Güncellemeler
1 yıl
Kariyerime veda etmemde ki sebep ailem ve o dönem kız arkadaşımdı (eşim) kavga vs etmemeye normal bir hayat yaşamaya yemin etmiş sadece beladan kendini korumak için kullandığım bir teknik olarak hayatıma devam ederken ama bir yandan da hâlâ sevdiğim bir spor olduğu için gelişmeye devam ediyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Eskiden ilgilenirdim maçlarını takip etmezdim ama profesyonel olarak yapardım fakat ara verdim daha da devam etmedim bir ara niyetlendim kısmet olmadı öyle kaldı
Neden devam etmedin peki seni uzak tutan nedir? Neden ara verdin gelişmeye devam etseydin en azından
Fitness ile devam ettim
İyi bari spor spordur o zaman sporu bıraktım deme birde fitnes vs diye küçümseme sağlık için yaptığın için tebrik ederim
Aslında boks sağlık kaybettiren bir durum şahsen ben geçmişe baktığım da boks yapmasaydim Şu an belkide çok çok çok daha sağlıklı olurdum aldığımız darbeler hemen çıkmıyor çünkü seneler sonra belli ediyor
Üç kişilerya birbirlerinden cesaret aliyorlardir
Şahsen benim spor geçmişim olmasa amatör ligdeki bir boksör e bile asla 3 kişi gitmem çünkü şaka değil bu ki ben amatör ligden çıkalı çok oldu
Dostum sen yinede dikkat et.. bıçaklı olurlar silahlı olurlar boks kurtarmaz.
Yok zaten uzağım kavgadan vs kimse vurmam sadece savunma amaçlı kullanıyorum artık haklısın silah ve bıçağa erkeklik olmaz
Kesin sirf kizlar için atin tamam en iyi sensin
Aynen knk böyle devam teşekkürler
Hakliyim
Haklısın kardeşim evli biri olarak evet kızlar yazsın diye burada böyle bir paylaşım yaptım hemde çocuk beklerken çok doğru diyorsun 😀
Knk sen niye beni ciddiye aliyorsunki hopi sonuçta seni iyi hissetiren bir spor ben şaka amaçli söylemiştim karina ve sana saygilar 😂 çoçuk 🍫 mAşAllah diyelim
Artık hobi gibi ama bazen inanki keşke eskiye geri dönsem diye insan özlüyor Şu an eskisi gibi asla olamam işin içinde aile eş çocuk olunca da bile bile ölüme doğru gidilmiyor çünkü yaptığımız sporda yıllar sonda acısı kötü oluyor en ufak sakatlık bile bazen riskli olabiliyor
Eyvallah bendende saygılar sevgiler Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese versin çocuk eş.