Sevdiğim çocuk benım çok güzel oldugumu bunun farkında olmadıgımı söylemişti bir arkadaşıma. Ama milletin yanında boyumla dalga geçti. Bana çocuk muamelesi yapıyor. Boyum da 160 bu arada. Sıkıldım.
Napıcam?
Napıcam?
Lise yıllarında bir arkadaş okulda yüzü çok güzel ama boyu 1.40 olan bir kıza " gözlerin çok güzel be ama boyun kısa yoksa seni kafirmazdim demişti " küfür gibiydi kız gulmustu yine ben olsam keşke seninde boyun kadar karakterin olsaydı derdim 😂
İnsanlar cok acımasız
Allah ıslah etsin onu nasıl birliktesin onunla ayrıl bence zaten ilişki görmüyorum bunda dalga geçiyor senle
Sevgili degiliz
Kızda 1.60 1.70 arası iyidir. Seni rencide ediyorsa ilişkinizi bir gözden geçir. Seven kişi böyle boşboğazlık yapmaz
Beni seviyor mu bilmiyorum. bir ilişkimiz yok.
Ne biliyim sevdiğim deyince öyle anladım. O zaman ilişki beklentisinde olma
Malesef umut da veriyordu.
Açık açık konuş rahatsızlığını dile getir bakalım ne diyecek
İlgini ayakta tutmak istemiştir belki sen onu ümit vermek olarak algılamıssındır bence düşünülecek birşey yok ümit vermişse bile
Ben ilgilenmedim ki basta kendisi oyleydi hala oyle. Anlamıyorum.
1,60 gayet ideal bir boy bayanda daha kisa birisiyle cikmistim. Sevip Sevilmek icin bir bahane degil,
Cevap
12Cevap
boyuna göre bir sevgili bulacaksın niye canını sıkıyorsun ki
Boyuma göre mi sevicem
takıntı yapıyorsan öyle yapacaksın başka türlü mutlu olamazsın
Takıntı bana ait değil
zamanla sana da ait olacak ama
Hayatta herkes uzun olacak die bise yok sikma canini
Benimde boyum pek uzun sayılmaz. Ama mesele inan bana boy değil..
Benim de 1.61 sorma bu boy nasil uzatilir onu arastirmak gerekir.
Bodur + tavuk + piliç.. sen bir atasözü oluştur bunlarla :)
bayanlarda 160 boy çok ideal bence tabi zevk meselesi ama bence boyun iyi
Yahu takıldığın şeye bak allah için 😂
Ben de gülebilsem keske. Sabahtandır bunu dğsğnğyorum. Sen gülüyon ya
Tamamda yapabilecek bir şey yok ki. Düşünüp ne diye canını sıkıyorsun onu anlamadım. Allah'a şükür elin ayağın tutuyordur gözle görülen hatta hiç meydana gelmeyen sağlık sorunların yoktur. Bunları düşün mesela söylenene göre çok güzel bir kızmışsın boy açığını da oradan kapatıyorsundur
Çok güzel bir kız degilim. Benim yüzümü begenmiş bence. Benden de hoslanıyor sanıyordum. O böyle soylemese benim boyumla sorunum yoktu.
Hoslanıyorum diyom ya
bence ben gayet mutluyum kisa böylu olmak ama tabi ben 1.65 olsun ya❤️💋
150 olanlar falan var omları düşün rahatla
160 gayet normal kardeşim..
Kur yapmış işte sana
ne kuru
Dolar kuru olacak hali yok ya! Kimi erkekler bu şekilde kur yapar. Ilkokulda sevdiğimiz kızın saçını çekmemiz, çölme takmamız gibi. Yaş gruplarına göre kur yapma şeklin değişir.
Arkadas dogru diyor insan sevdigiyle ugrasir diye bir soz vardr unutma
Öyledir umarım. Ama özgüvenimi mahvetmesine gerek var mı?
Ozguvenin boyunla mahvolcak birsey degil 1.60ideal zaten :)
Çocuk dediğin sana kosa çocuğun olur de bir daha çocuk muamelesi yaparsa Vönk diye kalır. Şaka bir yana tabii ki özgüvenini zedelemese daha hoş. Ama bunu ona belli etmezsen hatasını da nasıl anlasın. Uyarabilirsin ya da ùzüldüğünü belli edebilirsin. Hem dişilerde boy pek de önemli değil. Daha öncelikli odaklarımız var fazlasıyla.
Hiç gülmedim esprisine devam ettirmmeye calıstı. Gerçekten bir tane yüzüne carpasım geldi. Hem de tanımadıgım insanlar bile vardıç
Ne diyebilirim ki. Istersen döveyim
Haha :) @Hemuellist
kısa boylu kızlar çok tatlı olur
Çok kısa sayilmazsin..
Guzel
Ne güzel
Topuklu giy 😱😱
Neden engel
topuklu ayakkabi giy
Uzulme
Kisaboylu ol uzun ye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?