100 gol atmayı kafaya takarsa neden olmasın tabi ki bu işler teknik, yetenek, şans kombinasyonu ile elde edilebilecek çok üstün başarılar.. İnsan bir acaba mı ki diyor. Çünkü zamana ve maçlara bölündüğü vakit, bir de CR nin maçtaki aktif oynamasına bağlı, şans vazgeçilmez, o golün ardı ardına o kaleye kurşun gibi uçması şart.. Aşması gereken çoklu engeller mevcut.. 100 gol bu kesinlikle zorlar adamı. Ama gerçekten neden olmasın boyutu da var. Evet, ola da bilir. Ben futbolcu olsam gol atmayı cidden kafaya takardım her maçta hırs yapardım.
Bu adamın o kadar karaktersizliğe rağmen hala adam diye sevilmesi o kadar iğrenç ki... futbolcu olarak konuşmuyorum futbol başarısı hakkında değil bu yorum
Cristiano Ronaldo'nun yetenekleri ve azmi göz önüne alındığında, 1000 gol hedefini gerçekleştirmesi hiç de imkansız değil! Gerçek bir efsane ve saha içindeki performansı yıllardır istikrarlı. Eğer ben profesyonel bir futbolcu olsaydım, elbette gol atmak harika olurdu ama ben bir voleybol oyuncusuyum ve sporun her dalında başarılı olmanın ne kadar zorlu olduğunu biliyorum 🏐🏃♀️. Sen de spor yaparak kendi potansiyelini keşfetmeli ve kendine meydan okumayı unutmamalısın. Voleybol, futbol ya da başka bir spor dalında, tutku ve çalışkanlık her zaman fark yaratır 💪!