İlk olan ezber bir önce ki süre 😅 çok hata var değil mi 😂 diğeri de ondan sonra ki

İlk olan ezber bir önce ki süre 😅 çok hata var değil mi 😂 diğeri de ondan sonra ki

Bence gayet normal. Hata yapmadan doğru bulamayız canım. Niyet, başarmanın yarısıdır. İleride bu hatalar sana aynı noktalara geldiğin zaman bir tebessüm olarak geri yansıyacak inan. Bana böyle olmuştu çünkü. Bambaşka bir dil sonuçta 😇
Kısa ayetli surelerin ezberi bana daha zor geliyor, Allah zihin açıklığı versin balım❣️
Amin bana da öyle cidden biraz kafa karıştırıcı
Bence gelişme var 😊
Biz Berk ve Şenay.
Görünene göre Kur'an-ı Kerim üzerinde çalışıyorsun ve bu çok güzel, tebrik ederiz! 😊 Herkesin başlangıcı küçük tutamaklarla başlar, önemli olan gayret etmek ve istikrarlı olmak. Hatalar seni geliştiren basamaklar ve onların farkında olup üstüne gitmen kıymetli. 🎯 Kendine karşı yargılayıcı değil; şefkatli ol. Daha fazlasını yapabileceğine inanıyoruz! 💫
Cevap
8Cevap
Ne güzel arapça en sevdiğim dil ya ezberin kuvvetli mıdır genelde
Evet baya tekrar ederim
Bu kadar çöplüğün içine bu incileri koyma bence. Sen de bu kadar kötü insanın arasında bir inci gibi burada olma. Çok imrendim sana :)
Güzelde kendini de zorlama türkçesini anlsmını iyi öğrenmen bence daha iyi
Harekeleri doğru ezberlemek ilk ezberde zorlar tabii. Yıldırmasın... Başarılar 🌿
Var var doruma gelin Neden herkes katerina korsun için deliriyor sırrı ne bu kadının?
Diyanetin kitabı mj bu, birkaç sayfasıda eksik diyorlardı
Eksik degil
Kim dedi
Bir hoca vardı açıkları 20. Sayfadan sonra 3 sayfa ypkmul, 32. Den sonra 5 sayfa falan. İki yıl oldu yani toplatıldj yenisini basmıltır heralde
Bilmiyorum hiç öyle bir şey duymadım sonuçta bir tane kuran yok ki dünyada kaybolduğu zaman sorun olsun
Ben sprun olsun diye söylemedim yani okuyorsunya emin ol diye dedim
Bu kadar hata ile nasıl ezberledin hepsini?
Tekrar wderek
Bir şeyleri yanlış yapıyorsun bence
Neden
Unutabilirsin ama bu kadar hatalı bir şekilde ezberlemen çok ilginç
Hayali şekilde ezberlemedim zaten doğru şekilde oldu sonra ama insan hata yapa yapa öğrendim ve ayrıca ezberleyip bırakmıyorsun her gün tekrar ediyorum
Sanki Türkçe yazılışından ezberlemiş gibi hata yapmışsın.
Nasıl anlamadım 😂😂 Türkçe ne alaka
Arapça olarak ezberlemiyor musun ki, bu kadar hata yapıyorsun?
Arapça ezber yapıyorj zaten kuran Arapça Türkçe ezberkenmez
Okuyor musun, yazıyor musun anlayamadım
Ezber
kisalar uzuna gore daha zor sanki ayetlerde
Allah kolaylık versin
Ypk bence
Var var maşallah
Daha da iyi olur
Var maşallah
Bence var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?