Evet itici
Hayır itici değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Hayır tabii ki neden itici olsun ki, Futbolla ilgilenen bir kızın itici olup olmaması tamamen kişisel tercihlere bağlıdır. Kimi insanlar için futbol tutkusu çekici bir özellik olabilirken, kimileri için önemli olmayabilir. Önemli olan kişinin karakteri, ilgi alanları ve değerleriyle uyumlu olmasıdır. Aynı zamanda Her insan futbolla ilgilenebilir bunun kadını erkeği yok yani bazı şeyler erkeklere özel değil. Kadınlarda futbolu sevebilir böyle genellemeleri yapmayı doğru bulmuyorum.
Değildir futbolda bir spor dalı olması suretiyle kadınlarda futbolla ilgilenebilir nesi itici gelsin.. İtici diyenlerle her erkek futbol sever diyenler aynı kafada bence
Cevap
8Cevap
Hayır itici değil,
Hayır itici falan değil kadın düşmanları itici der genelde ama şöyle bir şey var bilgisiz olupta yinede boş boş konusanlar banada itici oluyor senede 1 kere fanatiklesesi geliyor o kızların sinir oluyorum sırf erkekler ilgisini cekmek için yapanlar itici Ben erkekler sevsede sevmesede zaten her gün takip ediyorim o yuzden kendi ustume alinmam.
Tek konuştuğu şey bu değilse itici değildir onun haricinde taparmışcasına fanatik olan erkek bile itici ve boş bana göre
Aslında genelde itici olmaktadır çünkü özellikle galatsaray fanı olan kızlar sevdikleri erkek için böyle oluyo gerçekten futbol sevene laf yok ama futbolu birisi için seven kızlar aşırı itici
Hayır tabi ki de değil bence aksine daha çekici olduğunu düşünüyorum
Şöyle ki, derbiden derbiye futbol izleyen bir kızsa aşırı itici oluyo ama genel olarak çoğu maçı takip edip kurallara hakimse çekici oluyo.
Maalesef bazı insanlara itici geliyor ama bana gelmiyor. Neden itici buluyorlar anlamış değilim.
Hayır değil bulunmaz Hint kumaşı
Antipatik ve erkeksi.
Hayır itici değil
hayır itici değil
Değil
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?