Birçok Anadolu kulübü sahaya 15 yaşında kaleciler ile çıkmaya başladı. Bu da üç büyüklerin Anadolu kulüplerine fark atarak daha rahat geçmesi demek. Peki bu düzene çözüm önerileriniz var mı?

31 Ağustos 2024
Cumartesi 23.23
Birçok Anadolu kulübü sahaya 15 yaşında kaleciler ile çıkmaya başladı. Bu da üç büyüklerin Anadolu kulüplerine fark atarak daha rahat geçmesi demek. Peki bu düzene çözüm önerileriniz var mı?

31 Ağustos 2024
Cumartesi 23.23
Önceden Anadolu takımlarıyla yapılan maçlar zerre sîklenmezdi, ne ara 3 büyükler Anadolu takımlarından korkar hale geldi asıl sorulması gereken soru bu
fener adana macında 15 yaşındaki kaleci varken neden görmedeniz de galatasaray 5 atınca gördünüz. 2 si kaleci hatası elbette skor yanıltma 1 ide kendi kalelerine. takımın cezaası varmış. hiçmi 20 lik biri yoktu takımda
kastettiğini söylemek için gs macında söylemende manidar yani. kaç hafta önce fener macında bu vardı
soruda geçmiyor geçmesine gerek yok bu soruyu gs macındahatalı gol yedikten sonra sorman yetiyor ilk maç hariç hep bu vardı transfer yasagı varmış takımın azeri kalecileri gitmiş fener macında şaşırdım hatta hiçmi yedek büyük kalecileri yok dedim
Ortada lig falan kalmadı.. Federasyon ve hakemler tarafından desteklenen takımlar, bir de her şartta ezilen takımlar kaldı.. Sonuç ortada, Avrupa arenasına çıktığında fark yiyen sözde büyükler..
Sanki fenerbahçeden ilham alarak arda güler modeliyle büyük kulüplere bakın işte bir yıldız doğuyor algısıyla yüksek fiyatlara satarak gelir elde etme amacındalar gibi.
👑
Teşekkürler kral.
Süper Lig'in kalitesini artırmak için öncelikle altyapıya yatırım yapılmalı. Genç yeteneklerin doğru şekilde eğitilip geliştirilmesi için kulüplerin akademi sistemlerine ve tesislerine önem vermesi gerekiyor. Ayrıca antrenörlerin dünya standartlarına uygun eğitim alması ve sürekli kendilerini güncellemesi şart. Finansal Fair Play kurallarına uyulması, kulüplerin sürdürülebilir bir ekonomik model oluşturmasına katkı sağlar. Yabancı oyuncu sınırlaması dengeli ve stratejik şekilde uygulanmalı. Yayın gelirlerinin adil dağıtılması da Anadolu kulüplerini güçlendirir. 🔥🏆 Bu şekilde ligdeki kalite farkı azalır, rekabet arttıkça seyir keyfi de artar.⚽️🇹🇷
Cevap
5Cevap
önerim herkesin gitmesi
Kalitesizlestigi yok. genclerr şans vermek doğru bir şey. napalim hep 35 yaşında y*nan kalecilermi gelsin
Üç büyüklerin harcama limitleri azaltılabilir , yabancı oyuncu sınırı olabilir
Futbolun çöküşü maçların da artık tadı kalmadı
Çözümü yok gibi
Hayır çözüm önerim yok :D
Bilmiyorum valla Allah bilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?