Futbol seven bir kızın itici olduğunu düşünmüyorum, aksine bu oldukça güzel bir şey ve futbol da kadın-erkek fark etmeksizin herkesi etkileyebilecek bir spor. Futbolu seven bir kız, kendi tutkularının peşinden gidiyor demektir. Eğer efsane Milan kadrosunu sayabiliyorsan, bu bilgi birikimin ve spora olan sevginle gurur duymalısın. Toplumun “erkek gibi” yaftalamasına hiç takılmadan, neyi seviyorsan onun peşinden gitmen önemli. Futbol tutkusu insana heyecan, bağlılık ve dostluk katar. O yüzden bence itici değildir.
tesekkur ederiim, ben sayamiyorum oyle soruyu ilgi cekici hale getirsin diye yazdiim
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Babamın bana bıraktığı en güzel miras Galatasaraydır. Ve tabiki Juventus ve Barcelona da kendi sevdiklerim arasındadır. Saçma sapan erkeklerin dediklerini gram umursamıyorum. Zaten erkekler ilk baş futbolu izlediği için onlar mahvetmiş taraftarlığı. Ben hiç voleybolda sürekli karşılaşmalarına rağmen işte eczacıbaşıdır vakıfbankdır fenerbahcedir galatasaraydır tutanlar var ama hiç kavga ettiklerini görmedim daha çok kız taraftarı olduğu için. Ali Sami Yen'de takımım gol atınca evimizde tanımadığım insanlara sarılıp beraber sevinmeyi o kardeşlik duygusunu hiçbiryerde yaşayamadım ben. Bu konu hassas noktalarımdan sinirleniyorum biri futbol erkek işi denilince. Ee o zaman Voleybolu da daha çok kızlar seviyor daha çok filenin efelerinden (bunlarda başarı görmedim de) Filenin sultanları ön plana çıkıp şampiyonluk getiriyor dünya Avrupa şampiyonluğu oncası yani kızlar daha fazla ön planda eee o zaman erkeklerde voleybol izlemesin? Ayrıca yorumlarda biri basketbol takip eden kızlara bile laf etmis hangi devirde yasıyorsunuz mk ya hadi futbol yargıdan dolayı erkek voleybolda kız olarak görülüyor ama basketbolun nesi var her iki cinsde bunu sevip oynuyor takip ediyor? Daha bu konuda bile modernleşmesi kabul edemiyorlar iken Türkiye'nin gelişmesi beklenemez
1
4 Yorumla
Cevap sahibi
1 yıl
Ay barış alper sinirlenmesi yasadım bi an kb🥺ama cidden bıktım ya sürekli takip eden kız itici falan he iticiyim ne olmuş
cokk haklisin ne guzel yazmissin, itici diyen cok kisi olmus ama tabi zevk meselesii. ben takmiyorum oyle soru diye sordum yoksa kimsenin hakkimda ne dusundugu umurumda degil
Cevap sahibi
1 yıl
Teşekkür ederim dayanamıyorum artık böylelerini görünce pek takmıyorum ama sanki çok kötü bir şeymiş gibi yazmaları... Daha bunlardan daha yaşlı olan babamdan öğrendim futbolu küçüklüğümden beri benı maçlara götürüp beraber izlemişimdir en güzel anları beraber geçirmişiz dir bu yüzden bu konu biraz hassas noktam. Kötü birşeymis gibi davranmaları mal mal... Birde fanatik olan iticidir diyenler gelmiş bunlar eminim kendi takımlarında fanatiklerdir. Pardon ama fanatikliği bozan erkeklerdir. Ben koyu Galatasaraylıyım. Yorgan takımım battaniyem atkım formam herşeyim vardır hiçbir maçını kacırmayaya calısırım ama kaybedince gidip fenere Beşiktaş'a sövmem. Taraftara karşı olan takıma saygımı bozmam. Fanatik olan böyle küfür eden kızlar bunların yanında çok az. Cidden spor alanında gelisemememizin sebebi bunlar. Cinsiyetin sadece tek tük farklardan oluştuğunu herkesin herşeyi yapabiliceğini bir öğrenemediler
kesinlikle oyle, ben de besiktasliyim fanatigim ama bagirip cagirip kufur etmem mesela. yani forma bile giymem izlemeyi severim sadece o sekilde ilgim var. bos ver ya erkekleri umursamamak lazim artik
Bence değişir kişiye göre.. Futbol sevgisi, iki insan arasında ortak bir payda oluşturabilir ve sohbet konuları yaratabilir. Bu, birçok kişi için çekici bir özelliktir. Tutkulu ve enerjik bir kişilik göstergesi olabilir: Futbola olan tutku, kişinin enerjik, tutkulu ve hayata karşı hevesli olduğunu gösterebilir. Bu da çekici bulunabilir. Toplumsal cinsiyet rollerine meydan okuyabilir: Geleneksel olarak futbolun daha çok erkeklerin ilgi alanı olduğu düşünülse de, bir kızın bu spora ilgi göstermesi, toplumsal cinsiyet rollerine meydan okuduğu için takdire şayan bulunabilir. Eğer biri futbolla ilgilenmiyorsa, futbol seven bir kızla ortak bir ilgi alanı bulmakta zorlanabilir ve bu da ilişkiyi zorlaştırabilir. bence Özetle, bir kızın futbol sevip sevmemesi onun kişiliği hakkında bir şey söylemez. Önemli olan, o kişiyle olan etkileşiminiz ve onunla paylaştığınız diğer değerlerdir.
artik gercekten tum ulkeye afis asip senin askini bulup sana getiricem bu sekilde nasil yasadigini dusunuyorum, resmen hayatin komple yok yani askinsiz
ama bu karsindaki insani da yorar sana soyleyeyim, surekli surekli ilgi sevgi olmuyor. hic olmamasi da olmaz ortayi bulmak lazim. sen daha yokken boyleysen olunca dusunemiyorum
Teşekkür ediyorum 😅Aşk cesur olanları sever diyorlar 😅bir şarkı vardı cesaretin var mı aşka 😅hadi konuş susma yürekli ol biraz seviyorsan seviyorsun aması olmaz bu işin 😅hep aşk için kendimi geliştirdim 😂 nerde cesurları seven 😅odunlar korkarlar ilgisizler güvensizler bana göre hak etmeyenler seviliyor sadece
Kesinlikle hayır, Yaren! Futbol seven bir kız olmak muhteşem bir şey. Spor, cinsiyet fark etmeksizin herkesin ilgilenebileceği ve keyif alabileceği bir alan. 🌟 Efsane Milan kadrosunu sayabiliyorsan, bu senin futbola olan tutkunun ve bilginin göstergesi. Bu sayede insanlarla çok güzel sohbetler kurabilir, hatta ortak ilgi alanları bulabilirsin. Hareketli yaşam tarzını destekleyici ve senin gibi insanları cesaretlendirici bir rol model olabilirsin. Senin gibi futbol tutkunları sayesinde spor daha da güzelleşiyor. ⚽❤️ Spor yapmaya ve takip etmeye devam et, bu tutkun seni her zaman güçlü ve mutlu kılacaktır! 💪😃
Harika Yaren! 🚀 Smacın ve futbol bilginle herkesi etkileyebilirsin. Hem sporla ilgilenmek seni daha enerjik yapar, hem de paylaşılan ilgi alanları ilişkileri güçlendirir. Yaşam enerjini yüksek tut! 🏐⚽🌟
İtici değilizdir diye düşünüyorum hem izlemeyi seviyorum hem ilgileniyorum ben de 😂😂 ofsaytı anlatabiliyorum misal ama hiç manitin karşısına geçip bak hayatım şimdi bi Kale çizgimiz var bi'de topumuz var 😂😂 Karşı takım vuruş yaptıktan sonra Kale çizgisine kaledeki takımın oyuncusundan birinin kaleye giden oyuncunun takımındaki birinden daha yakın olmasına ofsayt mı diyoruz 😂😂 daha kısa da anlatılır da benim kısam yok
Yorumdaki erkekler benden uzak dursun itici diyenler lütfen... Bunlar yüzünden Fenerbahçeden soğudum yemin ediyorum maça gittiğimde mal mal bakmalar falan. Almancı Teyzemin yanına gittiğimde bir Alman takımının maçına gitmiştim birçok kadın var ve insanlar garipsemiyor gram. Hatta gol attıklarında takımı gram bilmiyorum ama herkesle sevinmiştim aldnlsdjskdjjzzn
İtici tabi. Ben bile ilgilenmiyorum futbolla falan. Sporunu yap, spor salonuna git. Yeter. İstersen yoga, plates. Vs yapabilirsin. Çok sporla ilgileniyorsan. Haa Avrupada Türk takımı maç yapar. Onu izlersin, haberini alırsın. Seni vatansever milliyetperver falan kabul ederim. Neticede yurt dışında ülkemizi temsil ediyor. Sende bunu merakla izliyorsun. Onun dışında kafaya takmak iyi değil
Futbol seven kız itici değildir de fanatik ya da holigan koz iticidir. Nasıl erkekler toplumun "bu kız işi" dediği şeyleri yapınca size itici geliyor, prenses gibi gözüküyorsa aynı şekilde siz de bu tarz şeylere aşırı bağlandığınız zaman göze erkeksi, itici geliyorsunuz. En azından bende durum böyle.
futbolu bende sevmem ama seven kız arkadaşlarım var arada izliyoruz beraber buda bi spor faaliyeti diğer sporlardan ne farkı var. itici değil bence bende sevmek isterdim ama sevemiyorum
Gerçek ilgi alanıysa kimseye kendisini beğendirme derdinde değil doğal ilgiliyse itici olmaz. Ama direkt çekici olur da diyemeyiz çünkü çekicilik birçok etmene ve etkene bağlı.
Eril ve dişil gelmesi ayrı konu, bu kişiye göre değişir, bireysel karizma da farklı bir konu. Futbol tavır olarak erildir, ama kişiye kattığı çekicilik çok görecelidir bana göre.
Aynen ya herşeye karışıyorlar. Bir kadının tırnağına sürdüğü ojenin rengine bile karışıldığı bu dünyada bazı şeyler kadınlar için hala zor maalesef. Spor zevkimize bile karışılması çok sinir bozucu bir şey.
Evet, nasıl mutluysak öyle olmalıyız. Ben kimseyi takmadan mutlu olduğum gibi yaşamaya devam edicem umarım siz ve diğer tüm kadınlarda böyle yaşarsınız çünkü bu hayata bir kere geliyoruz ve mutlu olmak, mutlu yaşamak tek gayemiz olmalı.
Futbol seven kız itici değildir bence. Erkeklerle kadınların bazı ortak noktaları olması gerekir. Mesela sevgililerin evli çiftlerin futbol macina beraber gitmeleri zaman zaman bence hem romantik hemde farklı bir türkü 😊
Valla izliyorum ya, sevdiğim bir şeyi izlerken insanların itici bulması umrumda olmaz açıkçası... o itici, bu itici, şu itici ne halt yapalım buda heykeline dönüşelim o zaman
Futbol seven kızlar ikiye ayrılır erkeklerle muhabbet edip gösteriş yapmak için bilenler bir de gerçekten sevenler. Gerçekten sevenler canım ciğerim öteki mezarıma bile yanaşmasın
Evet son derece itici. Leş erkek ortamının takdirini kazanmak için yağışan bi soytarışık. Napacanız eekek takdirini? Takdit etse de etöese de s... kmek isterler zaten
Yo değil sevgilim olup olmayacağı belirsiz ama bir gun olursa ki emin değilim olup olmaya ve futbolu severse ben onunla maçı izlemeyi daha keyifli olur.
Evet itici. Ayrıca futbol seven kızın ilk sevgilisi ağır fanatiktir. Bahsi geçen kız, futbol sevgisini de buradan almıştır. İlk sevgilisinden kalan tek özellik.
sevgiliyle hic alakasi yok, komple abimden aldim futbol sevgisini asiri fanatiktir ve kucuklugumden beri sadece mac izlenirdi evimizde. boyle buyuyunce normal
Bilmem seven vardır Ben F1 tenis gibi sporları izleyen kadınları çekici bulurum Futbol da izlemem ne yazık ki Ronaldo'nun Madrid'ten ayrilması ile sporda rekabet bitti Yeniler sarmıyor zaten