Haklıydı
Recep Tayyip Erdoğan haklıydı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Gezi parkı çok güzel bir park. taksimin ortasında nefes alma imkanı sunan bir yer. oraya otel veya başka bir yapı yaptırmadıkları için saygı duyuyor ve her oradan geçtiğimde teşekkür ediyorum ama olay çok başka yerlere gitti. esnafın dükkanları yağmalandı, yabancı ülke ajanları ülke istikrarına darbe vurdu, teröristler at koşturdu. hükümet maalesef süreci iyi yönetemedi. olayları buraya kadar getirdi. bu olayın tam da iyi araştırıldığını sanmıyorum. bu kadar diretmenin arkasında alınan komisyonlar mı yoksa başka şeyler mi vardı. sonuç olarak bize hediye edilen güzel bir park var elimizde.
He ya çok gereksiz yere uzatıldı bu olayda herkes zarar gördü hem Türkiyenin hemde dünyanın en iyi taraftar grubu Çarşı bitti hem hükümet zarar gördü hem muhalefet gezi parkı zaten millet desen öyle kısaca o olaydan sonra ülke ikiye ayrıldı muhalefetçi ve Erdoğancı olarak böyle oluncada herkes birbirine düşman oldu
Cevap
2Cevap
Akpliler doluşur şimdi
He ya haklısın
Reis ne derse o çünkü o bizim yüce Allahımız
ÇÖŞ yuh sende tövbe de şirke giriyorsun ne kadar abarttınız sizde ya
Beni ilgilendirmez kardeşim ben müslüman değilim benim dinin tayyipizm tayyip babaya taparım en büyük odur.
S. ktir git Allah aşkına tayyip sana özel olarak ne yapmış Allah seni yaratmış sana herşeyini veren Allah Allah olmasa bırak kendini evren olmaz tayyip olmasa ne olur dünyada bir insan daha az olur aradaki fark
Ama kardeşim rızkı veren tayyiptir o olmasa ülkemiz yok olurdu açlıktan ölürdük ülkemizi o düşmanlardan korudu o olmasa biz şu an gebermiştik ona şükretmemiz lazım
reis haklı :D
Sus pis akpli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?