Borderline kişilik bozukluğu hakkında yorumlarınız?

Bu bir bozukluk değil ki lanet. Hangi insan uçlarda yaşamak ister? Bir gü öncesine kadar çok mutlu olduğunu yolunu bulduğunu ve hayatını bu düzende sürdürmesi gerektiğini kahvesini yudumlayarak düşünürken, sabah kalktığında kendini buzdolabının yumurtalık rafında uzun süre kalmış yarım limon gibi hissetmek ister ki? Borderline.. sınırlarda yaşamak. En sevdiğini bile üzmek, dün onun göğsünde yatıp parmaklarını teninde gezdirirken '' seni seviyorum'' diyip, ertesi gün başka bir erkekle buluşmak için süslenmek bu hastalık! tatmin etmek kendini. mükkemmel olduğunu kanıtlamak ama hep kendini ziyan etmek.. en sonunda terk edilip yalnız kalırsın. Çünkü o çok sevdiğin bile yorulmuştur artık senden.. kafayı yemek üzeredir. Her an seni takip etmekten, arkanı kollamaktan ve ertesi gün ne olacağı belli olmayan ruh halinizden yorulmuştur... ne kadar çok severse sevsin o sevdiceğinizinde hayatını karartıyorsunuz.. içten içe biliyorsun doğru değil tüm bu yaptıkların. bu kadar uçlarda sınırlarda yaşamak normal geliyor size! ya mükkemmel biri olmak zorundasınız, ya da iğrenç! mükkemmel olabilmek için kendinizle yarışırsınız.. ve bu lanetin tedavisi yok. İçinizde hiç dolmayacak bir boşluk vardır.. erkeklerin size olan ilgisiyle doldurursunuz, ya da kontrol edemediğiniz sınırlarda dolanan yeme bozukluğunuzla..

Evet, bu hastalığı yaşayanlar, tanık olanlar, ve ya yorumu olanlar bir şeyler yazsın.. çünkü bir borderline'lı olarak ben yine çok yalnızım. herkesin bu hastalıktan muzdarip olduğunuzu öğrendiği anda vebalıymışız gibi kaçmasından bıktım..
Borderline kişilik bozukluğu hakkında yorumlarınız?