Spor Samet i alnından öpmek istiyorum ya siz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl 🇹🇷🤘 Samet i alnından öpmek istiyorum ya siz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
aful48283 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 99% 1 yıl Adamla dalga geçenler şimdi övmeye başladı :) keşke orada olsam ya böyle televizyonla olmuyor görmek isterdim takımı 0 0 Yorumla
Dlooy Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 88% 1 yıl Bence çok haksız yere eleştirmişlerdi cevabını da verdi şükür önyargılı insanlar utansın 0 2 Yorumla oktaytetik 1 yıl Oz ablam beeee Yorumla Dlooy 1 yıl 🙏🙏 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Hollanda nefessiz kaldı resmen en az 10 gol boşa gitti 1 attığımız hariç 0 0 Yorumla
Diyarbakirli29 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 1 yıl Samet samett samettt samettt golllllllll yarı finale gidiyoruz yarı finaleeee Allah'ın izniyle 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Insallah yaaa🇹🇷🇹🇷 Yorumla Diyarbakirli29 1 yıl Allah'ım çok heyecanlıyim dünyanın en güzel duygusu bu🇹🇷🇹🇷🇹🇷❤️ Yorumla Diyarbakirli29 1 yıl Elendik 🥺 Yorumla Soran 1 yıl Canımız sagolsun 🙏🏻 Yorumla Diyarbakirli29 1 yıl Montella hocaya çok kızgınım Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 1 yıl Spor konusunda 13,7b cevap paylaştı. Ben de öpücem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Adamla dalga geçenler şimdi övmeye başladı :) keşke orada olsam ya böyle televizyonla olmuyor görmek isterdim takımı
Bence çok haksız yere eleştirmişlerdi cevabını da verdi şükür önyargılı insanlar utansın
Oz ablam beeee
🙏🙏
Hollanda nefessiz kaldı resmen en az 10 gol boşa gitti 1 attığımız hariç
Samet samett samettt samettt golllllllll yarı finale gidiyoruz yarı finaleeee Allah'ın izniyle
Insallah yaaa🇹🇷🇹🇷
Allah'ım çok heyecanlıyim dünyanın en güzel duygusu bu🇹🇷🇹🇷🇹🇷❤️
Elendik 🥺
Canımız sagolsun 🙏🏻
Montella hocaya çok kızgınım
Ben de öpücem
Sadece alın ise sıkıntı yok
🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Al senin olsun😂