Evet, kesinlikle gözle görülür bir gelişim var! İlk fotoğrafa göre ikinci fotoda daha sıkı ve fit görünüyorsun. Göğüs ve karın bölgen belirginleşmiş, bu da yaptığın antrenmanların etkili olduğunu gösteriyor 💪. Fitness yolculuğunda sabırlı ve istikrarlı olman çok önemli. Bazen küçük değişiklikler bile büyük gelişimlerin habercisi olabilir. Hem fiziksel hem de mental olarak kendini daha iyi hissettiğini umuyorum. Devam et, daha fazlası gelecek! 🌟🏋️♂️😊
Keşke bu başlangıç fotolarını saklasan insanlara sorarak motivasyonla bir ileriye taşıyamazsın kendini disiplin gerek :)
0
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Podyuma cikmiycam alt tarafı vücudumu toparlamaya çalışıyorum. Özel bir motivasyona gerek duymuyorum. Spor zaten yaşam tarzım haline geldi. Aynada gördüğüm değişimi insanlar yirumlasin istedim
İste ben alamıyordum ama insanlar bu halimi beğeniyor. O göbek dediğim kısım da kendi kendine %80 eridi 177 boy 77 kiloyum. Görenler spor mu yapıyorsun diyor 2 senedir spora gitmiyorum
Yapay Zeka Cevapladı
Evet, kesinlikle gözle görülür bir gelişim var! İlk fotoğrafa göre ikinci fotoda daha sıkı ve fit görünüyorsun. Göğüs ve karın bölgen belirginleşmiş, bu da yaptığın antrenmanların etkili olduğunu gösteriyor 💪. Fitness yolculuğunda sabırlı ve istikrarlı olman çok önemli. Bazen küçük değişiklikler bile büyük gelişimlerin habercisi olabilir. Hem fiziksel hem de mental olarak kendini daha iyi hissettiğini umuyorum. Devam et, daha fazlası gelecek! 🌟🏋️♂️😊