+1 yılDoğru bulan kişilerin beyni var mı bir kontrol ettirsinler. İğrenç üslup bunlarda mafya haraketleri bunlarda saldırganlık iğrenç iğrenç fişleme hakaret bunlarda. İnsanları ayrıştırma bunlarda. Dinsize kendinden olmayana hakaret ederler. Bu ülkenin değer verdiği kişiye bile hakaret ederler. Ki alevilere ne yaptıklarını herkes biliyor gıkları çıkmaz konu Adem havva olunca dine saldırıyorlar hölölöy. Ya yürüyün gidin işinize. Azıcık kendini geliştiren insan şu üslubu savunmaz. Bir öylesiniz bir böyle ikiyüzlülüğü huy edinmişsiniz.
41 Yorumla- +1 yıl
Yorumunuz için teşekkür ederim
En İyi Cevaplar
+1 yılSöz konusu İslami değerler olunca küfür hakaret her türlü serbest, TV'de çıkıp diğer dinler için tek kelime olumsuz laf edebilen gazeteci, şarkıcı gördünüz mü? hangi dinde olursa olsun dini ne kadar yaşarsanız yaşayın onun hesabını Allah'a verecrk olan kişinin kendisidir ama siyasi nefretten dolayı yanlış olan şeylerde yanlışı savunmayın.
41 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle üslubu yanlış, bir devlet başkanı böyle sokak ağzıyla konuşmaması lazım. Dini siyasi amaclarına kullanıyor ve bunda kimsenin sesi çıkmıyor.
51 Yorumla- +1 yıl
+1 yılÜslubu ne zaman doğru ki? Bir devlet başkanının her kafasına estiğinde böyle sokak ağzıyla konuşuyor olması...
412 Yorumla- +1 yıl
Diğer iki artığın konuşmaları çok doğru demi. İşinize gelen ünlüler olunca gözünüz kör oluyo işinize gelmeyen ünlüler olunca hemen onlarla ilgili elestri yapıyosunuz ama :D bırakın bu siyasî kafaları artık bütün yorumlarınız ona göre oluyo. Sırf siyasi görüşü size uyuyo diye sezen denilen israfın şu söylediği rezil sözleri bile eleştirmiyosunuz yazık, tayyipten banane ben sezenin söylediği şeylerin ne kdr aşağılık olduğuna bakarım
- +1 yıl
Ben Sezen hakkında yorum yapmadım, üslup konusunda yorum yaptım, okuduğunuzu anlama probleminiz yoksa yazdığım şeyi doğru anlamanız lazım. Siyasette kim olursa olsun gerek ülke içinde gerek uluslararası bizi temsil eden kişilerin bu tarz cümleler sarf etmesi hoş mu?
- +1 yıl
Sorun zaten senin sezene hiç laf etmeyip sadece tayyibe laf etmen. Okuduğumu anlamam senden iyi emin ol buna, dinimizi korumak bizim görevimiz ilk önce senin sezeni bu aşağılık sözlerinden dolayı elestrip sonra tayyibe bu yorumu yapman lazım. Tek başına bu yorumu yapınca emin ol sadece siyasi düşüncenden dolayı bu yorumu yaptığın okdr belli oluyo ki sadece lafı geveliyosun verdiğin cevapla:) tayyip hakaret etmemiş sonuçta dilini koparırlar demiş onu da kendisi yapar anlamında söylemiyo zaten. Bence sezen daha ağır sözleri bile hakediyo ama bizim ülkemizde dine Allaha peygambere istediğini söyle yeter ki tayyibe salla herkes arkanda olur mantık bu şekilde işliyo bizde yazık. Bu yorumlarımdan da tayyip destekçisi olduğumu düşünme siyasi muhabbetlerle asla işim olmaz benim gözümde bütün siyasiler s. refsizdir çünkü
- +1 yıl
Siz soruda "Sizce Erdoğan'ın üslubu yanlış mı?" Diye sordunuz, ben de ona istinaden cevapladım, sezenle ilgili bir yorum yapma gereği duymadım. Hakaret etmemiş ama dilini koparirlar söylemi sizce halkı kin ve nefrete sürükleyen bir şey değil mi daha uygun cümleler kurularak tepki gosterilebilir. Gereksiz tepki gösteriyorsunuz ve anlamak istediğiniz gibi anliyorsunuz soruyu iyi niyetle sorduğunuz düşünmüyorum.
