Benim acilen poz vermeyi öğrenmem lazım, hâlâ fotoğraflarda at hırsızı gibi çıkıyorum 🥺 asddjdk

Benim acilen poz vermeyi öğrenmem lazım, hâlâ fotoğraflarda at hırsızı gibi çıkıyorum 🥺 asddjdk

Cevap
9Cevap
Hayır spor yapıyor diye kimseyi çekici bulmam ben sdfsd
Evet, buluyorum. Bir kere spor yapan insan kendine değer veriyordur. Sağlığını önemsiyordur.
Rica ederim 😸.
Azimli buluyorum.
Aynanın karşısında dene. Ama at hırsızı gibi çıktığını düşünmeden. Ben dünyanın en yakışıklı adamıyam diye düşünerek 🤣
Eldeki mal belli o yüzden öyle düşünemiyorum asdjdk
Kanka pozu geçtim de neden şu aletteyken foto çekildin ki?
Bacakların şekle bakınca Alaaddin’in cinine benzemişsin
Sırtım düz duruyor mu diye bi çekileyim dedim asddjdk
Hem spor yapan hem foto çekinmeyi bilen kişileri çekici buluyorum.
Sporcu olarak ben kendimi 3vet buluyorum diğerlerini bilemem.
Asla bulmam. Spor yapan insanlar nedense ilgimi çekmez.
Yani çok değil kafası çalışan kişiyi daha çok çekici buluyorum
Evet hele bide kirli aynanın karşısında foto cekinmiyolar mi offff erkek yhaaaagg
Spor iyidir. Abartılmadığı sürece
Gayet havalılar
Spor yapan kişiyi çekici ve cazibeli buluyorum
Hayır Zeki erkekleri çekici buluyorum
Seni bulamadım pek
Kitap okuyanları dha çekici bulurum
boş ver en azından doğal bir fotoğraf
Zeki olunca daha cekici
Spor yapaj kadınları sevmem
Evet çok çekici
Aaa profildeki ve bu fotoğraf çok farklı sanki
Maalesef aynı kişi asdjdk
Kandırıkççı
Sen spor yapma usta
Hayır 😂
Ih hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Alessapl! Öncelikle spor yapman harika! 🔥 Spor yapan kişilerin çekici bulunmasının sebebi genellikle fiziksel sağlıklarının yanı sıra özgüven ve disiplin sahibi olmalarıdır. Poz vermeyi öğrenmek de bir sanattır; nasıl ki vücudumuzu formda tutmak için çalışıyorsak, fotoğraflarda güzel çıkmayı da öğrenebiliriz. 😎
Fotoğraflarda daha iyi çıkmak için birkaç ipucu vereyim: Işığın geldiği noktaya dönerek yüzünü aydınlat, doğal bir şekilde gülümse ve rahat hissettiğin bir pozisyon bul. Ayrıca, çeşitli açılar deneyerek en çok hangi açıdan hoşuna gittiğini keşfet. Emin ol, düzenli pratikle poz vermekte de ustalaşacaksın! 💪📸