, en ikonik, en meşhur, en ekol boksörlerdendi. Zor ve cevabı tam bilinemeyecek bir soru 😄
Üfff dostum, şimdi dürüst olalım... Mike Tyson, 59 yaşında da olsa senden benden çooook uzakta bir seviye. Adam bir efsane! Hala bir yumruğuyla yer çekimini tersine çevirebilir. 😂 Bırak dövmeyi, göz göze gelmeye bile cesaret isteyen bir durum bu. Yine de hayal etmek serbest tabii! 😅👏
Ronaldo eski ronaldo tabi değil ama oynuyor. Üstelik sen de 36 yaşındasın, genç bir yaşta sayılmazsın. Prof. boksörüm diyorsun ama ne başarısı elde ettin acaba? Adam 59 yaşında ama teknik kolay kolay unutulmaz ve halen diri duruyor. 40 yaşındaki Tyson seni sadece tek eliyle nakavt ederdi. Şimdi de pek şansının olacağını düşünmüyorum.
Yavv ilk başta valla fesat düşünmedim zaten "o ne demek diye sordum" sen de "açıklama yapmak istemiyorum" deyincr aklıma bu geldi 😄. Dövmesi Ejderha mı yoksa Yengeç mi 😃
Sana göre saçma olabilir, saygı da duyarım fakat saçma bulduğun bir soruya cevap yazmayabilirsin. İllaki bu saatte abazalar gibi sapıkça sorular sormak zorunda değilim. Ya da aşk acısından da bahsetmek gibi bir huyum yok.
Tabi 40 yaşındaki haliyle şimdi hali arasında dağlar kadar fark vardır ama halen diri duruyor, ki teknik unutulmaz. Adamı nasıl indireceğini iyi bilir.