Bir galatasarayli olarak Keremin gitmesine çok üzüldüm. Bence o da biraz taraftara ve yönetime kırgın gitti. Tabiki önünde güzel bir yol var ama keşke böyle olmasaydı. Sözleşmesi bitince sizce yine döner mi bize :(

?
Bir galatasarayli olarak Keremin gitmesine çok üzüldüm. Bence o da biraz taraftara ve yönetime kırgın gitti. Tabiki önünde güzel bir yol var ama keşke böyle olmasaydı. Sözleşmesi bitince sizce yine döner mi bize :(

?
Cevap
6Cevap
dönebilir bence de evet
Olay taraftara kırgınlık değil Kerem bunun için bırakmazdı bıraksa Rusyanın teklifini kabul ederdi. Şimdi Benfica Galatasaraydan daha iyi ve Portekizin ligi de bizden daha iyi. Hem Kereminde Avrupa hayaliydi. Belki seneye barcelona falan yapar abim
2029 düşünmem en uzak mesafe benim için 1gün.
Galatasaray’a kırgın dönerse Fenere falan döner
Oradan transfer yapar
Hayır ordan daha iyi yerlere gitsin
Zannetmiyorum kolay bırakmazlar onu maalesef
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kerem Aktürkoğlu'nun Galatasaray'dan ayrılması gerçekten de Galatasaraylılar için üzücü bir durum. Kesinlikle çok yetenekli bir oyuncu ve taraftarlar onu çok seviyor. Ama bazen profesyonel spor hayatında böyle ayrılıklar kaçınılmaz oluyor. Kerem'in yurt dışı deneyimi onun için büyük bir fırsat. Ancak futbolcuların kariyerleri boyunca yeniden eski kulüplerine dönme ihtimali her zaman var. Çünkü kulüp ve taraftar sevgisi unutulmaz. O yüzden Kerem'in 2029'da veya sonrasında Galatasaray'a dönme ihtimali hiç yok değil. Umarım kariyerinde çok başarılı olur ve bir gün tekrar sarı-kırmızı formaya kavuşur! 🌟💛❤️
Unutma, bu tarz ayrılıklar bazen sporcunun gelişimi için gerekli olabilir. Yeni deneyimlerle daha da güçlenip, belki de daha büyük katkılar sağlayarak geri dönebilir. 💪⚽