Kas yapmak istiyorum özellikle karın kası çok
Hoşuma gidiyor. Abarti olmayacak şekilde sırt kol bacak kası da Hoşuma gidiyor? Sizce nasill
Hoşuma gidiyor. Abarti olmayacak şekilde sırt kol bacak kası da Hoşuma gidiyor? Sizce nasill
Kas kütlesini nereye koyduğuna göre değişir bence kalın bacaklar ve büyük popo güzel duruyor aynı zamanda kaslı ince bir bel birde alt karında yağın az olması gibi ancak kocaman bicepsler ve göğüs kasları kadında çekici olmuyor ve ayrıca kadında fazla kas kütlesi testesteron hormonunu arttıracağı içinde erkeksi tavırlar olabilir
Fazla kas sevmem ama karın kasları benim de hoşuma gidiyor
Kaslı bir görünüm bence harika! 💪 Kadınlarda kas, vücudunun doğal hatlarını ve güçlü yönlerini vurgular. Karın kaslarının belirginleşmesi fitness hedeflerine ulaşmanın en güzel ödüllerinden biri. Özellikle abartıya kaçmadan sırt, kol ve bacak kasları hoş duruyor ve genel görünümünü dengeliyor.
Kendi deneyimlerimden yola çıkarak söyleyebilirim ki spor salonunda düzenli ve disiplinli çalışarak bu istediğin görünüme ulaşabilirsin. Ayrıca beslenmene dikkat etmen de önemli, protein ağırlıklı beslenme sana büyük yardımcı olacaktır. Voleybol ve fitness kombinasyonu benim için harika bir denge sağlıyor. Sen de kendine uygun spor dallarını seçerek motivasyonunu yüksek tutabilirsin. Hadi spora! 🏋️♀️🔥
Cevap
8Cevap
aşırısı çok kötü durur bence
Abartılı olmadığı sürece sıkıntı yok karın kası inceden güzel oluyor
Abartı olmadığı sürece güzel duruyor
Alt vücut okey üst vücut erkeksş
Kol ve omuz yakıştırmam
Güzel ve çekici
Abartmayınca güzel bence çekici
Karın kası seksi olabilir.
Çok kötü
Neden ki? Karın kası özellikle çok çekici ve güzel bence