AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Değil diyen erkolar kıskanmayın hepinizden daha basarılı yakışıklı zengin ve genç Kenanımm
evet balımm kıskananlar çatlasınnn
Yakışıklı bir delikanlı. Lan ben 8 sene önce mi 19 yaşındaydım. Vay anasını.
Yakışıklılığı, karizması var karakter olarakta etkileyici buluyorum ben. Abartılacak kadar var.
futbolcu olmasa sokakta yünüze bakmicağınız sıradan ama yetenekli oyuncumuz
valla sokakta da yüzüne bakarım
he canım he
futbolcu olup olmamasının ne önemi var ki? yakışıklıysa yakışıklı. ister futbolcu olsun ister bilmem ne olsun
Gec bunları
Ben 1-2 tık daha yakışıklıyım dediğin gibi bakmıyorlar çünkü ne para neden ün var haklısın dayı
@Merto18 mertoo aıdhsodjwodı kenandan mı yakışıklısın aq
Nasıl bakılmaz mi su tipeee
@nisosss777 evet ikinci soruyu gönder sırf ünlü diye yakışıklı okuyorsa vay aq boyu 1.87 bende 1.87’yim ben ünlü olsaydım şu an kızlar bu çocuktan daha iyisin derlerdi bu kadar abartmayın a…q
https://hizliresim.com/hg1kxj3
@nisosss777
https://ibb.co/b5D8DDMD
Yeterli mi yavrum
@nisosss777 Kenan’a yakışıklı değil demiyorum ama bizim kızların böyle her ünlüyü abartmasına bitiyorum ondan aşağı yanım kalmadığına eminim birde Kenan zengin parası var futbolcu o kadar bakım yapma imkanı olan biriyken biz sıradan maddi durumlu adamız he Kenan’da yakışıklı hatta boyu 1.87 diye biliyordum 1.85’e düşürmüşler ben 1.87 tam Kenan’a ordada biraz fark atmışım gerçi siz 1.90 altı erkeğe bakmıyorum diyen kızlarsınız genelde 😂
@Talya23 geçin masalları
Of cekemiyoz demiyonuzda iste
@Merto18 iyide yakışıklı değilsin ki
@nisosss777 kenandan yakiskliymis gördün mu shsbihsbidbihdbusbug kahkayi patladdim
@Merto18 seni yolda görsem yolumu değiştiririm cantam çalınmasın diye
@Talya23 adam gayet normal ama işte futbolcu olsa şöhret olsa kucagına atlarsınıuz klasik tc kızı
Ya bırak a.. q ben kaç kız tavlıyorum kanka daha kendi profil fotoları yok
Yüz hatlarımız ortada kendi fotosunu atsın bi söz ben yoldan geçerken karşısına çıkmıyacam ben kendim yolumu değiştirecem makyaj ile güzel olan kızların egosuda çekilmiyor be
https://hizliresim.com/5a9m62m
@Talya23 6 gün önce attığı fotoya bak kimin daha yakışıklı olduğu ortada neyse ben bişi demiycem sen istediğini söyle sen fotonu at yolda görürsem senin karşına çıkmam aman kafamıza çanta yeriz birde 😂
www.instagram.com/.../?igsh=M3NjMWZkeThndWM5
Klasik tc kızı abi işte ünlü olan herkese yakışıklı yaftası yapıştır
@Merto18 eee tamam burada senden yakışıklı kiskanma
Yakışıklı degilki
@scorpion026 abi kız yakışıklı diyor sonra yakışıklı değilki diyor ne dediğini bilmiyor al başımdan 😂
@Talya23 kıskanmam sadece olanları söylerim kıskanacağım bir yönü yok ünlü diye kıskanacak halim yok
@Merto18 zaten yakışıklı diye kisamkama alzim erkekler olarak çok kustahsiniz mesela ben profil fotoğrafım yok ama selena homezdede güzle olduğumu iddia etmiyom mesela
@Talya23 selena gomez güzel değil zaten senin göz zevkinde yok be zaten belli 😂
@Merto18 Tamam Angelina Jolie olsun kustahain sen
@Merto18 bak bir şey diyim mi kenanin beyni var en azindan
@Talya23 tamam kusura bakma
@Merto18 bide Leonardo DiCaprio danda yakisiklisindir sen simdi
@Talya23 öyle bişi iddaa etmedim
@Merto18 👍👍
@Talya23 güzelim sen rahat ol yakışıklı değilsek değiliz bu kadar beğeniyide almazdık ama sen beğenmezsen beğenme kendimi öyle kızlar beğensin diye uğraşacak değilim
https://vt.tiktok.com/ZSSrf2Wu5/
@Talya23 1.200 beğeni almışız o kadar bırak senin gözünde yolda gördüğün zaman yolunu değiştireceğin erkek oluyım benim işime gelir 😂
@Merto18 ben seni anlıyorum kendini beğenmişlik te zor bide 187 lık boyunla hava atmada takdire şayan benim suana kadar olan arkadaşlarımın ve sevgililerimin en kısası 187 den uzundur
@Talya23 Kenan 1.85 dicaprio 1.83 diğer sorunu yolla
@Talya23 ülkede kaç tane 1.87 erkek var a.. q birde böyle havalara girmişsin ikincisi erkek mankenlerin hepsi 1.85 1.90 aralığında en iyi erkek boyu 1.88 bırak bu boyun 1 cm altında olduğum için kendimi depresyonamı sokayım birde 😂
@Merto18 ben kendi tanidiklarimdan bahsettim anlayış biraz kıt sanirim aaa dur hakkislik etmiyim baya kıt
@Merto18 aman senle mi ugrascam benim kocam 193
@Talya23 sen kaçsın 1.55
@Merto18 170
@Talya23 kadında 1.70 erkekte 1.80’e denk geliyor ama sen bize kısa diyon neyse 7 cm fark atmışım birde
👍
Resmen asalet. Timsali
Evet manken gibi çocuk maşallah
mac boyunca göremedıgım kişi
Kenooos🥹 herkese yuruyen kenos bir bama yurumedin
sevgilisi var diye duydum ama emin değilim ya 😟
Sevgilisi ala tekel değil mi hatta çocuktan yaşça büyük
Yaa var , ama bu aralar daha cok maca yogunlasmak istedigini soyledi.. Kesin fazla sorular sorulmasin diye. Ama su tiktokta falan goruyorum herkesin fotosunu begeniyo🥲
karlotta nila diye bir kızla sevgiliymiş yani evet daha açıklamadılar ama muhtemelen gizli tutuyorlardır.. kalbim kırıldııı 😞
🥲🥲 benimde yasim zaten cok buyuk.. 25 var mı bu cocuk?
kendisi 19 yaşında 😵💫 benden 3 ay büyük de neyime shshshsj
Ohaaaa , kenos kardesim benim😆😆..31 yasindayim
Çok tatlı ve sempatik
eveeet benim yakışıklımmm
Değil
Yakışıklı kardeşimiz
Arda daha iyi
Değil