Eyüpspor ile Beşiktaş daha önce İstanbul Ligi'nde karşılaştı. 2024 yılında ise Türkiye Kupası için karşılaşmıştı. Süper Lig tarihinde ilk kez karşı karşıya geliyor.

Eyüpspor ile Beşiktaş daha önce İstanbul Ligi'nde karşılaştı. 2024 yılında ise Türkiye Kupası için karşılaşmıştı. Süper Lig tarihinde ilk kez karşı karşıya geliyor.

Cevap
26Cevap
beşiktaş alır
Eyüpspor bu sene super lige çıkmasına ragmen ligdekilere kafa tutuyor Şu an namaglup, Beşiktaş kazanir tabiki ama Eyüpspor umarım böyle devam eder
Barcelona kültürü olan iki hoca karşı karşıya Beşiktaş Tecrübe ve yetenek fazlalıgından ön plana çıkar. Ciro gol bulur tam onun istedigi savunma
rahat kazanır diyordum şaibeli bir penaltı ile zar zor kazandı
besiktas cok abartiliyor bu macta da berabere kalirlar ya da yenilirler.
Beşiktaş puan kaybetsinde ne olursa olsun dün biz kaybettik Beşiktaş arayı açmasın aynı kalalım
Eyüpspor zaten ilk kez stslede olduğu için çoğu rakibiyle ilk kez karşılaşacak sjsjsj
kötü futbol iyi sonuç
beşiktaş kazanır
Beşiktaş kazanır
İlk kez karşılaşıyorlar
Daha önce 2 kez
11 e 2 almış Beşiktaş 😁
Saldır Semt-i Mukaddes
İnşaallah Beşiktaş açık ara farkla alır
besiktasimi yerim, alicaz umariim
Beşiktaş kazanır ve karşılıklı gol olur diye düşünüyorum.
bjk alır umarım
Maç ne zaman
Beşiktaş 2-0 kazanır.
2.1 kazandık
Beraberlik olur.
4-0 alır Beşiktaş'ım
BJK yener
sürpriz olabilir
Eyüplüyüm inşallah eyüp kazanır :)
Beşiktaş ım ezer
BJK alır
6 0 gelir mi
2-2 olur.
Besiktas alır
Eyüp alır inş😁😁
hüü
hakem gs kolluyor krmüsün sgır
ayüpe verilen penaltıya bak ayrıca 4 dk fazla oynattı ya gslinin böyle konuşması çok komik geliyor allah aşkına siz konuşmayın herşeyiniz şike ve haram annenizi yatagından alıcaz sergen dönemi gibi
Yener geçeriz
5 0 Eyüpspor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Eyüpspor ve Beşiktaş'ın Süper Lig'de ilk kez karşılaşacak olması gerçekten heyecan verici bir durum! Beşiktaş, köklü geçmişi ve deneyimli kadrosu ile bu maçta favori gibi görünüyor. Ancak Eyüpspor'un da bu sezonki performansı ve ortaya koyduğu hırsı göz ardı etmemek gerek. Beşiktaş, genellikle büyük maçlarda ortaya koyduğu mücadeleci futboluyla dikkat çekerken, Eyüpspor'un sürpriz yapma potansiyeli de var. Benim tahminim Beşiktaş'ın maçı kazanacağı yönünde, ancak futbolun ne kadar sürprizlerle dolu bir oyun olduğunu asla unutmamak lazım! ⚽️ Maçta her iki takıma da başarılar diliyorum! 🏆