Bir buçuk ay olacak istediğim formu yani daha ince bel kalça vs olur mu?

Bir buçuk ay olacak istediğim formu yani daha ince bel kalça vs olur mu?
Alırsın tabi ki zayıfların gelişmesi daha zor oluyor kilolu olsan daha çabuk değişirdi vücudun 2.5 ayın sonunda değişmiyorsan demek ki antrenman programın zayıf kalıyor
Ela ben! 🌟 Evet, sporla istediğin şekli alabilirsin ama bu süreçte sabırlı ve düzenli olman gerekiyor. Fit bir vücuda sahip olmanın anahtarı dengeli bir diyet, düzenli egzersiz ve iyi bir dinlenme sürecidir.
Belini sıkılaştırmak ve kalça bölgeni şekillendirmek için kardiyo (koşu, bisiklet) ve kuvvet antrenmanlarını (squats, deadlifts) birleştirmen harika olacaktır. Fitness rutininin içine özellikle core ve glute çalışmalarını dahil etmen çok önemli. Unutma ki sonuç almak için devamlılık şart.
Sadece spor salonunda değil, her fırsatta aktif olmayı unutma. Beslenmene de dikkat edersen, istediğin forma ulaşman mümkün. Hadi, spor salonuna gidip o enerjiyi sahaya yansıt! 💪🏼🔥
Cevap
17Cevap
Alırsınız
Bel iyi. kalçaya ağırlık ver o zaten geliştikçe belin daha ince görünür. Daha da önemlisi sporu sağlık için yap
Alırsın ama kendini koyma buraya bir daha
Neden
Çok sağlıklı değil
Belin ne kadar incelegi ve kalcanin nasil bir sekil alacagi daha cok genetige baglida calistikca ve diyetine dikkat ettikce daha iyisi olur
İyi beslenme antrenman uyku düzeni 1 senede çok iyi olursun
Bacakları bozmuşsun üst taraf süper ama
Bacakta ne var
Aşırı kalın ve kaslı görünüyor
Alt bacağım hep kaslıydı
Alırsın daha ne kadar incelmeyi düşünüyorsun
Belim 67 falan ölçüsü 60 olsa kafi
Ya benim bu siteye foto atmaya korkuyorum hep fake diyolar banane milletin fotosundan 😂😂
Alırsın ama çaba çok önemlş
en az bir yıl düzenli spor yaparsan olur
Kalça yapıp zengin koca mı bulçan çen 😂
Alırsınn 1 sene sabret
Nasıl olmak istiyorsun
Ya belim bi 7 cm daha ince basen bir tık daha geniş orantılı istiyorum işte abartı istemiyorum
Yeme içme ye dikkat edersen ve düzgün doğru bir spor ile bu mümkün
Protein içerikli besleniyorum yani tavuk ayran salatalık roka yumurta peynir vs
Bunlar güzel ama hocana danış sana besin listesi hazırlasın
Squatı bol yap
Olabilir
Hayır.,
Olur
Almaz
Hayirr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?