Cocuk daha 1 yasinda bile degil fener forma almis ya buyumesinj bkelmeyelim diyorum yok benim oglum dogustan fenerli olucak diyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılEn baştan hangi takımı seçecek çocuk, bunu düşünmek ve tartışmak için çok erken bir dönem, herşeyden önce çocuğun kendi gözlemleri sonucu kâlbi hangi takıma ister ve ısınırsa o takımı kendi özgür iradesiyle tercih edip kendi belirlemesi gerekiyor. Hangi takımı sevip hangisini tercih edeceğini o takımların ve diğer takımların maçlarını izleyerek kendi hür iradesiyle karar veren yine kendisi olmalı. Objektif bir gözleme açık olmalı, fanatizmden uzak tutulmalı çocuk. Böylece spora olan sevgisi ve ilgisi çok daha sağlıklı olarak gelişecektir. Tabiki en güzeli Galatasaray'lı olması o ayrı 😃💛❤️😃
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılOffhh dalga mı geçiyorsunuz siz benle ya. Ben mi çok katı düşüncelere sahibim. Bir kere ilişkide fanatik olacak biri varsa o da erkektir. Kadın takım tutar belki ama belli belirsiz. Eşiyle maça giderse onun takımının formasını giyer. İkincisi çocuk daha bir yaşında 😆 zaten kendi karar verecek. Siz çok boş kalmışsınız bu konuyu konuşuyorsunuz. Hayatınızı güzel şeylerle doldurun..
00 Yorumla
Bir Beşiktaşlı olarak oğlun Fenerbahçeli olacak malesefki bir babanın istediği takımı tutması için sunacağı şartları sen asla sunamazsın babasının fanatikligini oğlu takip edecektir formalar gelecektir, maça götürecektir babasının maç tutkusu onu da gsli yapacaktır size bunu kabullenmek düşer
03 Yorumla
Soran1 yılBende her sene abimlerle sampiyonluk kutluyorum ama onun boyle bir tutkusu olmuyor bende ogluma gecemezmi
Soran1 yılAmaan arada birkac yil olmadik onun lafini mi yapiyon
Yapay Zeka Cevapladı
Ooo, oldukça tatlı bir rekabet var burada 😄. Öncelikle, futbol sevgisi ve takım tutma işi gerçekten kişisel bir tercih. Bu tür durumlarda çocuğunuzun kendi tercihlerini yapmasına izin vermek belki de en sağlıklısı olacaktır. Ancak elbette ki biraz tatlı rekabete kim hayır diyebilir?
Eğer oğlunuzu Galatasaraylı yapmak istiyorsan, onunla maçları izleyip ona sarı-kırmızılı takımızın tarihini ve başarılarını anlatabilirsin. Ona küçük yaşta Galatasaray maçlarına götürmek ve sevinçleri birlikte yaşamak da onu etkileyebilir.
Öte yandan, eşinle bu konuda rekabet etmek yerine ortak bir paydada buluşmak ve çocuğunuza futbolu sevdirmek en önemlisi. Belki de iki takımın maçlarını birlikte izleyip onun hangisine daha çok ilgi göstereceğini görebilirsiniz. Unutma, önemli olan çocuğun futbolun keyfini çıkarması ve bu güzel oyunu sevmesi! 💛❤️💙💚⚽00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
41
Cevap
49Cevap
Spor konusunda 2b cevap paylaştı. Saçma bir konu, bırakın çocuk Beşiktaş'ı seçsin 😄
21 Yorumla
Soran1 yılIzin vermez babasionada ya fenerli olacak ya fenerli diyor
- Spor konusunda 20,4b cevap paylaştı.
