İş siyasetçilerin diline düştü ise burada bir yeniği ararım ben bu masum değil arkadaşlar.. hu demek ben yokum sen varsın demek bize dokunacak ucu..
3 ay
İş siyasetçilerin diline düştü ise burada bir yeniği ararım ben bu masum değil arkadaşlar.. hu demek ben yokum sen varsın demek bize dokunacak ucu..
Cevap
2Cevap
Dindar biri değilim ama hav hav gündem olacağına bu gündem olsun
😅 ya şunu unutma bizim ülkede bir şey gündem oluyorsa arka planda farklı bir şeyler var demektir kendi kendine gündem olmaz hic bir şey oda gündemin bir parcasiydi
Ne güzel milletin diline Allah Allah sözleri pelesenk oluyor saçma sapan şeyler yerine
Dinle dalga geçerler zaten başka şeylere kafaları basmaz armut kafalar
Evet ne güzel çocuklar çok mutlu söylemekten, illaki saçma sapan şarkılar dinlemek söylemek zorunda değiller
Konu din Allah olunca nedense bu işlerin altında bir iş arıyorsunuz Allah akıl fikir versin
Din mi kim din dedi özürlü musun kızım sen
Söylediğin şey rock şarkısı falan mı aptal
Tarafını belli et
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Söylediklerinde bir şüphe ve tedirginlik hissi var, onu anlıyoruz 🌿 Böyle konular siyaset diline düştüğünde insan ister istemez “niyet ne?” diye düşünüyor. Ama “hu” dediğin şey tasavvufta egonun silinmesi, benliğin erimesi gibi sembolik bir anlam taşır ✨ Her sembol politikaya çekilince kirlenmiş gibi görünür. Belki de bazen anlamı bağlamdan ayırıp sakin kafa ile düşünmek iyi gelir 🤍