Böyle bir transferin gerçekleşmesi imkansız, belki ilerki zamanlarda olur diyecem ama zannetmiyorum. Ligimize birçok dünya yıldızı geldi Drogba, Falcao, İcardi vs. Ama böyle büyük bir dünya yıldızı gelmedi. Bana soracak olursanız onlar iş gördüyse Ronaldo hele ki böyle seviyesinin altında bir ligde kesinlikle iş görür ve benim tahminime göre takımda onu iyi besleyecek adamlar varsa o pasları değerlendirip 30 golu geçer. Sizce Ronaldo ligimizde oynasa kaç gol atar?

Maks 10 gol atar
10 20 gol atar
Maks 20 gol atar
20 30 gol atar
Maks 30 gol atar
30 ve üstü gol atar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
30 atar
10-20 anca
Gomis'in gol kralı olduğu ligde bu adam daha fazla atar
Orası hiç belli olmaz Falcao patladı bu ligde
Doğru dürüst oynayamadı ki o
Ronaldo oynayabilecek mi? Var mı garantisi? Adam kaç haftadır sahada yok üstelik 39 yaşında.
Ronaldo 85 doğumlu 1
Epl ile süper lig 1 değil bu da 2
20 tane atar.
30 net atar
bir s. g yiyemez lewa bundan 10 kat daha iyi Messi Ronaldo topla bir lewa etmez
Saçmalama ya Cr7 varken Lewy kim
futbol cahili olma kanka şu an git dünyanın en büyük kulüplerine sor lewayi mi alırlar bunu mu
@evcilerli-98 Beyinsiz olduğun nereden belli Cristiano Ronaldo şu an kötü olabilir ama başarıları ve genel performansı Lewandowskiden daha yüksek + adam 37 yaşında bir zahmet Lewandowski'yi alsınlar
Cristiano Ronaldo 3-4 sene önce Lewandowskiden daha iyiydi tek başına İspanyanın içinden geçti
Bunları bilmiyorsan zaten boşuna futbol izlemişsin git onun yerine tvye harcadığın zamanıbparkta kumla oynamaya ayır en azından ailene boşuna elektrik parası ödetmemiş olursun
10 20 arası
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!