- +1 yıl
Soruyu soran ben değilim zaten dikkatli bak kimin sorduğuna. Halkı kin nefrete tayyibin söylediği değil sezenin durduk yere söylediği bu rezil sözler sürüklüyor zaten bunu anlamıyomusun? Tayyipten önce zaten halk tepki gösterdiği için konu tayyibe kdr gitti, olanlardan bi haber ezbere konuşuyosun. Tayyip dilini koparırlar dedi diye halk tepki göstermiyo ondan önce zaten insanlar tepki gösterdiği için bu kdr büyüdü bu konu, sorunun başı sezen yani bunu anla ilk önce. Nasıl Atatürke hakaret edildiğinde tepki gösterimesi gerekiyor ve gösteriliyorsa dini değerlerede hakaret edildiğin de bu tepki siyasi olarak gösterilir, siz konunun işinize gelen kısmını elestiriyosunuz asıl sorundan sapıyosunuz çünkü işinize bu geliyo.
- +1 yıl
Kardeşim anlama sorunun mu var senin? İşime gelen falan bir şey yok, kim haklı kim haksız onu da konuşmuyorum. Soruyu siz sorduğunuz sandım o yüzden öyle dedim özür dilerim, ancak soruya yönelik cevap verdim konunun diğer kısmı ile ilgili yorum yapmadım. İnsanların kutsalı ile ilgili bu tarz şeylerin yapılmasını ben de yanlış buluyorum ama siz bence zaten birileri bir şey yazsa da ben de içimdeki nefreti kussam diye gelmişsiniz o yüzden tartışmak istemiyorum. Konu ÜSLUP meselesiydi ona cevap verdim hepsi bu ister beğenin ister beğenmeyin umursamıyorum.
- +1 yıl
Ya neyse sana laf anlatana kdr duvara anlatsam dile gelir o anlar. Hadi iyi günler sana
- +1 yıl
Gayri-resmi konuşmanızdan ve tavrınıza bakılırsa, desteklediğiniz düşünceyi tahmin etmek zor değil. İyi günler dilerim, karşınızdaki kişi ile doğru düzgün tartışmaya bile katlanamiyorsunuz, yazık.
- +1 yıl
Ya sen anlama özürlümüsün? Desteklediğim bişey olsa senden mi gizliycem yani sen kimsin ki? Boş boş konuşuyosun bende sana diyorum ki duvara anlatsam dile gelir anlar ama sen anlamıyosun bu kdr basit. Gelmiş bana hala üslupdan bahsediyosun sana laf anlatmakla uğraşamam yani anlamıyosun çünkü hadi güle güle
- +1 yıl
- +1 yıl
Rica ederim 😊 @Bizden_Söylemesi
- +1 yıl
😇😇
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Simdi ortada dine hakaret bile yokken ve sanki bu şarkı yeni çıkmış gibi davranıp yazanın dilini ezecegini söyleyenlerin peygamberimiz hz. muhammed e doğrudan hakaret eden yabancıları da ezecegini söylemesini beklerdik ama onların karşısında durup bunu ezmek bi anlamadım ben gücümüz buna anca mi yetiyor demek istiyorlar
21 Yorumla- +1 yıl
+1 yılSezen akusyu savunanları anlamıyorum dinimizi korumak bizim görevimiz böyle bir hatsizin HZ Havva ve Hz ademe cahil deme hakkı yok en büyük cahil o ama haberi yok bence hapis cezası bile verilmeli
82 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılSanatin birlestirici gucu vardir irk, dil, din, siyaset sanata bulasamaz o zaman sanat olmaz onun adi baska bir sey olur. Sezen Aksu son aciklamasiyla zaten masum olmadigini. isoat etmis oldu. C. baskani makami zaten birlestirici kucaklayici rolunu yillardir kaybetmisti bu aciklamasi beni sasirtmadi.
Iki yanlis bir dogru etmez, etmedi de.11 Yorumla- +1 yıl
Tamam kadın yanlış yaptı. Ama amma abartılar gerçekten. Bu kadın şu vakte kadar ne yanlışı oldu ki? Cumhurbaşkanının’da üslubu da aşırı kaba. Ülkede nice kötülükler oluyor bir gün çıkıp böyle bir laf demedi kimseye. Din onların işine gelen bir konu ya bu yüzden kadına çok yazık ettiler.
11 Yorumla- +1 yıl
+1 yılBeren saati hiç sevmem oyunculuğunu da beğenmiyorum haklı davranış olmamış haklı, olunacak şeyler vardır, yoktur. Kimse dine hakaretler edemez Allah hesabını soracak ona göre şarkı sözü çıkardın Sezen hanım.
41 Yorumla- +1 yıl
- Magazin konusunda 335 cevap paylaştı.
+1 yılşimdi bazı insanlar kendini önemli göstermek için önemli insanlara eleştiri yöneltebiliyor. Bazıları gerçekten yapıcı eleştirilerde bulunabiliyor bazıları ciddi bazıları boş konusabiliyor değerlendirmeyi toplum zaten yapıyor
21 Yorumla- +1 yıl
Gizli Üye(25-29)+1 yılsezen aksunun yaptığı yanlış buna lafım yok ama küfür içeren o kadar şarkı var ki bu bile hiç bir şey kalıyor yanında üstelik şarkı yıllar önce çıkmış bazıları kadının evini basıyor abartıyor diğer sanatçıları da anlamıyorum sezen aksu hakaret içerikli şarkısından dolayı kadını savunup evliya derecesine çıkarttılar
12 Yorumla- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
Sezen aksunun yanındayız ben sonuna kadar destekliyorum
63 Yorumla- +1 yıl
+1 yılDoğa anaya inan biri tutupta tayyibi övecek değil heralde herkesin kendince inandığı birşeyler var kimse senin inandığına saygı duymak zorunda değil fakat hakaret etmek zorunda da değil.
21 Yorumla- +1 yıl
+1 yılBunun zaten doğru bişeyi desteklediği nerde görülmüş ki. Ülkede ki en boş tiplerden birisi bu beren denilen israf
21 Yorumla- +1 yıl
+1 yılHayır Erdoğan'ın üslubu asla yanlış degil desteklemeside aşırı saçma geldi dinle dalga geçme söz konusu
21 Yorumla- +1 yıl
Zamanında sezen hanım hükümeti savunup halk konserleri verirken iyiydi, başına ne geliyorsa iyi oluyor. Hak etti.
11 Yorumla- +1 yıl
+1 yılberen saat de tarafını belli etti
11 Yorumla- +1 yıl
+1 yılErdoğanı asla desteklemem haklı olsada olmasada, yaptığı kötülüklere saysın
21 Yorumla- +1 yıl
+1 yılBeren Saat kac. Sonunda bu soguk ve ucuz espriyi yapacak firsatim oldu 🙂
12 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Rica ederim.
+1 yılSezen Aksu’yu gram sevdiğinden değil Cumhurbaşkanı sevmediğinden bunu yapmıştır
11 Yorumla- +1 yıl
+1 yılsezen aksu kadar o uslupta hatalı al birini vur diğerine
11 Yorumla- +1 yıl
E yanlış tabi ama tavrı kitlesinde doğru görülüyor zaten genel siyasi tavrıda bu
11 Yorumla- +1 yıl
+1 yıliki taraftada yanlis var sezen aksunun sonradan yaptigi aciklamayi gordunuz mu
12 Yorumla- +1 yıl
Ne demiş?
- +1 yıl
Gizli Üye(18-24)+1 yılSezen aksuya gelen destek erdoğan tepki gösterdiği için gelmiş olması yüksek ihtimal. Normal şartlar altında sezen aksunun bu kadar çok destekleneceğini sanmıyorum böyle bi konuda
11 Yorumla- +1 yıl
Erdoğan'ın üslubu ne zaman doğru oldu?
Kendisi istediği şekilde istediğini söylüyor ama ona laf söylendiğinde sopayı gösteriyor hemen.40 Yorumla
+1 yılDil koparacakmış beyefendi
Böyle üslupla konuşan biri tarafından yönetiliyoruz40 Yorumla
+1 yılevet üslubu konusunda ciddi sıkıntıları olduğunu düşünüyorum.
11 Yorumla- +1 yıl
- Magazin konusunda 932 cevap paylaştı.
+1 yılErdoğan'ın üslubu yanlışsa, Sezen Aksu'nun üslubu çok mu doğru?
23 Yorumla- +1 yıl
Üstelik Beren Saat çok alakasız yerden girmiş. Şiir okuyarak oy aldı demiş de Erdoğan zaten "sanat yapmayın" demiyor.
- +1 yıl
@bafiabi kimsenin taraftarı değilim siyasetle işim olmaz. Olayları değerlendiriyorum. Rte değil de başka biri söylese tepkim yine aynı olurdu.
