Arkadaşlar öncelikle iyi geceler, teşekkür ediyorum bu satırları okumaya kalkışıp, bana zaman ayırdığınız icin 😂 Ama yardımınıza ihtiyacım var gerçekten. Normalde bu kadar utangaç bir kız değilimdir.. Nedense söz konusu spor salonuna gitmek olunca bir tık geriliyorum.. Daha önce hiç fitnessa gitmedim. İhtiyaç duymadım. Aslında yaz aylarımı boş geçirmesem, bir 5-6 kg versem de fena olmaz diyerek, şehrimdeki güzel bir spor salonuyla iletişime geçip yarın için bir randevu oluşturdum 😂 yarın gidip kayıt olacağım anlayacağınız 😪 Spor salonu iki katlı.. alt katı kadın ve erkek karışık, üst katı da tamamen kadınlara ayrılmış. Muhtemelen alışana kadar, makineleri kullanmayı öğrenene kadar üst katta zaman geçiririm ama yine de bazı kaygılarım var. Mesela ilk gittiğimde makineleri nasıl kullanmam gerektiğini gösterecek birileri olacaktır elbet değil mi? Bir de orada durup tek başıma makineleri çözme çabasına girmem herhalde 😂 Bu ihtimali düşünmek dahi istemiyorum.. Her neyse aranızda spor yapanlar var mıı? Bana yazabilirsiniz konuşuruzz.
Güncellemeler
1 yıl
Ayy merak edenler içinn ilk günüm çok iyi geçtii 🎀
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar