Spor Saçım güçsüz mü duruyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Hee spor kdkdndnf Saçım güçsüz mü duruyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ft06yl Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 1 yıl Spor konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yani çok anlamam ama fazla yıpranmış gibi duruyor 0 0 Yorumla
tanis_40 Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Güçsüz değil de kırık ve yıpranmış saçlar var biraz, onlar biraz saçaklı bir görüntü vermiş. Yoksa aksine canlı görünüyor saçların bu söylediğin durum hariç 0 0 Yorumla
Kullanıcı12re Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kırik sadece dalgalı saçlar böyle aynı benimde böyle oluyor 0 0 Yorumla
JuniorForeverrrr Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Bence güçlü duruyor benim saçımı döver 0 0 Yorumla
NeSaçmalıyonaq Takip Et Xper 5 Yaş: 25 1 yıl Bir şey dicem ama kızacan 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Kaybol Yorumla
red_cat Takip Et Xper 4 Yaş: 26 1 yıl Oyuncak bebek saçı gibi duruyor. 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Ne alaka Yorumla red_cat 1 yıl Yani biraz güçsüz anlamında dedim. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Yani çok anlamam ama fazla yıpranmış gibi duruyor
Güçsüz değil de kırık ve yıpranmış saçlar var biraz, onlar biraz saçaklı bir görüntü vermiş. Yoksa aksine canlı görünüyor saçların bu söylediğin durum hariç
Kırik sadece dalgalı saçlar böyle aynı benimde böyle oluyor
Yıpranmış duruyor biraz sanki. Fazla mı boya yaptın 🥺
Çok yıpratmışsın
Bence güçlü duruyor benim saçımı döver
yıpranmış vileda püskülü gibi
Evet, tiftik gibi olmuş.
Cansız tatlim güçsüz ne😂😂
Kopmaya meyilli gibi duruyor
Bir şey dicem ama kızacan
Kaybol
Oyuncak bebek saçı gibi duruyor.
Ne alaka