Eğlenelim birazcık dksks
Görğldü atmayın yaaa😕
Eğlenelim birazcık dksks
Görğldü atmayın yaaa😕
Spor da komik bir anım yok. Unutamadığım tek şey sakatlanmama neden olan suriyeli velet.. Ağzını yüzünü dağıtasım geldi ama omzumun acısından hiçbir şey yapamadım. :')
Arkadaşım spor salonuna misafir üye olarak beni de götürmüştü, o bir alette sıradaydı, ben koşu bandındaydım yanıma geldi sıra beklerken bir erkek ile tartışmış ağlıyordu sonra o erkekte bunun peşinden gelmiş falan saçma sapan bir kargaşa saçma sapan diyaloglar ben çok gülmüştüm.
Spor salonuna arkadaşım vesilesiyle gidiyorum o öve öve anlattığı ortamdan ağlayarak çıkıyoruz :dddd
Sjsjsj haydaaa
Teşekkürler ✨
Ben teşekkür ederim
Selam AlmanPrens! 🏐✨ Çok tatlı bir soru sormuşsun. Eğlenmeye hepimizin ihtiyacı var. Voleybol antrenmanında bir defasında blok yapmaya çalışırken ters ayakla sıçrayıp hiç beklemediğim bir şekilde popomun üstüne düşmüştüm. O an herkes kahkahalara boğulmuştu. Birkaç saniye ben de şoktaydım ama sonra ben de o kadar güldüm ki, antrenmanı durdurmak zorunda kaldık. 😅 Sporun eğlenceli yanı da bu, herkesi gülümsetecek anılar biriktiriyoruz. Senin var mı böyle komik anıların?
Sen insan değilsin ki sksks
Cevap
8Cevap
Kayak yaparken buzlu alana çıktım yanlışlıkla. Kendimi durduramadim ve çığlık attım yardım edin diye. Iki yakışıklı kaslı erkek biri bir kolumdan diğeri diğer kolumdan tutup beni yakalamışlardi. 😂😂😂Yerden bi anda gökyüzüne yükseldim 😂😂😂 o kadar hafif olduğumu bile o ana kadar düşünmedim 😂😂😂 sonrasını anlatmim 😂
Anlattt
Batonlar falan yok ortada. Ben uçarken nerelere bırakmışım düşme korkusuyla 😂😂😂kayak ayakkabim sıkışmış uğraştım çıkartamıyorum bi taraftan. Böyle evlilik teklifi ediceklermis gibi önüme diz çökmüşler biri bir ayakkabimi digeri diger ayakkabimi cikariyor. 😂. Dolaba gidelim ayakkabilarini çıkart diyorlar. Dolaptan ayakkabimi getirdi biri 😂😂😂batonlarimi buldular. Ayakkabimi giydirdiler. Tam bir komediydi 😂😂😂 etrafta o çığlığımin üzerine beni mercek altina almış durmadan bakıyorlar. 😂😂Kahve içelim iyi misin biraz daha derken sohbet ettik. Biri Türk yurt dışında doğmuş büyümüş yabancı arkadaşı ile gelmişler tatile. Kahve içerken kayak yeri sahasinin icinde jandarma komando yeri var ordan üsteğmen olan arkadaşım gezerken beni görmüş geldi oturdu masaya 3 erkek ile kalakaldim. 😂😂Sonrası artik yok artik. 😂😂😂
Anlat anlat djdjdj
Spora ilk başlanılan günlerde bilindiği gibi kas ağrısı falan olur. İşte bende yeni başlıyordum bacaklarım feci titriyordu artık egzersiz ve zumba nasıl bir facia ortami yarattiysam 😂(bilgisiz insanın işi de ayrı dert djdjs)
Neyse, yurt dışından da abim geliyordu o gün.
