Spor İki kalça çizgisi neden olur nasıl geçer? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Kalçamda görseldeki gibi iki katlanma çizgisi var. Neden ve nasıl geçer Güncellemeler+1 yıl Bu çizginin adı bananarollsmüş egzersizler varmış teşekkürler arkadaşlar İki kalça çizgisi neden olur nasıl geçer? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 20,4b cevap paylaştı. Sporla geçer elbette 0 0 Yorumla
dionysosjai Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Aşırı kilo alıp aşırı kilo kaybetme sonucu deri sarkması oluyor, kalçayı çalıştıran spor hareketleri ile düzeltebilirsin. 1 0 Yorumla
AnkaraaFB Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl kilodan olur spor yapman lazim gecmesi icin ayni sehirdeysek tamamen gecirebiliriz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kilolu değilim Yorumla AnkaraaFB +1 yıl kilolu oldugun icin degil cizgilerin gitmesi icin, birlikte calisalim mi Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Knk insan vucudundaki en dogal seyi sormussun simdi. Sen yaslaninca da alnimda falan neden kirisiklar basliyor diye mi soracan 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Gencim yav totom niye kırışıyo Cevap sahibi +1 yıl Oturuyoz kalkiyoz knk, kilon dar var normal yani. Gerci gormedim tabi ama oyle oluyor genelde yani Cevap sahibi +1 yıl "Kilon da varsa" olackti
kewokk Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 94% +1 yıl Bence bu görüntü güzel 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Awww çok tatlısın ama bana öyle gelmiyoo 😔 Yorumla
sadecehuzur38 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Arka bacak ve kalça çalışman lazım 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Thanks Yorumla sadecehuzur38 +1 yıl Bacak ve kalça ölçün nedir Yorumla sadecehuzur38 +1 yıl Boy ve kilo da nedir Yorumla
Bravissimo Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Kilodan g.. tün büyümüş neden olacak 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kilolu değilim Yorumla Bravissimo +1 yıl Kalçadan almışsın kilo işte Yorumla
mrfatbee Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Spor konusunda 437 cevap paylaştı. Yağlanmadan olur.. Spor yap. 1 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Spor konusunda 350 cevap paylaştı. Küçült ve biraz dikleştirme ile geçer 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kaç kilosun boyun kaç şişmanmisin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Değilim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman seksi duruyor kötü değil ki Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kilo alıp zayıfladın m daha. Önce 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Evet ondan dolayı mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tabi olabilir çatlak var mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Resim atmak isterseniz bakarım Yorumla Soran +1 yıl Var çatlaklardan rahatsız değilim bu görüntü ediyor rahatsız Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Merak ettim Bi karşı cins gözü ile göreyim kötü veya iyi olup olmadığını söyleyeyim. Mi isterseniz yaşınız kaç bu arada Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ordamısınız Yorumla Soran +1 yıl Hyr Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya açık istemedim yanlış anlamayın Yorumla
thefurkanbey4300 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 82% +1 yıl Yagdan 1 2 Yorumla Soran +1 yıl İyi de kilolu değilim ki Yorumla thefurkanbey4300 +1 yıl Kalcan yaglidir Yorumla
Tubanalan Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 103% +1 yıl Kilolumsun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla Tubanalan +1 yıl Dar mi giyyiyorsun Yorumla
nehirg08 Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Zayiflaman lazim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kilolu değilim ki Yorumla nehirg08 +1 yıl O zaman hızlı kilo verdiysen sarkma olmustur o da düzelmez diye biliyorum Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Spor konusunda 1,1b cevap paylaştı. Fark etmez olsun 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Sporla geçer elbette
Aşırı kilo alıp aşırı kilo kaybetme sonucu deri sarkması oluyor, kalçayı çalıştıran spor hareketleri ile düzeltebilirsin.
kilodan olur spor yapman lazim gecmesi icin ayni sehirdeysek tamamen gecirebiliriz
Kilolu değilim
kilolu oldugun icin degil cizgilerin gitmesi icin, birlikte calisalim mi
Knk insan vucudundaki en dogal seyi sormussun simdi. Sen yaslaninca da alnimda falan neden kirisiklar basliyor diye mi soracan
Gencim yav totom niye kırışıyo
Oturuyoz kalkiyoz knk, kilon dar var normal yani. Gerci gormedim tabi ama oyle oluyor genelde yani
"Kilon da varsa" olackti
Spor ile geçer diye düşünüyorum
Bence bu görüntü güzel
Awww çok tatlısın ama bana öyle gelmiyoo 😔
Arka bacak ve kalça çalışman lazım
Thanks
Bacak ve kalça ölçün nedir
Boy ve kilo da nedir
Kilodan g.. tün büyümüş neden olacak
Kilolu değilim
Kalçadan almışsın kilo işte
Yağlanmadan olur.. Spor yap.
Kötü bir şey mi ki bu
Küçült ve biraz dikleştirme ile geçer
Kaç kilosun boyun kaç şişmanmisin
Değilim
O zaman seksi duruyor kötü değil ki
Kilo alıp zayıfladın m daha. Önce
Evet ondan dolayı mı
Tabi olabilir çatlak var mı
Resim atmak isterseniz bakarım
Var çatlaklardan rahatsız değilim bu görüntü ediyor rahatsız
Merak ettim Bi karşı cins gözü ile göreyim kötü veya iyi olup olmadığını söyleyeyim. Mi isterseniz yaşınız kaç bu arada
Ordamısınız
Hyr
Ya açık istemedim yanlış anlamayın
Kıçın büyük ve dolgundur
Bence böyle olması güzel.
Bu görüntü bana göre hoş gelir
Yagdan
İyi de kilolu değilim ki
Kalcan yaglidir
Kilolumsun
Hayır
Dar mi giyyiyorsun