Göbeğimden aşırı rahatsız bir insanım gerçekten bıktım egzersiz de yapıyorum ama bu şekilde kalıyor ilerisi gelmiyor yememe içmeme de dikkat ediyorum ( bı sporcu beslenmesi değil tabi ) ama yağlı şeyler yemiyorum gerçekten yemiyorum bu kadar sıkılaştı ne yapmam gerek 1 haftayı geçik spor yapıyorumdur ama hiç bir şey belirginleşmiyor sebebi ne yani internette görüyorum benden fazla göbeği olan insanların kasları belirginlesiyor nasıl oluyor anlamıyorum heeeelp meeeee 🥲 birde cok mu göbeğim var ya takıntı haline geldi cidden
Internette gordugun seylerin %90'i sahte. Takipci getireceklerse yalani ne kadar buyuk attiklariyla ilgilenmiyorlar.
1 patates'i yakmak icin kabaca 2 km kosman lazim. Oyle bir hafta spor yaptim bir degisiklik yok ile olmaz. 1 tabak patates kizartmasina karsilik sabahtan aksama kadar kossan anca telafi ediyor.
Oncelikle duzenli spor yapicaksin. Evde egzersiz de olmaz. Cikip canin cikana kadar kosucaksin her gun ayni saatlerde. Baslarda bir gun kosup bir gun kosmamak hayirli olur. Vucut birden kaldirmaz.
Oyle yag yemiyorum vs de dogru degil. Hic bir seyi 100 kesmek dogru degil. Sadece hic birseyi abartili miktarda yemeyeceksin ve yediklerini cesitlendireceksin. Vucuda cesitli ama az malzeme giricek.
"Bir sure sonra" vucud yaglari yakmaya anca baslar. Yani sen spora basla, ancak birkac hafta sonra vucut ben bu yaglari yakayim bari der. Ondan sonra yapacagin sporlar yag yakmaya baslar.
Yaglar yaninca da ayni tempoya devam. Sporu salarsan geri alirsin.
Bunda bişey yok bence olması gereken bişey fazla değil ayva göbek işte ama illede gitsin diyosan salona git koşu yap her sabah yürüyüş yap yağ kasa dönmez ama azim edersen bişeyler olabilir ama kötü bir görüntüsü yok sanki kıyafetle duruşu önemli böyle gezmiyosun zaten
Bunun için dediğim gibi salona git spor yap maddi açıdan yeterli değilsen her sabah yürüyüş yap belli saatlerde evde spor olmaz parklarda ki aletleri kullan ama abartacak bişey de değil bence 🤔
valla kimse yok tek başıma yapmak istiyorum millet olmadan Yulaf yiyip yulaf sicicam en sonunda yani cidden artık tavuk doldurcam dolaba pilav milav tavuk tavuk bunları yiyorlar sadece sporcular avakado bilmem ne ben allahin yerinde avakadoyu nerden bulayım mk
Alemsin kız valla 😂😂onların sporu farklı sen göbek eritmek istiyosun onlar kas yapanlar için geçerli tavuk pilav falan filan sen onlara bakarsan evin yolunu unutursun aman diyim allahın yeri dediğin neresi avakodo her yerde var sanki bana uzayda yaşıyosun 😂
Sende hem ayranım dökülmesin hem istenmeyen olaylar yaşanmasın istiyosun 😂öyle olmuyor işte sen dur göbek gitsin falan gibi bir durum olmaz yaptığın spor bacagına kıçına göbeğine her yerine işler nasıl yaptığınla alakalı bence hiç oynama böyle iyisin 😬
Ya zaten yaptığın sporu bırakınca yine popon göbeğin çıkacak beslenmeye alakalı durumlar bunlar yap yap sonra bırakırsan daha kötü olursun fiziğin bozulur o yüzden yediğine içtiğine dikkat edeceksin işte sana her saat her gün spor yap demiyoruz zaten günleri kendin ayarla spor yaparken ye kendine hedef koy
Poposunu seven kız iyi olur boş ver göbeği sen fazla yeme abur cubur avakodo ya devam et 1.2 gün ara verdiğinde yine kilo alırsın hemen pes ediyosun sen 😂
1 haftada sonuç almayı mı bekliyordun? Birkaç ay devam etmelisin en azından. Göbeğin çok sayılmaz ama forma girmek de hemen olmaz. Karbonhidrattan uzak durmalısın bir de.
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
kimisi de karbonhidratla. zayiflanir diyo napcam ben mk
evet çok bilgi kirliliği var. kendin araştırıp deneyip görmen lazım. burdan yazarak seni ikna edemem. zor bir süreç ama başarırsın umarım. kötü durmuyorsun şu anda bile yani çok da kafaya takılcak bişey değil. Disiplinle devam et.
Tek öğün beslenerek bir ayda 12 kilo verirsin, göbeğin eriyince normal beslen, ekmeği az ye, karın kaslarını geliştiren egzersizleri günde 30 dakika yap.
Öncelikle rahatla, yolun başındasın ve değişim zaman alır. Sadece bir hafta spor yapmak elbette sonuçları hemen göstermeyecek, sabırlı olmalısın. Göbeğindeki yağları eritmek için ayrıca kardiyo egzersizlerine ağırlık vermelisin. Koşu, yürüyüş, bisiklet sürme gibi aktiviteler metabolizmanı hızlandırır ve yağ yakımını destekler.
Beslenmende de küçük ama önemli değişiklikler yapabilirsin. Daha fazla protein, sebze ve tam tahıl tüketmeyi dene. Su tüketimini artırman da büyük fark yaratır.
Egzersiz olarak da plank, burpee ve Russian twist gibi karın kaslarını hedefleyen hareketleri rutinine ekleyebilirsin.
Sabırlı ol, bu süreçte vücudunla barışık olmayı unutma. Düzenli çalışmayla sonuçları göreceksin. 💪😊