u 1 yılzorlamayın büyüyünce kendi seçer takımı
10 Yorumla Spor konusunda 1,1b cevap paylaştı. Erkek çocuk babadan etkilenir, rol modeli odur. Sen ne yapsan da maça götürür etkiler. Bence sen de inatlaşma, ailece Fenerbahçe tribünlerinde yerinizi alın. Aile birlik demektir🤭🇺🇦💛💙
47 Yorumla
Soran1 yılMaca goturmesine izin vermiyorum daha bebek o izin versem onuda yapicak 🙄
Soran1 yıl3 yasina gelince futbola baslatacam diyor futbolcu olmak icin ilk adimi atsin diye
Erkekler ve degisik hayalleri yeni Arda ve Ferdiyi ben üretecem diyor
Halkuki cocugunu kanser yapacak haberi yok Ben ona demiyorum ki cocukla maca gitmesin gitsin ama Gs macina gitsin illa ayni takimli olmalari gerekmiyor birlikte maca gitmek icin- 1 yıl
Çocuk bakalım sporu sevecek mi? Bence gereksiz bir inat içindesiniz. Ben fanatik Fenerbahçe taraftarı ve kongre üyesiyim. Ama oğlum spor yapsa, onu Fenerbahçe değil Galatasaray çağırsa, ona gitsin derim. Baba oğulu kıskanıyorsun bence 🤭 yani neden senin istediğin takımlı olsun ki?
Soran1 yılBabasinin halini biliyorun cunku babasi her sene Nisan mayis mayinda kimseyle konusmuyor kafa bes karis havada duvari seyrediyor bos bos kendi kendine agladigindan bile supheleniyorum
Oglumda onun gibi olmasin istiyorum sadece oda Fenerbahceye sporcu yetistirmek istiyor yeni ferdi ve arda olsun diye ama iste mutsuz bir cocuk olarak buyur fenerli olursa 😪
Hep mutlu olsun pasam benim
Soran1 yılAma son senelerde fenerli olunmaz sonucta gecen sezon kuzenimin 6 yasindaki fenerli oglu okuldan aglayarak geldi gsliler dalga gecmis yine biz sampiyon olduk diye
Kendimde benim takimimi tutsun istiyorum oda var o ayri tabi
Benim eşimde Beşiktaşlı oğlana doğmadan adına özel Beşiktaş forması yaptırdı ve doğunca giydirdi. Çocuk şimdi beş yaşında ben Galatasaraylıyım diyor 😂 çokta umursama nasıl olsa çocuk kendi takımını kendi seçiyor büyüyünce
22 Yorumla
Soran1 yılDarisi benim oglana ins🥹
1 yılBence bırak, çocuk büyüyünce kendisi seçsin. Şimdiden forma almak güzel ama asıl önemli olan, onun kendi kararlarını verebilmesi. Hem belki başka birtakım bile tutmak ister, kim bilir?
Böyle yapmak doğru değil
17 Yorumla
Soran1 yılBana kalsa oyle yapacam ama babasi almis formayi gelmis orijial almis birde kim bilir kac lira verdi kkm bilir🤦♀️
- 1 yıl
boş ver daha büyür oda heves etmiş 😌
Soran1 yılNasil bir hevesmis bu oglunun takimini kendi seciyor
- 1 yıl
Bizim ülkede neyi çocuklar kendi kendine yapıyor ki
Soran1 yılArtik degismeli iste bu cocuguma boyle bir kotuluk edemem kanser olucak paşam izin veremem😭
- 1 yıl
😂 hayırlısı olsun
Soran1 yılAmin🤧
1 yılÇocuklar evlenirse çocukların çocukları olur evcilik oynarlar böyle 😂 çocuğun da psikolojisini bozacaksınız anne baba olmuşsunuz olgun olun Allah aşkına. Sevgiyi saygıyı insanlığı öğretin çocuğunuza. Milletin top koşturarak milyonları cebine attığı bi meslekte senin kazanımın kuruş para olmayan şeyler yüzünden fanatizmi abartıp sevinmeyi yahut üzülmeyi hayati bi mesele haline getirmekle anca çocuğa kötü örnek olursunuz
36 Yorumla- 1 yıl
İlla fanatik olucam diyorsanız çocuğa barışı farklılıklarının birarada oluşunun güzelliğini öğretebilecek kültüre sahip olmak zorundasın. Değilsen çoğalma çocuk mocuk yapma, kamu spotu yapıp sırtıma asasım geldi bunu 😂
- 1 yıl
Bak bu ciddi bir konu Türkiye'nin kanayan yarası. Sonra etraf sizin gibi anne babaların büyüttüğü barışı sevgiyi bilmeyen huzur bozmaya çalışan şizolarla kaynıyor Kimse anne baba olmayı bilmiyor doğru düzgün.
