Spor Ben sadece Türk takımı tutuyorum ona göre sadece Türk takimi tutan istiyorum? Cooldusunce Takip Et Master Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sonra bana demeyin hangi takımı tutuyon takım tutuyormusun🤣😂 Güncellemeler1 yıl Güncel Ben sadece Türk takımı tutuyorum ona göre sadece Türk takimi tutan istiyorum? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 1 yıl Spor konusunda 13,7b cevap paylaştı. Ben de öyleym senin gibi Türk evladı istiyorm haha 1 0 Yorumla
Zeus_34 Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 99% 1 yıl Türk takımı iyidir, her türk kızı sıkı sıkı tutmalıdır :) 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Spor konusunda 573 cevap paylaştı. Sadece milli takımımı tutuyorum milliyetçi olmak bunu gerektirir 0 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% 1 yıl Spor konusunda 646 cevap paylaştı. Yüzlerce Türk takımı vae 0 2 Yorumla Cooldusunce 1 yıl Sadece TürkiyeAklıma gelmedi bak dedigin Yorumla 34Constantine 1 yıl Türk milli takımı 😂 Yorumla
kuzgunz Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 92% 1 yıl Gol geldi gol 2-0 oldu 0 9 Yorumla Cooldusunce 1 yıl Yarı mola da daha atma Yorumla kuzgunz 1 yıl Sen nasıl izliyorsun 😂😂2-0 oldu Yorumla kuzgunz 1 yıl Baktın mı? Yorumla Cooldusunce 1 yıl Pardon öyleymiş başka bir şeye dalmisim Yorumla Cooldusunce 1 yıl Çeyrek finaldeyiz Yorumla kuzgunz 1 yıl Evet çok güzel maçtı yendik çok şükür Yorumla Cooldusunce 1 yıl Evt darısı altı Temmuz cumartesi ye hollandaya Yorumla kuzgunz 1 yıl Ordan da çıkarsak süper olur artık tutamaz kimse Yorumla Cooldusunce 1 yıl İnşallah Yorumla
hayatındışında Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Spor konusunda 392 cevap paylaştı. He tamam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ben de öyleym senin gibi Türk evladı istiyorm haha
Türk takımı iyidir, her türk kızı sıkı sıkı tutmalıdır :)
Sadece milli takımımı tutuyorum milliyetçi olmak bunu gerektirir
Yüzlerce Türk takımı vae
Sadece Türkiye
Aklıma gelmedi bak dedigin
Türk milli takımı 😂
Gol geldi gol 2-0 oldu
Yarı mola da daha atma
Sen nasıl izliyorsun 😂😂2-0 oldu
Baktın mı?
Pardon öyleymiş başka bir şeye dalmisim
Çeyrek finaldeyiz
Evet çok güzel maçtı yendik çok şükür