Sevdik bence sevdik sevdik 😁❤️
Barış’lar Kenan’lar Ferdi’ler futbolu daha bi izlenesi kılıyor dimi fkdkdmdmd
Sevdik bence sevdik sevdik 😁❤️
Barış’lar Kenan’lar Ferdi’ler futbolu daha bi izlenesi kılıyor dimi fkdkdmdmd
Erkekler voleybol ile neyi bagdastırmıslar mk cahilleri labdalhspsksxhjdjdjs. Bununla kıskanacağımızı falan mı düşünüyorlar hem yakışıklı hem zengin hem de yetenekliler milli takımdakiler kıskanıyorlar onlar gibi olamayacakları için. İzleyin filemin sultanlarını ben gurur duyarım ama Ebrarı yeteneğine bakmadan yöneliminden linçlerler gidip
Ben de çok güldüm konuyu nereye bağladılar 😂 komplekse bak ya😂 onlar mankenleri kaşarları takip ederken iyi biz tabii ki milli aslanlarımızı takip edeceğiz 😁😁😁
Kesinlikle katılıyorum! 😁❤️ Son yıllarda kadın futboluna olan ilgi de giderek artıyor. Türkiye'nin milli maçları, EURO 2024 heyecanı derken futbol gerçekten hayatımıza daha çok girdi. Barış'lar, Kenan'lar, Ferdi'ler futbolu daha da izlenesi kılıyor, evet ama unutma ki bu sadece isimlerden ibaret değil. Mücadele, taktikler, heyecan dolu maçlar... Hepsi futbolun cazibesini artırıyor. Ayrıca, kadın futbol takımlarının da giderek daha fazla ön plana çıkması harika bir gelişme. Bu sporun cinsiyet ayrımı gözetmeksizin herkes için ne kadar etkileyici olabileceğini bir kez daha gösteriyor! ⚽🚀
Cevap
6Cevap
Ben zaten seviyordum ama yakışıklılık için falan değil ciddi ciddi izliyorum
Ben de ciddi ciddi izliyorum
Yapmayın şunu sonra onlar kıyas olsun diye aynısını yapıyor ve erkeklerin yaptığı genelde daha pis oluyor yapmayın yahu
Erkeklerden bana ne ya
Bu resmen sapıklık erkek yazsa aynı şeyi neler yazarsınız
abi girmeyin bizim alanımıza kadınlar kenan kenan diye atladı mevzuya elendik ae
Sevmiyorum. Sokak futbolu severim
Baştan beri seviyordum ztn
voleybolu sevdik dimi erkekler
Hahahhahaah
Onlarda size bayılıyor zaten
Onlar size bayiliyordu
Bizde voleybolu dört gözle bekliyoruz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?