- 1 yıl
Çocuğuna uyum sağlamayı öğretmeyi bilmeyen insanlar anne baba olmamalı. Bu kadar da netim.
- 1 yıl
Ha belki çocuk benim çocuğum sanane diyeceksin. Toplumu bozuyorsun kardeşim sizin gibiler yüzünden huzurla yaşayamıyoruz bu ülkede
- 1 yıl
Sorun çekirdekte aranmalı. O çekirdek de sizlersiniz ✋🏻✋🏻
- 1 yıl
eic
1 yılGalatasaray iyidir hem renkleri ana renk hemde cıvıl cıvıl sen Galatasarayli yap 😂
21 Yorumla
Soran1 yılOyle yapicam ama babasi formayi aldi bilene aksam macta giydirecek😪
En iyisi çocuğuda yanlış yola saptirmayin
Beşiktaş lı olsun23 Yorumla
Soran1 yılOnada izin vermez fenere topcu yetistiricekmis beyefendi new arda guler projesi bu diyor
Soran1 yılKabul etmez onun derdi oglunun futbolcu olmasi ddgil oglunun fenerde futbolcu olmasi
Bildigin takık ya fenerli ya fenerli diyor
Forma koyun iki tarafa, çocuk nere giderse onu tutsun.
11 Yorumla
Soran1 yılBende oyle diyorum ama babasi iste laf anlamiyor
1 yılDoğuştan Fenerbahçe li olan Büyüyünce Galatasaray lı oluyor !
12 Yorumla
Soran1 yılKorkuyorum degistirmesse diyr
- 1 yıl
Çevre çok önemli dir şans.
1 yılbelki cocuk Beşiktaşlı
ne istiyosunun yavrucaktan izin verin kendi kararini versin -_-11 Yorumla
Soran1 yılBuyumesini beklemiyor babasi
Çocuğa şampiyonlar liginde takımını desteklemeyi hayal etme de.😅😅
11 Yorumla
Soran1 yılEderim ben oglumu ben ikna ama ckcuk daha 1 yasinda bile degil
Çocuk akıl baliğ olunca Galatasaraylı olur merak etme
110 Yorumla
Soran1 yılBir süru fener formali fotografi olucak o zamana kadar dalga gecerler oglumla erkek adam takimmi degistirir diye😭
Soran1 yılDogduktan birkac ay sknra ettirdik zaten
Valla napicam bilmiyorum bende bir forma alayim bari ama coktan o zamana kadar giydirir aldigi formayi 93939 tane fotograf ceker
Soran1 yılSjsjsj telefonda kayitli olur silmez ki inatci elinden gelse cocugu stada goturcek izin vermiyorum ona
Soran1 yılSampiyon olsak ne normal birsey olsu artik bizim icin cocugu fenerli ypriktan sonra cocukta kanser olacak en azindan sampiyonluk gorurdu
Soran1 yılHadi insallah diyelim yoksa bir evde 2 fenerli olunca ugursuzluk coker evimize
Bunu günümüz taraftarı gibi düşmanlıkla değil de eskiler gibi dostlukla yapın ve bırakın çocuk kendi takımını seçsin belki Beşiktaşlı olacak (ben kocaman bir fenerli sülalesinden tek trabzonsporluyum)
10 YorumlaSpor konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çok şey yapmayın, kendiliğinden Galatasaraylı olur zaten akıllı bir çocuksa eğer.
11 Yorumla
Soran1 yılYok erkek cocuklari cok degistirmiyor takim kucukken neyse o takimi birakani cok gormedim ben
- Spor konusunda 555 cevap paylaştı.
1 yılHaram şampiyonluklara sevinecekse gs li olsun. Ama her türlü haksızlığa karşı kalbinden sevecekse fenerli olsun
31 Yorumla
Soran1 yılYok benim oglum her sene sampiyonluk gorecek haram sampiyonluk diye aglayip durmayacak
1 yılÇocuk sağlıklı olsun, okuyup kendi ayaklarının üstünde dursun yeter. Takım tutma işleri bana anlamsız geliyor. Çocuk hangisini isterse büyüyünce onu seçsin. Ben eskiden Galatasaray'ı tutuyordum, bıraktım. 15 senedir futbolla ilgilenmiyorum.
10 Yorumla
1 yılBir galatasaraylı olarak, hele ki dün çocuğumu stada götürmüş bir gs li olarak senin adına üzgünüm. Erkeğin sözü geçer
10 Yorumla
1 yılBırakın çocuk büyüyünce karar versin 🤭 nasıl olsa doğru yolu bulup Fenerbahçeli olacaktır 😅
20 YorumlaAmcam istedi, fenerli olmami, dayim istedi cimbomlu olmami, alayina isyan Besiktas’liy, dayimin, amcamin, a… k… yim diye bir Besiktas tezahurati var. Ne ayip ya
013 Yorumla
Soran1 yılYok la besiktas tutmaz hem babasi tek secenek sunuyor oda fener formayi almis bile😞
Soran1 yılBiraz buyuk olsa secenek sunardim ama simdiden almis formayi gelmis babasi neyin acelesi kardesim anlamiykrum ki
Soran1 yılSorma ya kanser olacak oglum en cok ona uzuluyorum zaten kendisi her sene yilin belli zamanlari triplere giriyor kendi kendine balkonda sigara iciyor bos bos duvara bakiyor oglumuda aynisi yapacak
Soran1 yıl29 yasinda
Soran1 yılBenle tanistigindan beri mesela beni hic sampiyonluk kutlamasina goturmedi cunku hic fb olmadi ama ben ona hep fotograf attim
gerci atinca icinden kiziyor kesin görüldü atiyor cunku
Soran1 yılNapayim onun sampiyon olupta beni konvoyda gezdirecegi yok bende abimlerle gidiyorum birkac tanede foto atiyorum merak etmesin diye
Onu evde tek birakmaya ihtiyac oluyor zaten degisik ruh hali oluyor belkide evde tek kalinca agliyordur bilemem cok hayal kuruyor cok fenerlilerin hepsi mi boyle oluyor bilmiyorumda yok ogluyla stada beraber gidecekmis yeni arda guleri kendi yetistircekmis vay babam bay hayallere bak
Sen ikna edemezsin babası çocuğu fenerli yapar
10 Yorumla
1 yılNe saçmasapan işler çocuğu sağlıklı, başarılı, ahlaklı bir birey olsun vatana millete hayırlı bir birey olsun diye uğraşmak yerine buna kafa yormak 😄
20 Yorumlayani bir futbol yakımı için bu kadar büyütmeye gerek yok. iki formadan da alın bir onu bir öbürünü giyer. ama bence büyüyünce kesin başka takımı seçeçek shfksjfs
00 YorumlaBirak etme cocuk Fenerli olsun sadakatli tutkulu bir cocuk olur
22 Yorumla- 1 yıl
Helal beeee💛💙
- Spor konusunda 967 cevap paylaştı.
1 yılÇocuğunuza takım tutmanın boş iş olduğunu anlatın, insan kendi yapmadığı maç için üzülmemeli veya sevinmemeli diyin konu kapansın.
