Ben başından beri inanmıştım çok dua ettim çok şükür kazandık harikaydı çok hırslı ve kararlıydık heyecandan öldüm öldüm dirildim başarının devamını dilerim 🇹🇷🇹🇷🇹🇷❤️❤️❤️
Ama takım savunması konusunda iyi değiliz dogru konuşmak lazım Kesici bir 6 numara Abdulkerim ya da merih demiralın yanına Ağır olmayan geriden oyun kurabilen bir stoper oyuncusu oynatmak lazım Semih kılıçsoyu çok beğeniyorumda ceza sahasında daha aktif olmalı Barıs alper yani kanatlardan orta pasları attığımızda Forvet oyuncuları oyun zekası ile sezmeli O orta ya da pası pozisyonu Pozisyon almalı Eksiğimiz çok var Takım savunması, kesici 6 numara, ceza sahasında daha çok aktif olmama sorunumuz var
Gurur duydum Bir galatasaray taraftarı Bir türkçü ittihatçı olarak Merih demirala Helal olsun Bozkurtu ile De mesajları ile Cevab verdi avusturya siyasilerine
Hollanda maçında bir tık daha yukarıda olmalıyız. Her zaman şans yanımızda olmaz. Kaleci iyi gününde olmaz. O nedenle mental ve taktiksel olarak iyi hazırlanmış olmamız gerekli.