+1 yılÜslubu çok yanlış gitsin tacizci tecavüzcülerin dilini koparsın ilk önce
31 Yorumla- +1 yıl
+1 yılEvet yanlış dini kullanarak o kadar kötülük yaparken sezen aksuya öyle demesi hiç normal değil
31 Yorumla- +1 yıl
kelle hesabı yapan ananı da al git diyen kafaya çay fırlatan birinin üslubunu tartışmak komik
10 Yorumla
+1 yılTayyip imam mı diyanet mi siyasetçi mi nedir? Herşeye karışıyor.
34 Yorumla- +1 yıl
Cumhurbaşkanı
- +1 yıl
minik serceniz allame mi? tayyip yerine diyanet isleri baskanı tepki verseydi bu sefer ne diyecektin?
+1 yılherkes haddini bilecek sanatciysa sanatiyla ugrassin!!
11 Yorumla- +1 yıl
- Magazin konusunda 521 cevap paylaştı.
+1 yılSezen Aksu da haddini bilsin o zaman!!
21 Yorumla- +1 yıl
Az bile dedi. Sanatcisin sen örnek bi insansin manevi degerlerimize saygili olacaksin
23 Yorumla- +1 yıl
Sonunda gerçekten doğru bir yorum kesinlikle katılıyorum
Her kafadan ayrı bir ses yankilaniyor
Çoğu cahil çok sey bildiğini sanıp hiç bisey bilmemeleri.01 Yorumla- +1 yıl
+1 yılSezen Aksu olayını takıp etmedim. Olay nedir? İnstagram'da Hz. Adem'e hakaret ettiği söyleniliyor. Olay ne bir şey anlamadım.
07 Yorumla- +1 yıl
Son yayınladığı şarkının sözlerinde 'Selam söyleyin o cahil Havva ile Ademe' diye bir yer var haklı olarak da bu denli tepki var
- +1 yıl
Teşekkür ederim, evet tepki olarak haklılar o zaman. Şarkıyı dinledim da demin ve gerek yoktu böyle bir söze. Böyle bir sözün tepki yaratacağını düşünmedi mi?
- +1 yıl
Sezen'in yaptığı yanlış ama bir Cumhurbaşkanın da o dili keseriz demesi yanlış, yani sokak ağızı ile konuşuyor devlet adabı yerine. Sonuçta her ne olursa olsun Devlet'in başında olanlar kişiler düşünemez ve kişisel konuşamaz. Genel olarak bakarsak olaya tepkilerle haklı insanlar.
- +1 yıl
Katılıyorum her ne olursa olsun manevi değerlerimize bu hakaretleri siniye çekemeyiz tepkimizi göstermeliyiz ki daha fazla böyle sözler artıp değerlerimize zarar vermeye kalkmasın ben çok dinliyorum Sezen Aksu'yu fakat bu olaydan sonra aşırı soğudum sonuçta bu şarkısının sözleri aslında hukuk çerçevesinde de bir boyutu var dini değerlere hakaretinden dolayı bunu da hesap etmeliydi mesela
- +1 yıl
Aynen, katılıyorum. Sezen Aksu'yu dinleyen birisi değilim ama Tükeneceğiz ve Vay şarkısını severim.
- +1 yıl
Ben de çoğu şarkısını çok severim sayamayacağım kadar çok şarkısını hemde ama sanırım artık kendisini sadece eski şarkılarıyla hatırlamak isteyeceğim çünkü o diğer şarkılarının sözleri tertemiz insanın kalbine ruhuna bazılarınınsa yaşadıklarına hitap eden, dokunan sözlerdi ve ben artık sadece eski şarkılarını dinlerim belki de
- +1 yıl
Belkide öyle yapmalısın
+1 yılSezenin uslubu yanlış.
32 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılBu ülkede ne yapılıyorsa eleştiri oluyor kadın sanatıyla şarkı söylüyor ama yinede eleştiriliyor.
00 YorumlaBaşkaları da dilini kopartmak istiyor :D
11 Yorumla- +1 yıl
+1 yılSezen aksu konusu kapansin artik valla kusacam he
11 Yorumla- +1 yıl
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın üslubu yanlış ne hayvanla muhatap oluyorsun ki bunlar maymun soyundan gelen ucubeler
20 Yorumla- Magazin konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBu olay abartıldı
31 Yorumla- +1 yıl
Sezen Aksu
Son şiiri
Çok açık net10 Yorumla
+1 yılTabiki de yanlış. Şiddetle kınıyorum
11 Yorumla- +1 yıl
+1 yılTabi ki yanlış...
11 Yorumla- +1 yıl