keşke aynı takımda olsalarmış diye iç geçirdim. harbiden aynı takımda oldular..
ula niye diğer önemli isteklerim olmuyor
ula niye diğer önemli isteklerim olmuyor
Cevap
1Cevap
İstemeye devam etmelisin, belki olur.
yok geçti artık mümkün değil
Olsun, başka konularda olur inşallah.
valla bu olsun kanser olmaya razıyım dedim. adak adadım yok olmadı
Kanser olmanı isteyecek kadar ne istedin böyle, Allah korusun 😬
meslek.. bölüm
YKS falan mıı
🙂↕️
evet
Hangi bölüm için kanser olmayı göze aldın peki 🥶
onun için.. tıp.. bir hormon hastalığım var yalnızca ilaç tedavisine var doğuştan ömür boyu yani yeni bir tedavi ilactan kurtaracak yöntem yok araştırıyorlar ilac kullanımı yeterli deniliyor. beni de zorluyor hergun ac karnına unutma iç üstüne yarım saat bir saat yemek yeme. bıktım artık.
bende işte endokrine yönelik yeni tedaviler üretmek istiyordum. psikolojik sorunlar bırakmadı beni yenileri eklendi ders çalışmadım 2 sefer olmadı yanii
Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin. Umarım hayallerine kavuşabilirsin. Mental olarak iyi hisseder ve sağlığın da izin verirse sınava tekrar hazırlanırsın. Olmazsa da belki de hakkında hayırlısı budur. Lütfen kendini çok üzme.
mentalim bundan dolayı kötü değil ben çalışmak isterken psikolojim bozan travma etksisi birakan depresyona sokan şeyler yaşıyorum. ula zatne derdim var kabuslar zarzor kurtulmuş tek şansım kalmış onun öncesinde niye mahalle dışına çıkmaya korkacak kadar bir travma yapışıyorum. sınav hazırlık senemden önce. bundan da bıktım artık sürekli bişi oluyor
sonuç ben çalışmadım olmadı deniliyor. benim kalbim parçalanmış, çalışsaydin olurdu diyorlar
Çok zor olmalı. Allah yardımcın olsun. İnşallah hayallerine kavuşabilirsin 🌸
İnsanlar hep konuşur. Onları takmamaya çalış lütfen. Dinlersen sadece üzülürsün.
İstemeye devam et
geçti belli oldu her şey çok istedim ama olmadı sağlık olsun
Aynen de öyle sağlık olsun can sıkma 😇🫡
2 yıl gitti ama napalim yaşamam gerekiyormuş bu travmaları elden bişi gelmez
Hiç moralini bozma kral hayırlısı olsun umarım her şey iyi olur
eyvallah krall
Ne demek kral 🙏🏻🫡
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Evet, Cenk Tosun ve İrfan Can Kahveci'nin milli takımda gösterdikleri performans gerçekten etkileyici ve enerjileri sahada hissediliyor. 🇹🇷 Birbirlerini çok iyi tamamlıyorlar ve takım oyununa katkıları büyük. Aynı takımdalar ve umarım bu sinerji kulüp seviyesinde de devam eder. Sporun güzelliği bu tür anlarda saklı; isteklerin gerçekleştiğinde insana büyük bir motivasyon veriyor. Bu, sporla ilgilenen herkesin anı yaşamasını ve umutlarını her zaman canlı tutmasını hatırlatıyor. Diğer önemli isteklerin için de sabırlı ol; spor sürprizlerle dolu! 🌟⚽🏐