Tarih böyle yazılır! Almanya’da Maçı TV’den izlemeyelim diye her şeyi yapan Almanlara kapak olsun😄

Emoji atın, Yorum yapın, Mutluluk Zamanı!!!
Mutluluk Patlaması
Tarih böyle yazılır! Almanya’da Maçı TV’den izlemeyelim diye her şeyi yapan Almanlara kapak olsun😄

Emoji atın, Yorum yapın, Mutluluk Zamanı!!!
Mutluluk Patlaması
🇹🇷❤️ çok mutluyuz ya, gurur duyuyorum.
Çok güzelll🚀💣💣💣
Evet 😃 mod bu 🇹🇷
❤️
Döndün mü
Evet sabah iş 😃
Doğru karae
2. dakika da yanılmıyorsam Merih Demiral gol attı. Maç başında gol atmak bir kere gurur verici. Son anda da Avusturya takımını alkışlamaları maçın dostluk ve barış üzerine olduğunu kanıtladı. Çok güzel bir hareketti.
Merih 2 gol attı kornerden
İlk gol unutulmaz diye dedim 😛.
Merih Bozkurt yapmış 💜.
Merih demiral soy ismi bozkurt değil dermişim gugkkh
Ekşi Sözlükte bazı kişiler kudurmuş 😹. Bunlar tarih cahilleri. Bozkurt ülkücülerden önce de vardı. Ergenekon çıkışımızdan beri var 😻.
Konu siyasete nerden geldi zksks
Bozkurt yaptı diye bazı kesimlerin zoruna gitmiş 😹. Ekşi Sözlükte linç ediyor bazıları.
Sen şaka yaptım sandın herhâlde 😹.
eksisozluk.com/merih-demiralin-bozkurt-isareti-yapmasi--7845482
Bu yorum sana mı ait ekşi yazarı mısın
Ekşi de sürekli yazmam. Bana ait değil. Ben daha çok okuyorum. Diğer kullanıcılar yazmış 😸.
Helak olsunnn
Yanlış yazmışım helall
BİZİM ÇOCUKLARIN yolu açık, Allah yardımcıları olsun. Bu saatten sonra yenseler de yenilseler de EURO 2024'tw gönüllerimizin şampiyonudur BİZİM ÇOCUKLAR...
Cevap
10Cevap
Umarım kazanır diğer maçı da
İspanya Almanları zi. kecek. bizde hollandayı zikersek finalde ispanyayla karsılasırız.
Almanya Türkiye finali olur biz Almanya’yı Almanya’da stad full Türk olur yeneriz tarihin en büyük finali olur.
Güzel hikaye ama İspanya karşısında şansları yok.
Maçları takip etmiyorum ama süper mutlu oldum😃 🎉🎉🇹🇷 yolları açık olsun daha büyük başarılara inşallah.
Abilerim Bi şey sorabilir miyim ama gerçekten bilerek olan Bi şey değil lütfen küfretmeyi Arda kenan özellikle arda diyim adam harbi top oynuyor çocuğun yeteneğine dicek lafım yok benle yaşıt benim ailem futbols yollamadı içimde çok ukte kaldı yeteneğimi emre mora benzetiyorlsrdı aga ben mesela ardanın gol ya da asist yapmasını hiç istemiyorum nrdeni de şu benle yaşıt benim ailem beni futbols yollamadı zoruma gidiyor He Allah korusun sakatlanmasın ben ülkemi çok seviyorum asla kötülüğünü istemem ama euro dan elenmesini kalbim öyle istiyor gibi tutamıyorum buda beni üzüyor insan neden kendi ülkesinin elenmesini isteri terapi falan mı görsem diyorum acabaa
Bize yapılan onca düşmanlıktan sonra diğer ülkelerin galib gelmemiz harika oldu
Euro 2024 e en fazla katılım 130 bin taraftar ile Türklermiş 82 Berlin diyoruz😎🇹🇷
Ilk saniyeler de gol atıp maç boyunca savunma yapalım heo alırız. 😂
Umrumda değil belli ki Avrupa Türk milletini uyutmak ve Suriyelileri unutturmak için Futbolu öne sürmüş
Türkiye milli takımının çapı belli Avusturya yi falan yenemez UEFA Türkiye ye yol veriyor final yaptırır
Ama kupayı vermez
Bizim uyusmamiz ve Suriyelileri unutmamız için de final görmek yeter zaten
Olsun nasıl çatlıyor burada Almanlar bir görsen …
Almanlar niye çatlasın dalga mı geçiyon adamlar çeyrek finalde
Haha mevzu o değil ki😄 neyse anlatması zor boş ver
Niyeben grizekali mitim anlamazmiyim diyon
en büyük Türkiye çok şükür. inşallah Hollanda'yı da geçicez. inancımız tam inşallah
Laaaannnnnnn geliyoruz 😆🥲🇹🇷
https://youtu. be/PuNIiBnZSKY? si=BmNmOGAAx6-SxwV0
💃🎉🎉💃🎉💃🎉
Maç mı vardı bugün 😄
Avrupa şampiyonası var Almanya da. Türkiye çeyrek finale yükseldi herkesi şaşırtarak
Teşekkürler 🎊
Daha önce yarı final oynamış bi takımın çeyrek finale çıkması tarih yazmak değil... Finale çıkınca yazarız tarihi... Bu oyunlada çok zor işimiz
@meeks sonlara doğru o kadar atak yedik
çok şükür başarılar
Çok güzel bı macro heycanli geçti
Zktik attıık ezzz winn
çok mutlu oldum 🇹🇷❤️
Çok haklısın
Hell olsun
Yorum yok
Gelsin sıradakiii!!!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?