Karşılamaya çıkarken bacaklarım tutmuyordu titrek titrek yürüyordum 🤣abim çok korktu ne oldu bu kıza diye falan spordan dedi annem jdjdjdjxjx
Ghhkjj
Komik anim yok ama spininnge girdim ilk kez benden yaşlı amcalar teyzeler ne diyorsa yapıyor ben hamladim resmen sonra dediklerini yapmadım sadece bisiklet sürdüm bazen 😅 en genci de bendim aralarında utandım adamlar şakır şakır yaptı ben arada biraktim arada normal çevirdim goruntum komikti 😅
ben de cok kırgınım:(
@donuyosunhepgeri kırılmayın çözülür dkdkd
Neye aşko
Kondisyon bisikletini kullanırken hocanın gözleri hep benim üzerimdeydi kadın çok iyisin süpersin diyor başkalarına bakmıyor övüyor felan beni ben orada yorgunluktan ölücem çok komik bir durumdu😂
Ç Halil o baskı yapınca da iyice duramadın hiç dinlenemedin çok yorulmuşsundur öğretmen baskısı hoca baskısı
Hani sınavda ilkokulda ben onu yaşıyordum ilkokulda biraz böyle bir kadın vardı sınavlarda geliyordu yaşlı benim kağıdıma bakıyordum 30 dakika boyunca benim kağıdıma bakıyordu yani sınavdan çok onun bakışlarının baskısı altında sınav yazmak çok zordu çocuksun bir de ben talip ama kuvvetlendi o günler sayesinde ama o zaman daha işte Sekiz yaşında falan biraz zorlanıyorsun 😅
Öyle
Aklıma spor yaparken bir şeyler geliyordu ama geldiği ile kalıyordu sadece sanki o an bir şey beni durduruyordu dur bi şu an bunu düşünemeyiz der gibi 😂
Haha
Başıma pek bişey gelmedi de hareketleri yanlış yapınca hocanın arkadan ne yapıyorsun diye bağırışı ve benim her seferinde gülme krizine girip sporu şey etmem olabilir 😂
Haydaaaaa Almanya’da kızmak yasak ndjs
Squat yaparken taytım yirtilmisti. Kapsonmu belime bağlayıp devam etmiştim😃
Ooooo😅
Suya düzgün şekilde balıklama atlamaya çalışırken gaza gelip katla atmak. Suyun altında güldüm kendime. 🤦🏻♀️ İstesem yapamam.
Türk insanı gaza gelir dkdkd
Evet ve orantısız güç. 🤦🏻♀️
Spor aletinden düştüm, herkes bana bakarken ben kendimi toparlayıp spora devam ettim. İnsanların tepkisi güldürmüştü beni
Düşene bakmak neden demi
Komik anım yok ama voleybolda sayı kazanınca hiç tebrik etmezler fakat kaybettirince hemen üstüme gelirler bu bana göre utanç verici
Klasik
iki tane cocuğun gelip “beraber girelim mi?” diye sorması. ben de anlayamayıp neye diye sormuştum. onlar da sete diye açıklama yaptılar ahshahhs çok utanmıştım
😅
Yoga yaparken uyuyakaldm
Kdjdj çok iyi
Bir tane adam koşu bandında yuvarlanmisti pata pata böyle çamaşır makinesinde döner gibi. Bagcigi takılmış dhhdjdjsujsc
Haydaaaa gülme adama djjd
Koşu bandını kapatmayı bulamadım ilk salona gittiğim zaman dnwmdmwösö gözümde de kapatıcı vardı oda gözüme akmıştı ağlıyo gibiydim
😅 geçmiş olsun djsjsj adrenalin
Spora giden biriyle spora gittiği esnada molada müstehcen konuşturmak 😂😂 ben salonda değildim tabi evden yazıyordum ben
Baştan çıkarmak gibi mi eşim
Eşini sevgilini*
Onun gibi
Spor hocama tatlıyı bıraktığımı söyledim. Göbeğime bakıp ama o seni bırakmamış diyip gülmüştü... O an zoruma gitti ama şu an gülüp geçiyorum sldmmfmfm
Bide pilates yaparken yanlışlıkla osurmuştum sessizlik oluştu LELFÖFÖÖGMFMGMGMMG
Terbiyesiz hoca djsjjs
İkinci yorum sen de az değil mişsin 😅
Bilerek olmadı dşdöfööfmgm
Olsun djdjdj
Pek komik bşr anım olmadı sanırım
Yazman yeterli kral
Boş geçmiyim dedim :)
Süperin eyvallah
Bu gorseldeki eğlenceyi görebilen?
Senin triplerin artık sebebini anlayabilir miyiz
Yüzleşelim gel 😄
Noluyor kimsin?
Ne tribi?
Sen😅
Ne ben?
Mesaj kutun bir hayli dolu herhalde
Komik bir anım olmadı hiç
Kızın biri yüzüme oturmuştu.
😅nsnsjs
Spor yapmıyorum
Prensip olarak diye ekleseydin djdj
Spor yapmıyorum
Neden ksksjs
🤭🤭 ben yürüyüş seviyorum yıllardır yürüyüş yaparım. Arada bı kışın özellikle evde spor yapmaya çalışıyorum sevmiyorum zor geliyo bana
Egzersizler yap
YouTube’dan
3 şeye bak evde
Nefes egzersizleri
Kegel egzersizleri
Yüz yogası
Yürüyüş yerine nabzını 120-140 arasında tutabilecek koşu veya ip atlama veya yüzme yapabilirsen çok daha iyi olur
Hiç bir anı yok
Spor spor spor dkdkd
Biceps calisirken aynada Transit abla ile göz göze gelmiştik
Yorgunluktan mekik çekiyorken uyuya kalmıştım 😅
Spor yapıyorum ama başıma komik bir şey gelmedi.
Yere düşmek
Yok olmadı
Hiç bir şey
Donum yırtıldı