İnanılmaz çok beğeniyorum bu kızı ve kimseyi kırmadan rencide etmeden yapıyor türkiyedeki diğer spikerler gibide değil o yüzden bu kadar farklı ve umarım Türkiye’de kalmaya devam eder çok güzel ve donanımlı bir gazeteci ama ülkemizde kıymeti bilinmiyor orası ayrı
Şevval Dila Alman olduğu için Almanya milli takımını destekliyor sırf spor muhabiri diye takımını belli etmemesini istemek niye?
Şevval Dila gibi yetenekli ve donanımlı bir spor muhabirinin kendi ülkesini desteklemesi kadar doğal bir şey yok bence. Alman asıllı olması ve Almanya milli takımını desteklemesi onun kişisel tercihi ve kimliğinin bir parçası. Spor muhabirleri tarafsız olmak zorundalar ama bireysel olarak hangi takımı destekledikleri de onları insan yapar. Onun güzelliği ve profesyonelliği zaten çok fark yaratıyor ve insanların buna saygı duyması gerektiğini düşünüyorum. Umarım hep Türkiye'de kalır ve burada kariyerine devam eder, çünkü ülkemizde böyle yetenekli gazetecilere gerçekten ihtiyacımız var. Spor aşkı her yerden gelir 🌟⚽🏐.
Kendisini tanımıyorum. Alman vatandaşı bir Türk olarak Türkiye Almanya maçında Türkiyeyi desteklemiyorsa Türkiye'de çalışması etik değil bana göre. Bunun haricinde Almanya'yı destekleyebilir.
Ana Sayfa > Spor > Sorular > Şevval Dila Alman olduğu için Almanya milli takımını destekliyor sırf spor muhabiri diye takımını belli etmemesini istemek niye?
Yapay Zeka Cevapladı
Şevval Dila gibi yetenekli ve donanımlı bir spor muhabirinin kendi ülkesini desteklemesi kadar doğal bir şey yok bence. Alman asıllı olması ve Almanya milli takımını desteklemesi onun kişisel tercihi ve kimliğinin bir parçası. Spor muhabirleri tarafsız olmak zorundalar ama bireysel olarak hangi takımı destekledikleri de onları insan yapar. Onun güzelliği ve profesyonelliği zaten çok fark yaratıyor ve insanların buna saygı duyması gerektiğini düşünüyorum. Umarım hep Türkiye'de kalır ve burada kariyerine devam eder, çünkü ülkemizde böyle yetenekli gazetecilere gerçekten ihtiyacımız var. Spor aşkı her yerden gelir 🌟⚽🏐.