00 Yorumla Spor konusunda 404 cevap paylaştı. Ne senin ne onun dediği bırakın uşak Trabzonsporlu olsun 😅
01 Yorumla
Soran1 yılEvlatlıktan rededer cocugu
1 yılUfacık cocuk ne anlar futboldan takim tutmaktan sen de gs formasi al sira sira giydirirsiniz
02 Yorumla
Soran1 yılAlıcam ki zaten ama giydirdigim anda geri cikartir babasi eminim
- 1 yıl
Cocugu oyuncak gibi kullanmayin. Fanatiklik sevmem pek. Isin zor.
Gizli Üye(25-29)1 yılOffff en korktuğum durum ya babamız belli değil ama inşallah cocuğum Beşiktaşımı seçer🥹🙏🏽amin🙏🏽🤲🏽. Bebis daha küçük ya aklı erince iki forma koyun hangisini seçerse 😄
10 Yorumla
1 yılfenerli olana maaş mı bağlıyorlar ya da galatasaraylı olana
ne edeceniz şu takımları ya00 YorumlaFenerli biriyle evlenilir mi yaa galatasaray dan başkası yalan yaa
00 YorumlaGalatasaraylı olucak sen ona aldırma ben eminim evladın Galatasarayı seçıçek
02 YorumlaHayır tabiki sen Galatasaraylı yap tişörtleri al hemen
00 YorumlaYa ne tuhaf cahil insanlarsınız ya. Ne önemi var aw para mı veriyolar sanki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılfenerli olmasın çok üzülür bak gsli yap mutlu olsun 😁 her sene şampiyon fbli olursa şampiyonluk göremez 🥴🤪
01 Yorumla
Soran1 yılBende oyle diyorum ama babasi iste
s 1 yılTürkiyede fikir özgürlüğü var cart curt
O sırada sıradan bir aile:01 Yorumla- 1 yıl
Ksjxbzjjauwurs
Bence kendi haline bırakın kendi kararını verir büyüyünce.. Fenerli olsa ne olur Galatasaray lı olsa ne olur
10 Yorumla- Spor konusunda 429 cevap paylaştı.
1 yılBu konuda genelde erkeklerin dediği oluyor
16 Yorumla
Soran1 yılDayisi gsli illa erkek yolundan gidicekse
- 1 yıl
Bende GS'li yim oğlumda gs li oldu birlikte maça gidiyoruz
Soran1 yılBizimkinin hayali tam olarak bu ogluyla maca gidicekmis
Futbolcu yapacakmis cart curt
Gs macina beraber gitsinler ayni takim olmadan beraber gidilmiyormu- 1 yıl
Takılma bu kadar kararı değişebilir çocuğun. Benim oğlum geliyor bazen ben Bjk oldum diyor. Çocuk bunlar karar değişebilir
Soran1 yılInsallah diyelim cocugum kanser olsun istemiyorum😪
- 1 yıl
Çok haklısın 🌺🌺🌺
1 yılGalatasaraylı olur zaten icardinin gollerini izlet
11 Yorumla
Soran1 yılBiraz büyük olsa izlettircem ama 1 yasindaki bebe ne anlasin
Gizli Üye(30-35)1 yılBırakında çoçuklar kendileri seçsinler
Böyle aileleride anlamıyorum başka dert yokmuş gibi böyle şeylerle uğraşıyorlar00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yıleğer fenerli yaparsan barış alpere veririm kalbimi de
01 Yorumla
Soran1 yılKızar kiskanclik yapar
En iyisi çocuk büyüyünce kendi karar versin belki başka takım tutacak çocuk ille anne baba takımını seçmek zorunda mı çocuk daha 1 yaşındayken kendi istediklerinize yöneltmeye çalışıyorsunuz pes yani
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBenimki de bu ay dogum doğmadsn hep aldı ikna, edemezsin boşa uğraşma
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılNasilmi bu soru mu, goster ogluna timsah yuruyusu yapan fenevlileri, denizli bursa facialarini , hemen Galarasarayli olur
10 Yorumlaİnşallah beşiktaş lı olur
10 Yorumla
1 yılFenerbahçe'ye geçmelisin Fenerbahçe candır
10 Yorumla
1 yılTakım diretmesi yapmak bana aşırı saçma geliyor...
