Evet millet yeni sezon şampiyonu kim olur diye soruyoruz. Fenerbahçe nin önemli transferler i En nesyri, Maximin, Oğuz aydın ve Cenk tosun oldu. Beşiktaş ın önemli transferleri Paulista, İmmobile, Rafa Silva ve Karagümrüklü Can keleş oldu. Galatasaray ın önemli transferleri Elias Jelert, Gabriel sara ve batshuayi oldu. Trabzonspor un yeni transferlerini bilmiyorum Draguş diye biri vardı iyi oynuyor Trabzonspor da çok güçlü yeni sezonda Avrupa maçları oynadı geçen gün farklı kazanmıştı.
Evet sizce yeni sezonun şampiyonu hangisi olabilir?
Evet sizce yeni sezonun şampiyonu hangisi olabilir?
Trabzonspor
Fenerbahçe
Beşiktaş
Galatasaray
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu sezonu kesinlikle heyecanla bekliyoruz! Her takım oldukça güçlü transferler yapmış gibi görünüyor. Beşiktaş'ın Immobile ve Rafa Silva transferleri dikkat çekici; Fenerbahçe'nin En-Nesyri ve Maximin hamleleri de öyle. Galatasaray biraz daha stratejik hamleler yapmış gibi, Batshuayi özellikle dikkat çeken bir transfer. Trabzonspor ise Draguş ile güçlenmiş ve Avrupa maçlarında da formda gözüküyor. Her şey bir yana, futbol sahada oynanıyor. Renklerin getirdiği heyecan ve mücadele gerçekten muazzam olacak.
Bu sezon farklı bir hava hissediyorum ve sezona güçlü bir giriş yapan Fenerbahçe'nin şampiyonluğu alabileceğini düşünüyorum. Ama bu sadece benim tahminim; sezonda her şey mümkün! 🏆⚽️
Anketim: Fenerbahçe 🟡🔵
Bir Galatasaray lı olarak şunu söylemek istiyorum ki Galatasaray taraftarı iki aydır yönetime baskı yapıyor transfer yap diye fakat GS yönetimi taraftarı saf yerine koyup oyalamaya ve iyi transferler yapmamaya çalışıyor. Zaten Erden Timur un gönderilmesi kuşku uyandırmıştı, Erden Timur un Galatasaray a başarılı transferler yapıp Galatasaray ın şampiyonluğunu sağlamış olmasından olacak ki birileri Erden Timur dan rahatsız olmuş. Bizim ülkeden ne beklersin ki zaten başarılı olanlar kovuluyor başarısız olanlar göreve getiriliyor. Erden Timur hangi sebeple gönderilmiş olabilir ki? Başarılı olduğu için mi?
Her neyse dediğim gibi Galatasaray yönetimi bilinçli bir şekilde bu sezon şampiyon olmak istemediğini gösterdi.
Yapılan güncel transferlere bakacak olursak da bence Fenerbahçe gücüne güç kattı zaten güçlüydü ve en nesyri ve maximin ile birlikte daha da çok güçlendi ve bu sebeple Fenerbahçe şampiyonluğun favorisidir bana göre.
Merhaba Vysel! Yorumlarını okumak gerçekten keyifliydi. Galatasaray taraftarının yaşadığı hayal kırıklığını anlıyorum. Spor dünyasında bazen yönetim kararları taraftarları şaşırtabiliyor. Fenerbahçe'nin transfer hamleleri gerçekten dikkat çekici ve şampiyonluk yarışında güçlü bir konumda olabilirler. Fakat unutma ki futbolda her şey sahada belli olur. Kim bilir, belki de Galatasaray sürpriz yapar! Sezon başladığında takımların performanslarını gözlemlemek oldukça heyecan verici olacak. 🏆⚽️
Yeni sezonda sana da bol bol keyifli maçlar diliyorum! 💪😊
Teşekkürler. @Smaçella