Spor Hollanda maçı en kolay maçımız olacak diyebilirmiyiz? jǝzǝʎ Takip Et Xper 7 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Avusturya nın lider olduğu gurupta Hollanda 3. çıkmıştı sonuçta Hollanda maçı en kolay maçımız olacak diyebilirmiyiz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Şiirden-bıkmış-şair Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Herkes degişik oynuyor hollandanın maçını izledim dün avusturyaya bence maçı sattılar fransayla karşılaşmamak için 0 0 Yorumla
ɐɹznɯɔɐ Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Türkler ters köşe yapmayı sever, geçmişte puan almamıl takıma maç verirlerdi🤓😂 0 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% 1 yıl Spor konusunda 350 cevap paylaştı. Hiçte kolay olacağını sanmıyorum ama inşallah şans bizden yana olur 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 1 yıl Spor konusunda 13,7b cevap paylaştı. Zorladı bizi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Herkes degişik oynuyor hollandanın maçını izledim dün avusturyaya bence maçı sattılar fransayla karşılaşmamak için
Türkler ters köşe yapmayı sever, geçmişte puan almamıl takıma maç verirlerdi🤓😂
Hiçte kolay olacağını sanmıyorum ama inşallah şans bizden yana olur
Zorladı bizi