Spor ACİL YARDIM Boyum normal ama kemik gelişimim kötü ne yapmalıyım? FearlessEmin0 Takip Et Xper 5 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Sitede 4-5 kişi daha var onlarda benim gibi galiba ACİL YARDIM Boyum normal ama kemik gelişimim kötü ne yapmalıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 1 yıl Spor konusunda 13,7b cevap paylaştı. İğne yaptır büyüme hormununa bakte 0 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 862 cevap paylaştı. Boyun kaç? Kaç yaşındasın? 0 15 Yorumla FearlessEmin0 +1 yıl Yaş 18 Boy 1.73 Yorumla FearlessEmin0 +1 yıl Yardım lütfen Yorumla FearlessEmin0 +1 yıl Ordamısınız Yorumla u DedektifMinnie +1 yıl Spor yaparak azıcık daha uzarsın. Özellikle esnemen lazım. Esnemem duruşu düzeltir. Yorumla FearlessEmin0 +1 yıl İstek atar mısınız biraz konuşmak istiyorum Yorumla u DedektifMinnie +1 yıl Yorum yazdım. Tavsiyemi okuyabilirsin 😸. Yorumla u DedektifMinnie +1 yıl Mesajla konuşmuyorum 😿. Yorumla FearlessEmin0 +1 yıl Benim sorunum boy değilki kemiklerim aşırı ince iş yaparken çok yoruluyorum günlük hayatta iş yapmadığım zaman bile çok yorgun oluyorum Yorumla u DedektifMinnie +1 yıl Doktor mu söyledi? Yorumla FearlessEmin0 +1 yıl Ağlayacam yaa 😭😭 Yorumla u DedektifMinnie +1 yıl Kemiklerini güçlendirmeye odaklan bence. Yorumla FearlessEmin0 +1 yıl Nasıl olacak bu Yorumla u DedektifMinnie +1 yıl Süt ürünleri ile. Yorumla FearlessEmin0 +1 yıl Güçlenir mi acaba Yorumla u DedektifMinnie +1 yıl Evet, yumurta da ye. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
İğne yaptır büyüme hormununa bakte
Boyun kaç? Kaç yaşındasın?
Yaş 18 Boy 1.73
Yardım lütfen
Ordamısınız
Spor yaparak azıcık daha uzarsın. Özellikle esnemen lazım. Esnemem duruşu düzeltir.
İstek atar mısınız biraz konuşmak istiyorum
Yorum yazdım. Tavsiyemi okuyabilirsin 😸.
Mesajla konuşmuyorum 😿.
Benim sorunum boy değilki kemiklerim aşırı ince iş yaparken çok yoruluyorum günlük hayatta iş yapmadığım zaman bile çok yorgun oluyorum
Doktor mu söyledi?
Ağlayacam yaa 😭😭
Kemiklerini güçlendirmeye odaklan bence.
Nasıl olacak bu
Süt ürünleri ile.
Güçlenir mi acaba
Evet, yumurta da ye.
D vitamini al