Spor Yaza Hazırlık için Spor yapılır mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Yaz Geliyor muhabbeti nedir Güncellemeler+1 yıl Süper bir soru sordun Şimdi sorunu daha çok üye görecek, hemen gelen cevaplarla yorumlaş! Hepiniz için süper bir yaz olsun süpermişsiniz🌟 Yaza Hazırlık için Spor yapılır mı? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 +1 yıl Spor konusunda 13,7b cevap paylaştı. Ben her mevsim yaparm Ruh sagligm icn 1 0 Yorumla
Bilgolog Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yapanlar var ama ben tatilde spor yapmayı tercih ederim 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Neyi tercih edersin Yorumla Bilgolog +1 yıl Yürüyüş ve yoga Yorumla Soran +1 yıl Güzelmiş Yorumla
pembeodaboyasi3 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Hayır kışın spor yapılır yaza hazır girilir yazın birkaç egzersizle kazanılan fizik korunur 1 1 Yorumla Soran +1 yıl NoktA Yorumla
HerkülünKayıpAsası Takip Et Xper 3 Yaş: 26 , eic 90% +1 yıl Müdür ben yaz gelmeden yapıyorum, ekmek vs azaltıyorum et süt yoğurt arttırıyorum, tabi temelim sağlam 2 yıl boyu vücut geliştirme ile uğraştım, o yüzden yazdan yaza yapabiliyorum 1 0 Yorumla
Bir_yabancı_değil Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yapılır, ama aslında herzaman yıl boyunca yapılmalı. Haftada 2-3 gün olacak şekilde bir düzenle başlanabilir. Sağlıklı olanı bu. 1 0 Yorumla
Ravishing Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 32% +1 yıl Sadece yaza ozel yapmak sacma bence 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Demi Yorumla
MatmazeL_Deniz Takip Et Xper 3 Yaş: 20 +1 yıl Ben yaza hazırlık için yüzerim yüzmek de bir spordur 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ben her mevsim yaparm
Ruh sagligm icn
Yapanlar var ama ben tatilde spor yapmayı tercih ederim
Neyi tercih edersin
Yürüyüş ve yoga
Güzelmiş
Hayır kışın spor yapılır yaza hazır girilir yazın birkaç egzersizle kazanılan fizik korunur
NoktA
Müdür ben yaz gelmeden yapıyorum, ekmek vs azaltıyorum et süt yoğurt arttırıyorum, tabi temelim sağlam 2 yıl boyu vücut geliştirme ile uğraştım, o yüzden yazdan yaza yapabiliyorum
Yapılır, ama aslında herzaman yıl boyunca yapılmalı. Haftada 2-3 gün olacak şekilde bir düzenle başlanabilir. Sağlıklı olanı bu.
Sadece yaza ozel yapmak sacma bence
Demi
Ben yaza hazırlık için yüzerim yüzmek de bir spordur
Evet sıkı bacak mühim
Hep yapılmalı
yapsan ne boka yarar
Yapılır
Spor herzaman sart
Yapıyorum
Yapılır
Ben yapıyorum