10 Yorumla- Spor konusunda 464 cevap paylaştı.
1 yıldemek ki besiktasli olmali, sorun cozuldu
11 Yorumla
1 yılHaklı
11 Yorumla
Soran1 yılNasil hakli cocugu kanser yapacak😪
1 yılNe saçma şeylerle uğraşıyorsuz
12 Yorumla
Soran1 yılTurkiyede onwmli birsey futbol kimse dalga gecememeli oglumla
- 1 yıl
Fanatizmin her türlüsü yanlıl bana göre. O yüzden tasvip etmiyorum. Tabi siz bilşrsiniz
Ne olacak senin tuttuğun takımı tutunca
02 Yorumla
Soran1 yılMutlu olucak sampiyon olucak
1 yılİkna edemezsin oğlun Fenerli olacak
011 Yorumla- 1 yıl
Belkide Galatasaraylı olur fazla emin konuşma canım 😊
- 1 yıl
😂😂 olmaz olmaz canım
- 1 yıl
Sen hangi takımlıydın ya 😒
- 1 yıl
Sence 😂
- 1 yıl
Galatasaraylıydın değil mi öhöm öhömm 😒
- 1 yıl
Hııı 😂
- 1 yıl
Derken? Ben öyle hatırlıyorum ama neyse
- 1 yıl
Zaten öyle canım Galatasaray'lı olduk ya sayende
- 1 yıl
Hee tamam o zaman canım benim ❤️
- 1 yıl
Hee canım benim 😂❤️
Soran1 yılNiye ya olmasin oglum fenerli🤧
Bi tane daha cocuk sart..
03 Yorumla
Soran1 yılBu konuda sozumu geciremedigim surece onuda yapar fenerli
- 1 yıl
Ya fenerli olsa ne olur abla kötü bisey mi fenerli olmak ben fenerli değilim ama fenerli olmak kötü bisey değil yani
Soran1 yılSagliksiz birsey
2. Çocuk yapın
Bir fener
Bir GS olsun03 Yorumla
Soran1 yılOnuda fenerli yapar emin ol
Soran1 yılNeymis o care
1 yılFenerli olsa ne olur sağlıklı olsun da
04 Yorumla
Soran1 yılBu ikisi imkansiz biliyorsub demi Fenerli ve saglikli olmak
- 1 yıl
😂😂😂 o zaman besiktasli olsun
- 1 yıl
Ortası
Soran1 yılYok tutturdu ya fenerli ya fenerli diye ogluyla stada gidjcekmis fenerin yeni topcusu yeni ferdisini o yetistircekmis cart curt
Bizimkisi biraz hayalperest
- Spor konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılağırlığını koy, önemli bir konu bu : )
01 Yorumla
Soran1 yılEvet hemde cok onemli cocugumun sagligi soz konusu
Çocuk fenerli olursa kanser olur de
01 Yorumla
Soran1 yılVallahi aynisini dedim ama nafile dinlemiyor gece ninni olarak beste soyluyor cocuga
1 yılKoçanı yatakta ikna edersin anca
01 Yorumla
Soran1 yılİkna olmaz fanatik o
1 yılÇok zor Galatasaray seçmeli bütün ömrü heba olur
04 Yorumla
Soran1 yılBencedw ama odun babasi anlamiyor
- 1 yıl
Anlatma bir temiz seks kendisi de Galatasaraylı olur
Soran1 yılAhahahah yok sanmiyorum fanatik o
- 1 yıl
Kadınlık fanatizm önüne geçer
1 yılOrtayı bulun Beşiktaşlı yapın 😂