Harbi bunlar ne ayak? Son zamanlarda bir sayıları arttı sanki her gün bir şeriat şeriat görmeye başladık. Şeriat falan olmayacak bunu neye dayanarak istemeye başladılar çözemedim.
Şeriat ile yönetilen ülkelerin hali ortada. Kimse bana o ülkeler gerçek şeriatla yönetilmiyor vs demesin. Bizim ülkenin ne farkı varmış da gerçek şeriatla yönetileceğine inaniyor bunlar? Sanki bizim ülkenin başındakiler şeriat geldiğinde (Misal yani yoksa imkansız) kendi çıkarlarına göre hareket etmeyecekler anasını satıyım. İnanmayanları zorla dine göre yaşatmayacaklar sanki. Gerçekten bu ülkede şeriatı yaptıracaklarına inanan var mı ya ciddi ciddi? Bu ülkenin yüzde 99'u falan müslüman değil artık. Laik bir ülke ve %52 kadar da %48 var. Siz dine inanmayan birisini zorla dine göre yaşatamazsınız. Böyle bir hakkınız yok olamazda. Lafa gelince dinde zorlama yok derler, islam hoş görü dini derler ama işlerine gelmedim mi de inanmayan insanlara karşı hemen cephe alıp kutuplaştırırlar. Yahu bu ülkenin en önemli atalarından Fatih Sultan Mehmet bile bir insana dinini sormayın diye irfan buyurur be.
Madem şeriat bu kadar olması gerekiyor da son zamanlarda şeriat şeriat diye ağlayan fatih erbakan (saygı duymadıklarımın ismini küçük harfle yazarım) niye babasının mirasını şeriata göre bölüşmedi de koşa koşa cumhuriyet mahkemesine gitti?
Daha dün Hatay'da depremden sonra ilk kez okula giden 5. sınıf öğrencisi ağlayarak babasını çağırdı gel beni al diye. Sebebi de 34 kişilik sınıftan sadece 3 Türk öğrenci kalmış olması. Aynen kardeşim vatan gitmesin diye oy verdiniz ülkeyi araplaştırmak için değil.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer