Emirhan İlkhan ile Beşiktaş yönetimi sizce hatalı mı?

kendi fikrimi yazayım. bence genç oyuncularla her daim 2 3 yıllık sözleşme cepte durmalı. ya da şu şekilde daha iyi. opsiyon beşiktaş isterse x tarihine kadar sözleşme uzatabilir. herhalde o süreyi unutmazlar diye düşünüyorum. eğer oyuncu imzalamaz ise kesinlikle yollar ayrılmalı. amaç şu aslında ben yetiştirdi isem. ben vitrin verdi isem parsayı toplarım. bence emirhan bedavaya gitmiş oluyor bu durumda. 4.5 milyon euro para değil. sebebi de sizin zamanında öyle sözleşme imzalamanız. onun sebebi de zamanında el mahkum kalmanız. çocugun baktınız ışıgı var uzatıcaksın 1 sene daha. misal 3 yıllık sözleşme yıllık ücret az bi miktar tl bazında olcak. sonrada 10 seneye kadar bjk isterse uzatabilir. tabi oyuncuya da süre kalcak hani son sn olmucak. futbol dünyasının içinde değilim tabi uzmanlık alanım değil ama oyuncunun bedava gitmesi en sevmediğim şey. vida misal bedava gitti. biz onu imza parası ile aldık yani bonservis aslında. güven bedava gitti. lens. douglas oguzhan. bu senekileri söylüyorum. larin alex alpay çelebi. her ne olursa olsun oyuncudan para kazanılmalı. rıdvanı cok ucuza verdiler. bakın rıdvanın yerine birini almıslar maliyeti kaç tl rıdvanın kac tl idi. matematik olarak zarardayızdır kesin. valla yönetici olmak isterdim transfer politikasını cok farklı yapardım sanırım. çebi yönetiminle ortak olarak yüzde 20 gibi çakısırdık sanırım.

Emirhan İlkhan ile Beşiktaş yönetimi sizce hatalı mı?