Sicicam genetigime annem 160 babam 170 ben 160 im spor falan yapmama rağmen. Uzun kızları o kadarrr kıskanıyorum ki keşke en az 178 olsaydımm. Amcam uzun onun çocukları da genç yaşta çok uzunlar, 12 yaşındaki kız kuzenim 172 yanında ufak duruyorum ag. Biliyorum su uygulamayı dert kuyusu olarak kullanmayı bırakmam lazım ama napim? Kısa olmak, minik olmak, minyon olmak en nefret ettiğim şeyler arasında. Keşke at gibi olsaydim
Bence boyun gayet iyi. Benim boyum 1.75. Erkeklerin bir çoğu yanımda kücük kalıyor benden uzunu bulmakta zorlanıyorum. Pantolonlar, elbiseler kısa geliyor. Arkadaşlarım benden kısa diye yamuk duruyordum senelerdir şimdi sırtım da sorunlar var. Resimlerde de en uzun boylu benim diye shoplanmış gözüküyorum. Bence orta boy gayet güzel ve kibar duruyor
Bence boyun anne ve baba boyuna göre gayet ideal. Fazla uzun değilsin, fazla kısa değilsin. Ortalama bir kız boyu. Bunda üzülecek bir şey göremiyorum. Zaten 1.78 boyunda çok az insan var. Bu sefer de uzun erkek bulamıyorum diye üzülecektin.
Türkiyede erkeklerin boy ortalaması o kadar yüksek değil, yani gönlünü kaptırdığın adamla büyük ihtimalle boylarınız uyumlu olacak. Ben erkek olsam sevdiğim kadının benden uzun olması bana koyar
0
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Boy farkına takilmiyorum ben. Max 10, 15 cm olmalı. Ayrıca erkeklerden uzun olmak çok hosuma giderdii
Bütün davranışlarımız içten içe cinsel kökenlidir ve bunları içgüdüsel olarak çiftleşme ihtimalini arttırmak için yaparız. Makyaj yapıp dışarı çıkman, bir erkeğin spor salonuna gidip kas çalışması gibi şeylerin hepsi karşı cinse kur yapmak içindir. Şu anda fiziksel bir özelliğinize takılmanızın sebebi de bu
Knk ona bakılırsa erkekler uzun kız sevmiyorlar. Minyon kız seviyorlar. Ama buna rağmen uzun boy istiyorum sence erkek dikkati çekmek ile alakası mi var awk
Asıl karşı cins için uzun olmsk istiyorum. Kendimi savunmasız hissediyorum. Oysaki maskulen bir insanım ve fiziksel güce önem veriyorum. Ne erkek ne de kızlsrin ama özellikle de kızlsrin yanında minyon, savunmasız görünmek beni çileden cikariyor
Maskülen falan değilsin. Ergenin tekisin sadece. Östrojenin tavan yapmış kendi hemcinslerini kıskanıyorsun olay bu. Maskülen olmak için ilk önce testosteron salgılaman lazım. O da bende var sende yok hahahahahahhahaha