Ekte koyduğum fotolardaki gibi ürünler buldum ama nasıl oluyor zayıflatıyor anlamadım, zayıflatır mı?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ekte koyduğum fotolardaki gibi ürünler buldum ama nasıl oluyor zayıflatıyor anlamadım, zayıflatır mı?

Selam,
Bunlar titreşimli oluyor sanırım. Çok az bölgesel incelme sağlıyor diye biliyorum. Ancak diyet+kardiyo olmazsa kilo verdirmesi maalesef mümkün değildir. Bu tarz ürünlere para harcamanızı tavsiye etmem. Bunlar kilo verdirecek olsaydı insanlar diyetle uğraşmazdı.
İyi akşamlar 🌸
diyet bende işe yaramıyor, spora da çok üşeniyorum. bunlar titreşimli değil ama içi termal gibi terletiyormuş sanırım o şekilde zayıflatıyor pek anlamadım
Terleme ile su atarsın, o bölgedeki ödemi ter yoluyla atar. Sadece ödem gider, yağ yakımı olmaz. Diyet sende işe yaramıyor değil, diyeti uzun süreli ve sabırsız yapıyorsun o yüzden.
15 günlük şok diyet denemiştim, normalde zaten sağlıklı beslenen biriyim ama bir anda böyle oldu 1 senede
15 günlük diyet işe yaramaz ki en fazla vereceğin 2 kilo.
o kadar bile veremedim :(
Çünkü hata yapıyorsunuz. Her şeyi düzenli yemek yerine yok ekmek yemicem yok makarna yemicem pizza yemicem diyorsunuz. Sonra aa diyet ne kadar zor diyip daha fazla yiyorsunuz. Bu sefer daha da kilolu oluyorsunuz
yok işte be düzenli yiyorum zaten, ekmek hic yemem makarna tarzı şeyleri arada bir abur cubur da pek yemem normal hayatımda, diyet yapmasam da çok yemem bunları, tatlıyı çok yerim ama
Tatlı 🥺
Vücut ısı bantları aslında terlemeyi artırarak su kaybına neden olduğu için geçici bir kilo kaybı yaratır. Ancak bu, gerçek anlamda yağ kaybı değildir. Yağ yakmak için düzenli egzersiz ve dengeli beslenme esastır. 🏋️♀️ Vücut ısı bantlarıyla elde edeceğin kilo kaybı kısa sürede geri gelebilir. Bu bantları kullanmak motivasyonunu artırabilir ama kalıcı sonuçlar için düzenli spor ve sağlıklı beslenmeyi ihmal etmemelisin. Spor yaparak hem zinde kalır hem de sağlıklı kilo verebilirsin. 💪🧘♀️ Bu süreçte, özellikle kardiyo ve direnç antrenmanları etkili olacaktır. Denemek istersen, her şeyin dengede olması önemli! 🏃♀️🍏
Cevap
3Cevap
Isı bantları değil de termal eşofmanlar ile spor yapmak çok faydalı. Özellikle kilo vermek isteyenler için
Yeterki zahmet çekme 🤣
?
Kaç kg sın
70, 50 e yani eski kiloma dönmek istiyorum
Boy ve yaş kaç
Dönersin ki
23 yaşındayım, boyum 1.60 bende hareketsizlik var pandemi zamanı işte 4 yıl önce ideal kilomdaydım ama o zamanlar da göbeğim vardı, çocukken bile vardı zapzayıf olsam da asla gitmiyor bir de o var. hareket etsem spor yapsam veririm belki ama işte
Göbek azcık da olsun bişey olmaz ondan😅önemli olan omuzlarda vs çok yağlanma olmaması yoksa kadınsısın basende göbekte olur nırmaldir
ama çirkin görünen o zaten basen ve göbek :( omuzlarda falan bir sey yok. ben kiloyu bu dediğim yerlerden alıyorum direkt, özellikle bacakta üst uyluklardan
Bence bu güzel bak kadın dediğin basenli kalçalı olur bu seni kötü duruma sokmaz göbeğe gelince olur tabi böyle şeyler çok şey etmemek lazım karşı cins beğenmez vs diye mi düşünüyorsun
karşı cins değil direkt ben kendimi beğenmiyorum, 50 kiloyken istediğim her şeyi giyiordum ama şu an ne giysem çirkin gözüküyor , dışarı çıkarken saatlerce kıyafet seçiyorum en az şişman gösterecek olanı
Ne giymek mesela
herhangi bir kıyafet işte, kilom belli olmasın diye bol giyiniyorum bu sefer daha da kilolu, normal giysem dar giysem yine kilolu, zayıflamak zorundayım acilen
Crop vs giymek istemek gibi mi
Bilmiyorum ama kilon çok absürt değil ki
yani arada bir giyerim de normal boyda düz tişörtler, kotlar falan kilolu gösteriyor. Bu kilo işi her vücutta farklı duruyor, bende çok fazla gözüküyor iştr, bir de boyum da çok kısa o yüzden iyice fazla duruyor. bneim ideal kilom 50 yani 20 kilo fazlam var ki 50yken bile fazla duruyordu 40-45 olmam gerekir ama ona daha çook var imkansız
Görmeden bişey diyemem ama bi tık abartıyorsun gibi bence kilon normsl çünkü
hayır gerçekten çok kilo bu, iğrenç görünüyor bilmeyen anlamaz. boyu 1.65 1.70 olan kız için belki bir ihtimal normal durabilir ama bedenden bedene değişiyor kilo, benimle aynı boy kilo olan biri daha zayıf durabiliyor mesela
Takma çok bence karşı cins beğenir her türlü
karşı cins umrumda değil ki :( kendimi beğenip beğenmemem umrumda, ben onlar için yaşamıyorum
Sen bilirsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?