bu ise benim bacağım değil ss aldım İnternetten
.

büyük ihtimal sen jilet ile alıyorsun ve erkek jileti kullanıyorsun, kıl köklerin uyarılmadıgı için bunlar oluyor halbuki sen buz kompleksi uygulasan hiç bunlar olmaz
O nedir
size şöyle anlatayım , agda yapılan bölge zamanla buruşma deri sarkması , vajinal bölgeye yapılıyorsa , vajinal sarkma, sonra sonra cinsel hazsızlık , ve idrar kaçırma bu agdanın getirdiği olumsuzluklar, günümüzde çogu kadın epilasyonu tercih ediyor peki epilasyon ne yapıyor , sonra sonra deride pullanma , deri dökülmeleri cinsel bozukluklar , deri hastalıkları, en saglıklı olanı kadına has olan jiletler var pembe ve renkli başlıklarda bu erkek jiletine göre 316 L paslanmaz çelikten yapılmıştır kadın cildine daha duyarlıdır erkek jiletinin çeliği sertdir, ne yapmak gerek bacaklarınızı alacaksınız ilk önce almadan önce , soguk su bacakları yıkıyoruz , sonra bir poşet içindeki buzuda bacaklarınızı gezdiriyorsunuz ve kıl kökleri uyanmış olur , ve kesinlikle ve kesinlikle köpük kullanmalısın ve ters yüz yönde degil tek yönde alacaksınız
Anladım çok teşekkür ederim bilgilerin için ama bunların nasıl geçeceğini biliyor musun bu konuda bilgin var mı
şimdi kaç günde bir alıyorsunuz bacak kıllarını , atıyorum 10 günde bir bu süreyi uzatıyoruz 20 güne çıkarıyoruz kıllarını büyütmen lazım büyüyen kıl kendini toplayacaktır yani hemen uzayınca alma küçük küçük kıl kökleri çabuk kırılır ve batık yapar. uzatacaksın , uzayan kıllarını ilk iki gün nemlendirici kullan en güzel nemlendirici salatalık ve süt ile yapılan karışımdır bunu yüzünüde kullana bilirsin neyse , bacaklarını 2 gün nemlendirici kullan nemli olsun 3cü günün sonunda buz kompleksi uygula ve tek yönde yavaş yavaş köpük yardımı ile alacaksın ve sonuç pürüzsüz bacaklar , bunun gibi yüzlerce formül koltuk altı içinde bikini bölgesi içinde
Anladım gerçekten çok teşekkür ederim bilgilerin için gerçekten iyi oldu söyledikleriniz sizin sayenizde bilgi ettim
kız sizden yardım istiyor... ama sizin "iğrenç" "fotosunu atma" .. iğrenç değil ilk önce... umarım tedavisi var.. olmalı çünkü...16. yüzyılda yaşamıyoruz
Fotosunu atmayaydın iyiydi😒🤤
Cevap
9Cevap
Banyoda iyice yumusat terle sık sık kese yap deriden çıkamamış her tüy aldıktan sonra da kese yap limon ve karbonat tuz üçünü sür krem gibi canin yanar ama kıl kökleri zamanla ölüyor çıkmıyor ağda veya epilasyon sonrası 3gun gece yap sabah yıka kese gozeneklerini acar
Tüyleri ilk aldığında böyle oluyor ancak bayanlar nasıl kapatıyor bir fikrim yok aynısını denedim çünkü
Ben niye boyle bacak seviyorum ya ama baldirlarda boyleyse tabik
Merhaba acaba bacaklarınızda hiç iyileşme var mı baya olmuş çünkü yazdığınız. Bende de aynı durum var ve geçmiyor asla ne yapsam
Aynı sorun bende de var ama benimki çok daha berbat halde çözümü olan var mı gerçekten çok bıktım artık o kadar üzülüyorum ki
Bende de var aynı sorun neler denedin işe yarar bişey var mı
Kuru kuru ağda yapma ve bol bol kremle
ne hale gelmis oyle ya
genetik bu. gecmez. iğrenç.
Boşveeer sal gitsin 😁😁
Miğdem bulandı
Başlıga bakıp geleydin . Ve sana kimse zorla baktırmadi çok merak fazla y...
Çok iğrenç
Kötü görüntü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar