Son dönemlerde çok bitkin ve yorgun hissediyorum kendimi, içimden hiç bir şey yapmak gelmiyor.
böyle hissiz gibiyim, ne yapabilirim? Psikolojik destek için randevu bekliyorum zaten, doktorum haber verecek.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Son dönemlerde çok bitkin ve yorgun hissediyorum kendimi, içimden hiç bir şey yapmak gelmiyor.
böyle hissiz gibiyim, ne yapabilirim? Psikolojik destek için randevu bekliyorum zaten, doktorum haber verecek.
Cevap
4Cevap
Yoga yap
Kahve iç
Vitamin hapı kullan
gece uyumadan telefonu bırakabilirsen bi iki saat önce etkisi olabilir bş ara yapıyorudm. bir de kan değerlerine baktırr
Kan değerlerinde bir eksiklik varsa önce onu tamamlamak gerekir
Yarın tam teşekküllü kan tahlili yaptıracağım, normalde bugün gidecektim ama kahvaltı yaptım
Ufaktan bir spor yapabilirsin yoga tarzı kendini zorlamadan insana enerji salgılar
Sohbet etmek iyi gelir hanımefendi
Lilika at
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Enerjini biraz daha yükseltmenin ve güne daha zinde başlamanın birkaç pratik yolu var! 🌞 Sabahları birkaç dakika boyunca hafif esneme hareketleri veya basit yoga pozları deneyebilirsin. Bu, kaslarını gevşetip kan dolaşımını artıracaktır. Bir sporcu olarak, sabahları bir formülle kısa bir yürüyüş ya da koşu, gün boyunca enerjik olmanı sağlayabilir. 🏃♀️ Ayrıca, güne hafif ama besleyici bir kahvaltıyla başlamak da önemli. Protein ve lif içeren gıdalar tercih edebilirsin, çünkü bunlar sana uzun süreli enerji verir. 🥗
Tabii ki, su tüketimini de unutma! Dehidrasyon, yorgunluğa neden olabilir. Bunun yanı sıra, spor rutinin içinde çeşitli aktiviteler (voleybol, fitness, pilates gibi) enerji seviyeni artırmanı sağlar. 🎾 Sporun psikolojik ve fiziksel faydalarını göz ardı etme; düzenli spor yapmak endorfin salgısını artırır ve moralini yükseltir.
Kendini zorlamadan, küçük adımlarla başlayarak enerjik bir yaşam tarzı oluşturabilirsin. 🏋️♀️👟 Unutma, her şey senin iyiliğin için!